250GodzinTak 209 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Pewnie tak. Samotna alkoholiczka . A co dobrego zamówiłaś do jedzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A co dobrego zamówiłaś do jedzenia? i to podobno ja jestem wścibska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A co dobrego zamówiłaś do jedzenia? Makaron z krewetkami i… więcej nie powiem bo się wyleją pomyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Tak. Ja kadzojadów nie akceptuje. a ty nie jesteś ta od zakolaków i zerwania zaręczyn przez smsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banito Pussolini 0 Napisano 59 minut temu 30 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Byla…beznadziejna. Przynajmniej z mojej perspektywy. Koleś nudziarz. Nie w moim typie, ale chociaż zjadał dobrą kolację. Fuj. Nie na moje nerwy. Co chwila chodziłam do łazienki pod pretekstem…w tak naprawdę poprawiałam make-up i robiłam sobie zdjęcia. Chociaż tyle dobrego … żałosny nudziarz. Ile można mieć cierpliwości do takich ludzi, bez sensu i te ich oczekiwania i nadziejezz…. zywym śmiechem się śmieje Koleś też na pewno zbyt zadowolony nie był jak zobaczył, że na randkę przylazła sztajmeska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 0 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Biorąc pod uwagę twoje tutaj popisy to wcale nie musi być taki tępy. Ta randka istnieje tak samo jak jędrny tyłek Madzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a ty nie jesteś ta od zakolaków i zerwania zaręczyn przez smsa? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Tak. Ja kadzojadów nie akceptuje. Jest tyle fajnych facetów na świecie i bez dzieci, bo na co ci kłopoty i cudze żony Baw się i korzystaj z życia 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: i to podobno ja jestem wścibska Nie pytałam jeszcze, czy ją pocałował na dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 0 Napisano 58 minut temu Hej a jak mówiłem że ona jest żałosna to milczeliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Nie ona też miała konkretne oczekiwania co do przyszłego męża taką check-liste dość szczegółowo sprecyzowaną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Makaron z krewetkami i… więcej nie powiem bo się wyleją pomyje. To nie pisz. Innym razem mi opowiesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jest tyle fajnych facetów na świecie i bez dzieci, bo na co ci kłopoty i cudze żony Baw się i korzystaj z życia Nie pytałam jeszcze, czy ją pocałował na dobranoc to ja ci od razu odpowiem że mu nie pozwoliła nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 10 Napisano 56 minut temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Kolejna hejtera…zlewam. I przesyłam serdeczności. Ja myślałam że Ty tak z serca serdeczności rozdajesz, tak jak mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: to ja ci od razu odpowiem że mu nie pozwoliła nawet Dobra dobra. Ty już wszystko wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Margherite napisał: Ja myślałam że Ty tak z serca serdeczności rozdajesz, tak jak mi Ciebie lubię skarbie. Jesteś bardzo sympatyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banito Pussolini 0 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Dziś ta noc jest dla mnie….hahaha i w pełni ją wykorzystam. ... szmiry. Klasycznie, będzie chlane aż do urwania filmu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Ja myślałam że Ty tak z serca serdeczności rozdajesz, tak jak mi Jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 807 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dobra dobra. Ty już wszystko wiesz nie trzeba być wybitnym psychologiem jak ja żeby to wywnioskować z tego co pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 10 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Ciebie lubię skarbie. Jesteś bardzo sympatyczna. Merci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Banito Pussolini napisał: Klasycznie, będzie chlane aż do urwania filmu? Obrzydliwy flejo, wypad stąd, bo poszczuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: nie trzeba być wybitnym psychologiem jak ja żeby to wywnioskować z tego co pisze Droczę się. Bo facet nie zrobił na niej wrażenia. Jeszcze z dzieckiem 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 10 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Jak się czujesz? Znośnie. Głos mam jak kogut. Antybiotyku nie dostałam tylko tantum verde i jakiś psikacz do nosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 457 Napisano 50 minut temu 10 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Kolejna hejtera…zlewam. I przesyłam serdeczności. Stosując gadki Magdy nie umacniasz pogłosek o swojej inteligencji, rozsiewanych głównie przez samą siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 48 minut temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Stosując gadki Magdy nie umacniasz pogłosek o swojej inteligencji, rozsiewanych głównie przez samą siebie Śliweczko najdroższa. Czy ja coś negatywnego powiedziałam o tobie? No właśnie, więc skąd ciągle takie uszczypliwości w moją stronę. Miłuje cię i nie życzę sobie takich uwag. Edytowano 47 minut temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 46 minut temu Śliwka ewidentnie się nudzi, bo nie ma Widmo i nie ma komu cisnąć. Co za wredna baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 908 Napisano 46 minut temu 19 minut temu, RC Plus napisał: Oj ty mnie zupełnie nie znasz jeśli myślisz, że u mnie kiedykolwiek gacie czy skarpety na podłodze leżą. xD Ja to jestem ten typ w drugą stronę... dla niektórych kobiet to jeszcze gorsze wiszą na żyrandolu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 45 minut temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Znośnie. Głos mam jak kogut. Antybiotyku nie dostałam tylko tantum verde i jakiś psikacz do nosa. Idziesz w poniedziałek do lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 21 Napisano 45 minut temu znaczy sknera byl i nie postawil calego wina jakby postawil to wrocilabys w poniedzialek piszac ze piekny sobotni poranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 30 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Śliwka ewidentnie się nudzi, bo nie ma Widmo i nie ma komu cisnąć. Co za wredna baba Kolejna a’la podręczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 209 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Kolejna a’la podręczne? Krejzi, Caryca, Ruda i pewnie Śliwka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach