Margherite 15 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Edytowano 6 godzin temu przez Margherite 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 6 godzin temu (edytowany) W wieku 85 lat Amanda Lear w końcu przyznaje się do tego, co wszyscy podejrzewaliśmy Edytowano 6 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 23 Napisano 6 godzin temu Dalida też wyglądała jak trans. Tako smiercio bym chciała umrzeć. Z klaso a nie pod tramwajem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BapkaBoża napisał: Dalida też wyglądała jak trans. Tako smiercio bym chciała umrzeć. Z klaso a nie pod tramwajem To też nie dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Margherite napisał: W wieku 85 lat Amanda Lear w końcu przyznaje się do tego, co wszyscy podejrzewaliśmy Ojej, już biorę się za oglądanie. Dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 6 godzin temu Zjadbym sobie drazetka, takiego korsarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Ojej, już biorę się za oglądanie. Dziękuję Strasznie długie i ten czytajacy. Potem sobie przeczytam co tam ukrywała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Margherite napisał: Strasznie długie i ten czytajacy. Potem sobie przeczytam co tam ukrywała To zwykły clickbait ten tytuł. Nie było żadnego rozwiązania ani oświadczenia Amandy. A lektor to chyba AI. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: To zwykły clickbait ten tytuł. Nie było żadnego rozwiązania ani oświadczenia Amandy. A lektor to chyba AI. Tak? Tak na szybkiego przeskakując jeszcze Davida Bovie widziałam a nic o nim nie mówili, chyba nawet. Mówię chyba bo nie przejrzałam dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Tak? Tak na szybkiego przeskakując jeszcze Davida Bovie widziałam a nic o nim nie mówili, chyba nawet. Mówię chyba bo nie przejrzałam dokładnie. Strata czasu. Ale tak to jest jak AI robi filmy bez głębszej treści. Ogólnie jej historia została przedstawiona dosyć szczegółowo, choć chaotycznie, to temat pochodzenia ani płci przy urodzeniu nie został rozwiązany. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Strata czasu. Ale tak to jest jak AI robi filmy bez głębszej treści. Ogólnie jej historia została przedstawiona dosyć szczegółowo, choć chaotycznie, to temat pochodzenia ani płci przy urodzeniu nie został rozwiązany. No popatrz co za fircyki Mi się ten utwór podoba, ten mi utkwił w pamięci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 5 godzin temu Znam to!!! To znaczy poznałam stosunkowo niedawno, bo z 5 lat temu, ale był to utwór który często otwierał mi muzyczną podróż…i się super trzyma jak na 60+ w teledysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Znam to!!! To znaczy poznałam stosunkowo niedawno, bo z 5 lat temu, ale był to utwór który często otwierał mi muzyczną podróż…i się super trzyma jak na 60+ w teledysku. Najśmieszniejsze jest to że ja też na yt ją odkryłam około 6 lat temu.Jakoś wcześniej mi się nie wpadła w ucho Te lata 80/90 powinnam znać a jej jakoś nie znałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Najśmieszniejsze jest to że ja też na yt ją odkryłam około 6 lat temu.Jakoś wcześniej mi się nie wpadła w ucho Te lata 80/90 powinnam znać a jej jakoś nie znałam. Uważam, że to piękne, że odkrywa się coś nowego po latach. Albo nie wiem, czy też tak masz, ale piosenki które gdzieś Ci tam śmigały w tle mimochodem np w radiu w pewnym momencie nabierają znaczenia i je zaczynasz kochac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 5 godzin temu Ona jeszcze żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 5 godzin temu 14 minut temu, Fifofa napisał: Ona jeszcze żyje Ci ludzie są nie do zdarcia, to znaczy to pokolenie wojenne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 4 godziny temu 45 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Uważam, że to piękne, że odkrywa się coś nowego po latach. Albo nie wiem, czy też tak masz, ale piosenki które gdzieś Ci tam śmigały w tle mimochodem np w radiu w pewnym momencie nabierają znaczenia i je zaczynasz kochac. Nabrały, o tak. Wielu się nie znało. Takie to lata były. Z radio i z czasopisma, tylko tyle właściwie. Na Sopot się czekało. Teraz to też chwila relaxu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 4 godziny temu 85 wiosen kto tyle dożyje wątpię czy nawet ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, Get Out napisał: 85 wiosen kto tyle dożyje wątpię czy nawet ja. Dożywają, właśnie takie pokolenia jak pisałam. Do 95, do prawie 100 lat, jedne w dobrym zdrowiu tylko że to już późna starość, jednak to ma też minusy dla samej starej osoby i dla rodziny niestety. Zależy od danej osoby. Inne niestety w złym stanie, ale serca biją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 3 godziny temu 59 minut temu, Get Out napisał: 85 wiosen kto tyle dożyje wątpię czy nawet ja. Gdzie ty byłeś, Ty Widmo Hmm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Gdzie ty byłeś, Ty Widmo Hmm? Prawie w zaświatach Małgosiu, ale wciąż żywe bo wracam jak bumerang. Zdrowie jest , kasa jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Margherite napisał: Dożywają, właśnie takie pokolenia jak pisałam. Do 95, do prawie 100 lat, jedne w dobrym zdrowiu tylko że to już późna starość, jednak to ma też minusy dla samej starej osoby i dla rodziny niestety. Zależy od danej osoby. Inne niestety w złym stanie, ale serca biją Ale żyją i mnie to zadziwia, żyły od kroplówek się rozłażą ale żyją to kwestia dobrych genów i ostatnie pokolenie chyba takich. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 3 godziny temu Prywatnie nie chciałbym dojechać blisko stówy, bo to przerażające byłoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1036 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: 85 wiosen kto tyle dożyje wątpię czy nawet ja. Pokolenie naszych rodzicow jeszcze mogą dożyć bo my juz marne szansę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Prywatnie nie chciałbym dojechać blisko stówy, bo to przerażające byłoby. Ja też nie. Chociaż innym pokoleniem jestem, niż Ty, jednak nie to międzywojenne czy tuż powojenne przecież. Moja mam jest w srodku wojny urodzona. My to już inni jesteśmy. Co pokolenie to słabsi ludzie. Geny też mają do powiedzenia swoje.Choć to jeszcze i nie to ... 13 minut temu, Get Out napisał: Prawie w zaświatach Małgosiu, ale wciąż żywe bo wracam jak bumerang. Zdrowie jest , kasa jest Co Ty mówisz? Chory byłeś? Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Pokolenie naszych rodzicow jeszcze mogą dożyć bo my juz marne szansę W porównaniu do młodszego pokolenia to my moja droga całkiem nieźle wypadamy witalnie więc porzuć natychmiast myśli że będzie marnie z nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Ja też nie. Chociaż innym pokoleniem jestem, niż Ty, jednak nie to międzywojenne czy tuż powojenne przecież. Moja mam jest w srodku wojny urodzona. My to już inni jesteśmy. Co pokolenie to słabsi ludzie. Geny też mają do powiedzenia swoje.Choć to jeszcze i nie to ... Co Ty mówisz? Chory byłeś? Serio? Jaki tam chory , tylko w domu mnie nie było trochę. Trzeba brać pod uwagę że tamto pokolenie było zahartowane i chociaż mogli gorzej jeść, to nie byli tak faszerowani chemią mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 303 Napisano 3 godziny temu Chociaż w średniowieczu przecież średnia życia była bardzo krótka , więc moja teza może być jedną z wielu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 51 Napisano 3 godziny temu Margarita a czy znasz Maryla Rodowicz - Rozmowa przez ocean.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 239 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Chociaż w średniowieczu przecież średnia życia była bardzo krótka , więc moja teza może być jedną z wielu. W średniowieczu nie mieli leków i antybiotyków dlatego większość padała przez choroby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach