Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Jestem po randce

Polecane posty

25 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Córę ma… 11 letnią więc tym bardziej na NIE. Ja nie wnikam w niczyje sprawy rodzinne ale wiem, że to by się ciągnęło w życiu. 

gdyby tylko dało się tego jakoś dowiedzieć przed randką...

a tak to niepotrzebnie czas zmarnowałaś

• Haha 1

Przed chwilą, tadek batyr napisał:

znaczy sknera byl i nie postawil calego wina 😄 jakby postawil to wrocilabys w poniedzialek piszac ze piekny sobotni poranek 😄

Madzia weź go zabierz albo zrównaj z ziemią bo nie zdzierżę tej ameby wózkowej inwalidzkiej otyłej. 

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

wiszą na żyrandolu? 😜 

Jak rzucę w górę, to do sufitu się przyklejają i po problemie 😉

• Haha 1

14 minut temu, Qwerty88 napisał:

a ty nie jesteś ta od zakolaków i zerwania zaręczyn przez smsa?

te twoje strzaly 😄 kejtred to nie byla analfabetka ani alkusa i raczej by nie poszla na randke z grubasem tylko po to zeby sobie golnac i sie najesc  😄 a poglady maial identyczne jak poka wiec w zyciu by w twoim teamie nie byla. 

17 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

Makaron z krewetkami i… więcej nie powiem bo się wyleją pomyje. 

białe wino

oczywisty wybór

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Madzia weź go zabierz albo zrównaj z ziemią bo nie zdzierżę tej ameby wózkowej inwalidzkiej otyłej. 

Mam go w ignorze jak resztę podręcznych. Polecam dla komfortu psychicznego. U mnie już moderatora nie znajdzie 😄

To samo stosuje Wychodzę na chwilę 😁

4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

Śliweczko najdroższa. Czy ja coś negatywnego powiedziałam o tobie? No właśnie, więc skąd ciągle takie uszczypliwości w moją stronę. Miłuje cię i nie życzę sobie takich uwag.

No bo trochę przeraża mnie, jak dwie, na pierwszy rzut oka nieułomne osoby tańczą w rytm harmonii fałszującej od lat, i to jeszcze takiej tylko z dwoma zaprogramowanymi melodyjkami. I wmawiają reszcie, ze słuchamy Szopena.

te twoje strzaly 😄 kejtred to nie byla analfabetka ani alkusa i raczej by nie poszla na randke z grubasem tylko po to zeby sobie golnac i sie najesc  😄 a poglady maial identyczne jak poka wiec w zyciu by w twoim teamie nie byla. 

a niby taką masz słabą pamiec. Pozazdrościłeś Złej Kłamczuszce jej kłamliwości??

Właśnie kejtred z grubasem sie ZARĘCZYŁA bo liczyła na szczesliwe i dostatnie życie doktorowej. Ale tak bardzo ją odpychał że w końcu zerwała zaręczyny przez smsa a pierścionek wrzuciła do skrzynki.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

No bo trochę przeraża mnie, jak dwie, na pierwszy rzut oka nieułomne osoby tańczą w rytm harmonii fałszującej od lat, i to jeszcze takiej tylko z dwoma zaprogramowanymi melodyjkami. I wmawiają reszcie, ze słuchamy Szopena.

Piłaś coś?  Mów  prościej 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Krejzi, Caryca, Ruda i pewnie Śliwka 🤪😉

tylko ty kobieta pracujaca ktora zadnej pracy sie nie boi reszta to bezrobotne 😄 no i zapomnialas drtugiego zdania ktore zwykle dodajesz jak jestes piekna an tle innych 😄

kto ci bana zdjal  za te hejty ? ten wyzej pan tramwajarz ? 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Mam go w ignorze jak resztę podręcznych. Polecam dla komfortu psychicznego. U mnie już moderatora nie znajdzie 😄

To samo stosuje Wychodzę na chwilę 😁

Tu się poszerza grono podręcznych użytkowników. To smutne. Takie wannabe na chwilę. 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

a niby taką masz słabą pamiec. Pozazdrościłeś Złej Kłamczuszce jej kłamliwości??

Właśnie kejtred z grubasem sie ZARĘCZYŁA bo liczyła na szczesliwe i dostatnie życie doktorowej. Ale tak bardzo ją odpychał że w końcu zerwała zaręczyny przez smsa a pierścionek wrzuciła do skrzynki.

A co się stało z kucharzem Maćkiem, którego tyrał Libed, pogromca moderatorów? Elka na pewno będzie wiedziała 😌

5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał:

zalozylas tematy opowiadasz caly dzien o sobie to komentuje wiec o co ten krzyk ? czy ja ci kazalem sie zwierzac z tego co robisz i ze idziesz na randke z brzydalem nazrec sie i napic ? bylo nie pisac zamiast teraz wolac o pomoc

w tym temacie juz z 3 osobom zarzucilas picie a przeciez to ty zakladasz tematy z cyklu "otwieram wino " "jaki piekny sobotni dzionek" w poniedzialkowy ranek 😄

Edytowano przez tadek batyr

Tu się poszerza grono podręcznych użytkowników. To smutne. Takie wannabe na chwilę. 

Żerują na kasie faceta. Chociaż Libed jest na to za głupi 😁

Prościej to pie/rd/olisz jak potłuczona.

Zachowuj sie. Nic do ciebie śliweczko nie mam a ty inwektywami rzucasz. Przystoi tak damie? Please. Jestem gorąco zniesmaczona. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

A co się stało z kucharzem Maćkiem, którego tyrał Libed, pogromca moderatorów? Elka na pewno będzie wiedziała 😌

Elka przyszła tu tak samo jak ja, w pandemii. Raczej po tym jak go libek wyhejtował

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A ty od kiedy jesteś fanką i znawczynią Rondla? Jakoś nie kojarzę cię z jego tematów i pojęcia co tam się działo też najwyraźniej nie masz.

Po co się podpierasz argumentami, o których nic nie wiesz? Tu naprawdę nie chodzi o to, żeby tylko coś wypluć z siebie, warto dodać też trochę sensu.

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

to nie wykucza tego co ja napisalem skoro juz przerobila i zerwala zareczyny z tym lekarzem to logiczne ze z innym grubasem by nie poszla po 3 latach po to zeby sie najesc zwlaszcza ze nie byla bezrobotna i miala co jesc a o piciu nigdy nie pisala. 

taka to wlasnie twoja blyskotliwosc

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Elka przyszła tu tak samo jak ja, w pandemii. Raczej po tym jak go libek wyhejtował

Ok.

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Zachowuj sie. Nic do ciebie śliweczko nie mam a ty inwektywami rzucasz. Przystoi tak damie? Please. Jestem gorąco zniesmaczona. 

Próbowałam kulturalniej 🙂 Też do ciebie nic nie mam, tylko to powtarzanie bota jest słabe.

9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

gdyby tylko dało się tego jakoś dowiedzieć przed randką...

a tak to niepotrzebnie czas zmarnowałaś

😃🤣

Rozpieprzacie mnie a nie mam już reakcji 

• Thanks 1

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Prościej to pie/rd/olisz jak potłuczona.

witaj w gronie alkusów 😄 to jest naprawde bekowe jak ludzie ktorzy publicznie pija po pijaku wyzywaja innych od alkusów 😄

przeciez raptem kilka dni temu ona naprawde byla tak nawalona ze wydawalo jej sie w poniedzialek ze mamy piatek 😄

to nie wykucza tego co ja napisalem skoro juz przerobila i zerwala zareczyny z tym lekarzem to logiczne ze z innym grubasem by nie poszla po 3 latach po to zeby sie najesc zwlaszcza ze nie byla bezrobotna i miala co jesc a o piciu nigdy nie pisala. 

taka to wlasnie twoja blyskotliwosc

właśnie z wiekiem jej kapitał na rynku matrymonialnym maleje i musi zniżyć poprzeczke, a nie zawyżyć. Taki geniusz nauk wszelakich powinien znać takie podstawy

Próbowałam kulturalniej 🙂 Też do ciebie nic nie mam, tylko to powtarzanie bota jest słabe.

Jesteś chamówą w najczystszej postaci w takim razie. Bezuzasadniony hejt to się nazywa. Buziak i dobro nocy lalka 

1 minutę temu, tadek batyr napisał:

witaj w gronie alkusów 😄 to jest naprawde bekowe jak ludzie ktorzy publicznie pija po pijaku wyzywaja innych od alkusów 😄

przeciez raptem kilka dni temu ona naprawde byla tak nawalona ze wydawalo jej sie w poniedzialek ze mamy piatek 😄

Wiem, widziałam  🙂

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Hahahaha kolejna zorientowana 

co za bladź

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A ty od kiedy jesteś fanką i znawczynią Rondla? Jakoś nie kojarzę cię z jego tematów i pojęcia co tam się działo też najwyraźniej nie masz.

Po co się podpierasz argumentami, o których nic nie wiesz? Tu naprawdę nie chodzi o to, żeby tylko coś wypluć z siebie, warto dodać też trochę sensu.

skoro juz sie przyznalas ze tam bylas to mozesz jej wyjasnic ze ja poszedlem do otulonej bo mi sie maciek znudzil i to nie ja biegalem za nim po miescie i odwiedzalem jego rodzicow bo ta wariatka mi juz setny raz pisze ze przesladowalem pijaka i on przeze mnie gdzies zaginal

pomijam ze on sie tu regularnie loguje 😄

Jesteś chamówą w najczystszej postaci w takim razie. Bezuzasadniony hejt to się nazywa. Buziak i dobro nocy lalka 

Przystoi tak damie? Please. Jestem gorąco zniesmaczona. 

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

właśnie z wiekiem jej kapitał na rynku matrymonialnym maleje i musi zniżyć poprzeczke, a nie zawyżyć. Taki geniusz nauk wszelakich powinien znać takie podstawy

A na czym się on zna, prócz pisania o grubych babach ze Śląska? I na czym się zna? 🤣

Błagam nie rób mi do śmiechu. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się