BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Bo jest ładny i ma brzydka żonę:p Wiedziałam że to napiszesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Kocopoł napisał: Ja nie chcę dziedzi tylko jestem wyrafinowany hedonista smakołysz huh Jak kuzynka nie wiem czemu se nie robiom fajna jest dumbo może musi się wyszalec z biegiem czasu to tak nudno będzie samo bdsm i spermy w pysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Tez mi sie nie wydaje żeby wojewódzki był gejem. Miał trochę tych lasek i raczej ładne. Geje z przykrywkami to mi sie kojarzy bardziej jak damiecki z zona albo przyczajony bosak z zona z duupy pod wybory Wojewódzki to tak simpił do Natalii Szreder jak była u niego w programie że wykluczam gejostwo w 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Tez mi sie nie wydaje żeby wojewódzki był gejem. Miał trochę tych lasek i raczej ładne. Geje z przykrywkami to mi sie kojarzy bardziej jak damiecki z zona albo przyczajony bosak z zona z duupy pod wybory mnie tez bosak wyglada na geja tak sobie wyobrazam geja takie wlasnie jak bosak w sposobie bycia nic w nim nie ma meskiego 100% kobieta z bosaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: ale piasek nigdy nie udawal hetero i nie bylo na niego nagonki ze gej. zaczelo sie wyzywanie go od filmiku je.bac pis i konfederacje od wtedy zaczeli mu wyciagac gejostwo kiedy ty pisaska widzialas z babami ? Nie nigdy nie udawal. Nawet wtedy gdy na okładce pozował z baba i opowiadał jakim jest dobrym ojczymem xD skoncz sie ośmieszać chłopie. Twoja wiedza jest zerowa na każdy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Wiedziałam że to napiszesz... Sama przyznała, że jest brzydka a teraz Piaskowi żonę wypomina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Czytałam te gazetę bodaj w 1997. I to jest fakt ale pluj sie dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem o czym ty piêrdoIisz i nie chce wiedzieć. Związku z nim albo się wylecz jak dumbusia z munka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, konie na ambonie napisał: kolejny udajacy ze jest tu nowy mimo ze siedzi codziennie To chyba puchacz dziś tez miałeś podszywa pt kon zwalony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 36 Napisano 8 godzin temu LIBED TO JEDNAK NA SERIO ..., ZNOWU SOBIE UROIŁ JAKIEŚ SMĘTY I PRZEKONANY, ZE TO 100% PRAWDA ŻYJE TOTALNYMI UROJENIAMI O USERACH STĄD, A ŚMIEJE SIĘ Z LEŻAKA, LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: mnie tez bosak wyglada na geja tak sobie wyobrazam geja takie wlasnie jak bosak w sposobie bycia nic w nim nie ma meskiego 100% kobieta z bosaka A jak oceniasz 'czerwonego' Michała Wiśniewskiego? no z wyglądu taki niepozorny a niezły byk z niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Czytałam te gazetę bodaj w 1997. I to jest fakt ale pluj sie dalej To ty serio stara jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam na imię Paweł 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To chyba puchacz dziś tez miałeś podszywa pt kon zwalony Przecież to inny nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 8 godzin temu Jak ktoś budzi w nas jakieś emocje to coś jest na rzeczy mnie np splywa czy mnie krehzolka przehabdluje za bica mam wýwalone jaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To ty serio stara jesteś Ale ja piszę o faktach a on znowu pjerdoli o pisowcach. Niech se w necie poszuka jak nie wierzy. Ta baba była ruda chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: mnie tez bosak wyglada na geja tak sobie wyobrazam geja takie wlasnie jak bosak w sposobie bycia nic w nim nie ma meskiego 100% kobieta z bosaka Wyglad miękkość plus oszolomskie poglądy zacietrzewione - przepis na idealnego krypto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu I miala 2 synów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, konie na ambonie napisał: a dlaczego psychopata ? Ano sam pamiętasz co pisałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Ale ja piszę o faktach a on znowu pjerdoli o pisowcach. Niech se w necie poszuka jak nie wierzy. Ta baba była ruda chyba. Ze piasek miał babę? To ja nie kojarzę twkiego incydentu ale jak to było 30 lat temu to może miał jeszcze jakies nieporozumienia;) nie kazdy gej chyba od chwili narodzin wie ze nim jest może skumał później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Ze piasek miał babę? To ja nie kojarzę twkiego incydentu ale jak to było 30 lat temu to może miał jeszcze jakies nieporozumienia;) nie kazdy gej chyba od chwili narodzin wie ze nim jest może skumał później. Ja jebje nie po prostu udawał hetero. Przełknijcie to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nօxelia 10 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Wyglad miękkość plus oszolomskie poglądy zacietrzewione - przepis na idealnego krypto Mi się podoba i jest bardzo elokwentny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Mam na imię Paweł napisał: Przecież to inny nick Oni wszystko wiedzą zarówno przemądrzały jak i niedopieszczona dobrali się myślę na zasadzie podobnych charakterów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 76 Napisano 8 godzin temu Nawet pirog mu to wypominał publicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 29 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, TREV0 napisał: PO CO TY ZNOWU PIS WCISKASZ PIENIACZU W KOMPLETNIE NEUTRALNĄ RZECZ? WSZYSCY DOBRZE WIEDZĄ CO TAM SIĘ DZIAŁO, WYCHYL TEN BOOMERSKI JANUSZOWY NOCHAL POZA WYBORCZĄ PE EL I POCZYTAJ JAKIEŚ INNE FORA/GRUPY, TO TEŻ BĘDZIESZ WIEDZIAŁ ty lykasz te pisowskie kity i tyle pier.olisz jakas pisowska nagonke knajpa jakich pelno w kazdym miescie wszedzie sa prostytutki ty ich nie widzisz bo one raczej unikaja fobikow inceli. o kazdej modnej knajpie by mozna nakrecic jakis reportaż ze jakies ineletnie tam rezuduja i szukaja sponsora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nօxelia napisał: Mi się podoba i jest bardzo elokwentny Przygniotłabys go w łóżku (niby)Noxelko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Niestety tak bo tak napisał: Związku z nim albo się wylecz jak dumbusia z munka Jest z toba gorzej niż myślałam, ja nie mam z czego się wyleczyć. To że jakichś żartów na forum nie pojmujesz to nie jest moja wina. Edytowano 8 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 8 godzin temu Mogą nie wiedziec a biseksy w ogóle mają namieszane we lbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 36 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: mnie tez bosak wyglada na geja tak sobie wyobrazam geja takie wlasnie jak bosak w sposobie bycia nic w nim nie ma meskiego 100% kobieta z bosaka NO WIADOMO, ŻE JAK PRAWAK TO CO DRUGI BĘDZIE GEJEM DLA CIEBIE WOJEWÓDZKIEGO BRONISZ, BO LEWAK (A TO ON UBIERA SIĘ JAK PEDAU, NIE BOSAK) GDYBY TE DONIESIENIA Z ZATOKI SZTUKI DOTYCZYŁY PRAWAKÓW TO BRANDZLOWAŁBYŚ DO TEGO CODZIENNIE CHYBA, A ŻE DOTYCZĄ LIBERALNO-LEWACKIEGO ŚRODOWISKA TO OCZYWIŚCIE "PLOTY", HAHA, TWOJA LEMINGOZA JEST PRZEWIDYWALNA DO BÓLU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nօxelia 10 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, big buu napisał: Przygniotłabys go w łóżku (niby)Noxelko Wygląda na jurnego, dałby sobie radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 62 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jest z toba gorzej niż myślałam, ja nie mam z czego się wyleczyć. To że jakichś żartów na forum nie pojmujesznto nie jest moja wina. Nie rozumiem o czym on pisze nie chce mi się wnikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach