jukon tworki welcome 62 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, big buu napisał: a ja bardziej w typie Pitta czy Goslinga jestem no cóż życie Co ty dzisiaj przyćpałeś nalany kurduplasty cycuchu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, łogór napisał: Tak? A pisałaś kiedyś na kafe, że śmierdzą mu jaja czy coś ten deseń Nie jaja tylko stopy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: A kto przezywal że przehandlowal ciebie za dumbo Nigdy sarkazmu nie wylapujesz? Miałam być zła o to że napisał że "zaplaciłem elką zbliżeniowo"? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Cycu ty jesteś w typie buły z furiozy. Zakończmy już te karuzele śmiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nigdy was tam nie było a się zachowujecie jak znawcy kowbojek. Za to ty byłaś i już wtedy konia zajezdzałas.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Mam na imię Paweł napisał: Piszą tu, że lubisz penіsy - prawda to? a co szukasz popychacza ? to musisz do moona albo lezaka uderzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Wiesz ze ten kto gejoze węszy u innych to sam jest homo? Tak jak Kubuś wojewódzki zmieniający młode dupy co miesiąc żeby odsunąć podejrzenia spod latarni Nie znam go... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Za to ty byłaś i już wtedy konia zajezdzałas.... Jestem zaklinaczkom koni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Co ty dzisiaj przyćpałeś nalany kurduplasty cycuchu? Cycki twojej rodzonej deseczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, łogór napisał: lecz schize geju napisal z podszywa podszyw ze nie tworzy podszywow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nigdy sarkazmu nie wylapujesz? Miałam być zła o to że napisał że "zaplaciłem elką zbliżeniowo"? No na priwie to sarkazmu w tym nie widziałem tylko emocje... A nie dumbo wina że fanem motylkow bardziej jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: a co szukasz popychacza ? to musisz do moona albo lezaka uderzyc Ale chyba nie bez powodu tak piszą o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Jestem zaklinaczkom koni. Zaklnij mojego Bucefała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nigdy was tam nie było a się zachowujecie jak znawcy kowbojek. przeciez ten trevor sam sie chwail skad jest wiec reklamacja odrzucona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Jestem zaklinaczkom koni. Tylko bez aluzji do księżniczki N. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Cycki twojej rodzonej deseczko Przy takiej ginekomastii każde cycki wypadają blado. No może oprócz dojcow noxelii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: napisal z podszywa podszyw ze nie tworzy podszywow To jest bardziej profil satyryczny bo wiadomo że to nie Ogór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Co ty dzisiaj przyćpałeś nalany kurduplasty cycuchu? siedzi w domu nie wychodzi nic dziwnego ze zaczyna miec urojenia jak lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 36 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Wiesz ze ten kto gejoze węszy u innych to sam jest homo? Tak jak Kubuś wojewódzki zmieniający młode dupy co miesiąc żeby odsunąć podejrzenia spod latarni ON NIE JEST GEJEM, TYLKO PEDO PONOĆ, W ZATOCE SZTUKI KORZYSTAŁ Z USŁUG MAŁOLETNICH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Mam na imię Paweł napisał: Zaklnij mojego Bucefała Tylko na kasztanki działam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Kocopoł napisał: Facety są brzydkie okrutne śmierdzą i hałasują plecy bolą dużo stresu kotek jest miły i nie truje nie śmierdzi itp Całe piękno jest w rozmnazaniu jak oglądałem 3 lesby gadzi mi powiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Mam na imię Paweł napisał: Ale chyba nie bez powodu tak piszą o tobie. oczywiscie ze nie bez powodu na kafeterii kazdy ma jakis powod i ludzie tu pisza prawde wylacznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 8 godzin temu Więc powinno dumbo kręcić że ten owlosiony oblech może ostro zezrzac i zaplodnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, TREV0 napisał: ON NIE JEST GEJEM, TYLKO PEDO PONOĆ, W ZATOCE SZTUKI KORZYSTAŁ Z USŁUG MAŁOLETNICH w pis tivi tak powiedzieli bo mial zdjecie stamtad z imprezy jakiejs Edytowano 8 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 62 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, big buu napisał: Cycki twojej rodzonej deseczko i od tego ci się ujeeebało we łbie, że wyglądasz jak Brad? Edytowano 8 godzin temu przez jukon tworki welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nօxelia 10 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Przy takiej ginekomastii każde cycki wypadają blado. No może oprócz dojcow noxelii Miały licznych amatorów. Zazdraszczaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: w pis tivi tak powiedzieli bo mial zdjecie stamtad z imprezy jakiejs Skoncz. Trójmiasto to nie jest los andzeles...I lecz obsesje. Dobrze wiem że to ty dzwoniłeś do szkła z piosenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 8 godzin temu Ja nie chcę dziedzi tylko jestem wyrafinowany hedonista smakołysz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nօxelia napisał: Miały licznych amatorów. Zazdraszczaj. Jak se wypcham skarpetami to też mam tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Ja nie chcę dziedzi tylko jestem wyrafinowany hedonista smakołysz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach