Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Jak kocham, to raz, i na zabój. A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Wolę żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu Lepiej będzie jak sobie pojadę z koskem i Ty też ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Wolę żyć. Można żyć i żyć. Niby to samo, a jednak nie. Edytowano 3 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Lepiej będzie jak sobie pojadę z koskem i Ty też ... Z czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Można żyć i żyć. Niby samo, a jednak nie. Rzyć nie jest zła jak jest dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał: Rzyć nie jest zła jak jest dobra To zostawmy dla ogóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Z czym? Daj spokój to bez sensu. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: To zostawmy dla ogóra. Nie udawaj że nie lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Daj spokój to bez sensu. Dobrej nocy A se idź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBrioszka napisał: Nie udawaj że nie lubisz Nie lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Lepiej będzie jak sobie pojadę z koskem i Ty też ... Będziesz sie kłócił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Będziesz sie kłócił? Nie mam zamiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie mam zamiaru Eh szkoda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Ach…jest pewna piosenka, która… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu A może dać szansę beta orbiterom? Nie, to zły pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Ach…jest pewna piosenka, która… Jaka piosenka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Eh szkoda Nie wkurzaj mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie wkurzaj mnie Próbuję ile moge ale wychodzi jak zawsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 134 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Próbuję ile moge ale wychodzi jak zawsze Właśnie i jak zwykle ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Jaka piosenka? Taka..intymna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu Mydełko fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Właśnie i jak zwykle ... Jak zwykle taka jestem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Taka..intymna Nie znam takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie znam takich Czasem są takie, związane z kimś bardzo bliskim. Niegdyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu W nocy jestem…przyjemniejsza..wy tez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 996 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Czasem są takie, związane z kimś bardzo bliskim. Niegdyś. Ale nie możesz jej puścić? Tej piosenki mi chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 26 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale nie możesz jej puścić? Tej piosenki mi chodzi Są 2. Paula Abdul - rush, rush Eurythmics - Here comes the rain again. to są piosenki, które leciały gdzieś tam w tle, ale kojarzą się… wracam do rocka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 103 Napisano 3 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach