Malowany 596 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Też mogę pomóc mam pampersy i pieluchomajtki dla dorosłych rozmiar akurat malowany taki na chudego jak matka Nie rozśmieszaj dzieciaku. 90 kg na wadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Iskra! Kiedy spowiedź? Co niedzielę razem z anastazjom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie rozśmieszaj dzieciaku. 90 kg na wadze. No chudziutki ja mam że 110 pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Oczywiście, że tak. Jak również przejawiłam do ciebie nić sympatii podczas rozmowy o grzybach, to nazwałeś mnie niedzielną grzybiarą z którą nie ma sensu dyskutować. Tak było, więc nie rób teraz z siebie ofiary losu. To taki przychlast dla tutek masochistek psychicznych, mie od początku odrzucalo blehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Oczywiście, że tak. Jak również przejawiłam do ciebie nić sympatii podczas rozmowy o grzybach, to nazwałeś mnie niedzielną grzybiarą z którą nie ma sensu dyskutować. Tak było, więc nie rób teraz z siebie ofiary losu. Daj już spokój. O grzybach nie ma. Dla ciebie każdy jest śliski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Malowany napisał: Nie rozśmieszaj dzieciaku. 90 kg na wadze. 90kg to dużo? 🥹 aaa ty piszesz o sobie mysalam ze cisniesz lezakowi Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 82 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nie ma takiej potrzeby. Uwierz. I weź tu nie wstawiaj tej emotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: 90kg to dużo? 🥹 Zależy od wzrostu i masy mięśniowej. Można ważyć 90 kg i być ulanym. Można też mieć 90 kg i wyglądać bardzo dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: To taki przychlast dla tutek masochistek psychicznych, mie od początku odrzucalo blehh Może nie waliłaś pod niego i temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Daj już spokój. O grzybach nie ma. Dla ciebie każdy jest śliski. Ty zwłaszcza. Adieu, cher ami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: 90kg to dużo? 🥹 aaa ty piszesz o sobie mysalam ze cisniesz lezakowi Nawet by nie wiedział jak mnie uderzyc leszczyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Zależy od wzrostu i masy mięśniowej. Można ważyć 90 kg i być ulanym. Można też mieć 90 kg i wyglądać bardzo dobrze. Tak samo ze 110 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Gdzie mój kuń na ambonie 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 535 Napisano 5 godzin temu A ja 2 kg schudłem. Z 78 na 76 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: To taki przychlast dla tutek masochistek psychicznych, mie od początku odrzucalo blehh Kiedy dumbo przyjedzie akurat promka jest na kołdry i poduszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Kiedy dumbo przyjedzie akurat promka jest na kołdry i poduszki Przed chwila proponowałeś to iskrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 82 Napisano 5 godzin temu ide wypasac owce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, kris888 napisał: A ja 2 kg schudłem. Z 78 na 76 kg 2kg to jak porzadna sřaka dumbo świadkiem że mam mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Przed chwila proponowałeś to iskrze Skrycie liczę na trójkąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu 2kg to cycki mogą wazyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 64 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Może nie waliłaś pod niego i temu a pod kogo jak myslisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 65 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, xDxDxDxD napisał: Niezliczoną ilość razy. Schlorowany mózg niestety nie działa już prawidłowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Jezu czemu ja tu jestem oczy mnie bola i tylko mi sie zrec chce jak tu siedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Tak samo ze 110 No tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 29 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: 2kg to cycki mogą wazyc Elki wazom po 5vza sztuke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: a pod kogo jak myslisz Pod muflona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 596 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: 2kg to cycki mogą wazyc 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu (edytowany) A d u p a porządna to pewnie z 5 Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: 🥹 Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 115 Napisano 5 godzin temu Probowalam kiedys zważyć cycki ale waga chyba nic nie pokazała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach