Fifofa 129 Napisano poniedziałek o 18:45 (edytowany) Edytowano poniedziałek o 18:45 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano poniedziałek o 19:42 Faszerowana papryka, gołąbki i łazanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano poniedziałek o 19:44 Prosiłam o spokój na moim wątku. I co? Jak grochem o ścianę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 34 Napisano poniedziałek o 19:45 Polacy to naród który na wszystkim się zna. Jełopy zawsze wszystko krytykują z pozycji kanapy xD zloto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano poniedziałek o 19:45 Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Prosiłam o spokój na moim wątku. I co? Jak grochem o ścianę! Mówiłam, że temat zostanie zablokowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 816 Napisano poniedziałek o 19:46 (edytowany) 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Mówiłam, że temat zostanie zablokowany. znów sie niektórym styki porozłączały Edytowano poniedziałek o 19:46 przez Qwerty88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 350 Napisano poniedziałek o 19:49 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Mówiłam, że temat zostanie zablokowany. O prosze lokalny nostradamus przewidział ze jak będzie padać to będzie mokro. No kto by się spodziewał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano poniedziałek o 19:53 6 minut temu, Qwerty88 napisał: znów sie niektórym styki porozłączały podobno do przedawkowania wstrzasow na bieżni taki moze byc efekt uboczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 34 Napisano poniedziałek o 19:54 Uspokójcie menopauzy stare rapszle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 205 Napisano poniedziałek o 19:56 Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Uspokójcie menopauzy stare rapszle Przestań ludzi w błąd wprowadzać. Nie znam kobiety, której tak odpierd... przy i po menopauzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 249 Napisano poniedziałek o 19:56 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: podobno do przedawkowania wstrzasow na bieżni taki moze byc efekt uboczny Pisalam ci że to żadne romanse i jak zwykle przesadzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 34 Napisano poniedziałek o 19:56 Przed chwilą, Baba napisał: Przestań ludzi w błąd wprowadzać. Nie znam kobiety, której tak odpierd... przy i po menopauzie. Ja też nie ale sensacja się sprzedaje więc robie klikbajty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 127 Napisano poniedziałek o 19:58 9 minut temu, Qwerty88 napisał: znów sie niektórym styki porozłączały Nic nie zrobisz, że Libedowi i Rudej za bardzo weszło forum do głowy i myli im się rzeczywistość. Co nie zmienia faktu, że temat fajnie się rozkręcił, ale nie podoba mi się nagonka na Brum.. Jakby co zrób mi blika, bierzemy Brum, Ginę i jedziemy w miasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 19 Napisano poniedziałek o 20:01 4 minuty temu, Baba napisał: Przestań ludzi w błąd wprowadzać. Nie znam kobiety, której tak odpierd... przy i po menopauzie. no to dzieki kafeterii masz szanse poznac 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Pisalam ci że to żadne romanse i jak zwykle przesadzasz. jak zwal tak zwal ale internet ci powinien ograniczyc 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Nic nie zrobisz, że Libedowi i Rudej za bardzo weszło forum do głowy i myli im się rzeczywistość. Co nie zmienia faktu, że temat fajnie się rozkręcił, ale nie podoba mi się nagonka na Brum.. Jakby co zrób mi blika, bierzemy Brum, Ginę i jedziemy w miasto idzice dobrze ci zrobi jak wyjdziesz po maratonie 30 dni na forum po 18h na dobe minimum patataj patataj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach