Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Qwerty88

Czy mężczyźni na każdym kroku

Polecane posty

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Swoje projekcje zachowaj dla siebie, lalunio. Zejdz ze mnie, gdyż ja na ciebie nie włażę. Egzystuj sobie tutaj spokojnie, możemy się tolerować. Jest mi to ultra obojętne co ty sobie sądzisz o mnie, nudzą mnie twoje perypetie i ich już nie dotykam (dotykałam jedynie ze względu na to, że mi ubliżałaś) ale żyj sobie w spokoju. Buźka 

Rzeczywiście nie będę więcej próbować z tobą podejmować logicznej rozmowy. Jesteś hejterką, bądź. Ale potem nie dziw się, że pól forum ci się odwija za twoje zaczepki (nawet wobec nieobecnych). 

Przed chwilą, murb napisał:

Do kogo ze znanych ludzi jesteś podobny?

nie burz mojego 5-letniego światopoglądu!

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Naucz sie znaczeń slow bo ci nawet okulary ysl nie pomoga. Twoj analfabetyzm wymieszany z poza na elokwentna jest przekomiczny.

Nie wtrącaj się nie proszona, damo. 

Libed i Krasnal w dópala robio pod latarniom a Magdalena klaszcze i winszuje

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

Nie wiem, pocieszaj sie dalej. Niejednego 25-latka z bebzonem i łysa połowa głowy widziałam żeby sie triggerowac na durne teksty które miały być kontrowersyjne a są śmieszne.

chyba więcej julek z bebzonami widuję niż oskarków. zakola? przeszczep lub łysa glaca. trzeba być jakimś zniewieściałym bi lub homo jak fifi żeby, aż tak przeżywać te zakola u siebie.

1 minutę temu, tymczasowablokada napisał:

Szok prawda? 

Robię skriny ciekawszych postów. 

3 minuty temu, ECPUU napisał:

dotyczy, ale znacznie wolniej daje się odczuć.

Tak ci sie wydaje. To jest kulturowe i osobnicze. Typu facet siwy może być a baba nie. Zmartwie cię, jak sobie uswiadomilam te niesprawiedliwość jakos przestały mi sie ‚podobać’ stare włosy również u gacha. Wiekszodc moich kolegow z klasy wyglada jak zapyziałe dziady, zdecydowanie lepiej starzeją sie za to kolezanki.

kiedy wpadniesz w szał blokowania?

Edytowano przez draże korsarze
  • Like 1

1 minutę temu, Huldra napisał:

Rzeczywiście nie będę więcej próbować z tobą podejmować logicznej rozmowy. Jesteś hejterką, bądź. Ale potem nie dziw się, że pól forum ci się odwija za twoje zaczepki (nawet wobec nieobecnych). 

Taka jesteś wspaniala… gosh, przepraszam cię za przewinienia. Wybacz mi. Będę klęczeć na ziarnkach grochu. Przed chrystusowym obrazem. 

4 minuty temu, konie na ambonie napisał:

przyszedlem i juz mnie nie obgadujecie 😄

niewiarygodny jesteś, 5 lat ściemniałeś że jesteś gruba kulka a teraz sie okazuje że jednak Brad Pitt

3 minuty temu, BapkaBoża napisał:

Bo nudny jesteś. My chcemy jaj i 190 cm a nie jakieś karly stetryczale

juz ci pisalem ze nie obiecywalem 190cm i 20cm wiec nie przyjmuje reklamacji 😄 pisz do temu ze cie oszukali 😄

4 minuty temu, BapkaBoża napisał:

Bo nudny jesteś. My chcemy jaj i 190 cm a nie jakieś karly stetryczale

O to to. 🏆

1 minutę temu, ECPUU napisał:

chyba więcej julek z bebzonami widuję niż oskarków. zakola? przeszczep lub łysa glaca. trzeba być jakimś zniewieściałym bi lub homo jak fifi żeby, aż tak przeżywać te zakola u siebie.

Myslisz ze przeszczep to taka prosta sprawa, u każdego sie przyjmie itd? Skoncz te pocieszanki zreszta u ciebie nie wyglad jest problemem tylko fakt ze w wieku 40 lat twoim głównym hobby jest blokowanie forum o kupie. 

Przed chwilą, murb napisał:

Robię skriny ciekawszych postów. 

I dlatego właśnie nie da się z tobą ułożyć normalnych tu relacji, opartych albo na ignorowaniu się wzajemnym albo na neutralnych postach. Nigdy nie przestaniesz grzebać paluchem (jak to sama ujęłaś). Cios w samoocenę, zbudowaną wcześniej na niewymagających onanistach z ero, okazał się być zbyt duży, byś zapomniała. 

• Like 1

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

juz ci pisalem ze nie obiecywalem 190cm i 20cm wiec nie przyjmuje reklamacji 😄 pisz do temu ze cie oszukali 😄

Bez kitu. 

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Krejzi kibicuje tak

to o czymś świadczy 😜

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Tak ci sie wydaje. To jest kulturowe i osobnicze. Typu facet siwy może być a baba nie. Zmartwie cię, jak sobie uswiadomilam te niesprawiedliwość jakos przestały mi sie ‚podobać’ stare włosy również u gacha. Wiekszodc moich kolegow z klasy wyglada jak zapyziałe dziady, zdecydowanie lepiej starzeją sie za to kolezanki.

kiedy wpadniesz w szał blokowania?

siwy mężczyzna może być atrakcyjny, siwa kobieta nigdy.

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Ja też i jestem w szoku, co ludzie mają w głowach. 

Daleko szukać nie musisz tak

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

niewiarygodny jesteś, 5 lat ściemniałeś że jesteś gruba kulka a teraz sie okazuje że jednak Brad Pitt

Skoncz już ten zalosny damage control. Wiem co robisz po kompromie wysyłającego racice zdesperowanego milfa gdzie kazdy miał bekę ze niski i krepy to twoj typ próbujesz udawac ze myślałaś ze libed to tłuścioch z kanapy. Temu właśnie radziłaś sie go w sprawach biegania bo ci nie szło? Skoncz jesteś śmieszna i coraz więcej osób to widzi:)

Przed chwilą, ECPUU napisał:

Kto cie tak skrzywdził krasnal. Ty nie mieścisz się w kryteriach atrakcji dla kogokolwiek. Chyba że w cyrku 

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Przywołuje was do porządku! Na chwile was spuścić z oka nie można. Libek, a może coś merytorycznie?? Czytałes temat w ogóle?

ktory bo ja tam widzialem ze mine obgadywalas z 4 przynajmniej tematach 😄

5 minut temu, murb napisał:

Do kogo ze znanych ludzi jesteś podobny?

nie znam znanych ludzi ale pewniie do maurice tilleta czy jak mu tam bylo tezz maly gruby i brzydki 😄

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

nie burz mojego 5-letniego światopoglądu!

Uważasz, że Libed nie może być przystojny?

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

ktory bo ja tam widzialem ze mine obgadywalas z 4 przynajmniej tematach 😄

nie znam znanych ludzi ale pewniie do maurice tilleta czy jak mu tam bylo tezz maly gruby i brzydki 😄

No wyje za tobą. W końcu guru jesteś 😀

1 minutę temu, ECPUU napisał:

Siwi mężczyźni też się farbują i to widać 🤨

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Skoncz już ten zalosny damage control. Wiem co robisz po kompromie wysyłającego racice zdesperowanego milfa gdzie kazdy miał bekę ze niski i krepy to twoj typ próbujesz udawac ze myślałaś ze libed to tłuścioch z kanapy. Temu właśnie radziłaś sie go w sprawach biegania bo ci nie szło? Skoncz jesteś śmieszna i coraz więcej osób to widzi:)

Spokojnie, ona nie będzie wmawiać, że czarne jest białe i odwrotnie 😉 W końcu wszyscy widzieliśmy foto jej grubego Janusza i już jakby samo to, dyskwalifikuje ją z ocen faceta, którego nie widziała (a my jej grubasa widzieliśmy) 😉 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się