menelos69 4 Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może nie musi wyłudzać nudesów świadczeniem usług it na podstawowym poziomie. Ja mogę przyjąć ciekawe nudesy na priv jeśli któraś jest zainteresowana. Twoje też mogą być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, creamy napisał: W dzisiejszych czasach wiele "norm" ulega zmianie. Ciekawa też definicja dorosłości/dojrzałości — sponsor może być, byle nie rodzic. To chyba jasne. Małżonkowie tworzą rodzinę założoną i umawiają się na określony styl życia. Dorosłe dziecko natomiast rodzinę pochodzenia powinno opuścić w stosownym czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 7 godzin temu Najgorsze co może być to tchórzliwy i niezbyt bystry stulejarz - czyli 90proc męskiej populacji tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 480 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, menelos69 napisał: Ja mogę przyjąć ciekawe nudesy na priv jeśli któraś jest zainteresowana. Twoje też mogą być. Nie skuszę się mimo wszystko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, creamy napisał: W dzisiejszych czasach wiele "norm" ulega zmianie. Ciekawa też definicja dorosłości/dojrzałości — sponsor może być, byle nie rodzic. Już zakończyłeś temat ‚co napisał libed’ farmazoniarzu? Może jakies przepraszam poyebalo mi sie? Czy gładka zmiana tematu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Serio? To by było dziwne. Do mnie chciała wrócić ale odmówiłem. Za dużo zła było wypowiedziane a przeprosić nie potrafi wolała iść błagać munka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie skuszę się mimo wszystko. Spoko, nie muszą być teraz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Najgorsze co może być to tchórzliwy i niezbyt bystry stulejarz - czyli 90proc męskiej populacji tego forum Przecież libedowsky by ...alal po schodach albo z nich lecial zależy co by wybral... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dwie inpostu tak napisał: Do mnie chciała wrócić ale odmówiłem. Za dużo zła było wypowiedziane a przeprosić nie potrafi wolała iść błagać munka. Rozmawiałam z nim w tym tygodniu i mówił mi coś innego, więc zmyślasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nadija* napisał: Rozmawiałam z nim w tym tygodniu i mówił mi coś innego, więc zmyślasz Ale to świeża sprawa z przed wczoraj wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Україна 13 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, draże korsarze napisał: Dzieki nie daj sie zwieść stulejom tchórzom z multi. Połowa z nich ma rozdwojenie jaźni. nie mam jak zerkać na biezaco a zerknęłam i od razu 2 bulshity upośledzi wyłapałam. zeby nie było - post o podpaskaxh widziałam wczorsj i na bank nie był to libed. 8 minut temu, draże korsarze napisał: Ciekawe zatem kto qrva na forum pełnym schizofreników mógłby zakładać nick gnomee i to napisać. wez zakończ pjerdolenie Ooo, i już literówki i agresor się załączył, ile aperolków poszło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, menelos69 napisał: Ja mogę przyjąć ciekawe nudesy na priv jeśli któraś jest zainteresowana. Twoje też mogą być. To facio zresztą podstarzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 480 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: To facio zresztą podstarzały. Tak. A ty żyłeś 10 lat w Jukonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tak. A ty żyłeś 10 lat w Jukonie W Wawie bo znam rozkład ulic z neta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
creamy 20 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Już zakończyłeś temat ‚co napisał libed’ farmazoniarzu? Może jakies przepraszam poyebalo mi sie? Czy gładka zmiana tematu. Na przeprosiny to trzeba sobie zasłużyć, a nie samemu wyzywać. Gdyby Libed miał zrobić pokorny spis wszystkich co do których się pomylił, to musiałoby to mieć chyba długość listu otwartego do króla. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Dwie inpostu tak napisał: Ale to świeża sprawa z przed wczoraj wieczorem Wydaje ci się. To że rozmawia z nią o niczym nie świadczy, bo wiem akurat co sądzi o dzieciach i matkach z dziećmi. A tu jeszcze kwestia 2 ojców xD Edytowano 6 godzin temu przez Nadija* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, Nadija* napisał: Wydaje ci się. To że rozmawia z nią o niczym nie świadczy, bo wiem akurat co sądzi o dzieciach i matkach z dziećmi. A tu jeszcze kwestia 2 ojców xD Ona nawet nie zasługuje na empatie czy współczucie wszystko co robi jest efektem jej świadomych wyborów pustaka i golddigery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 19 minut temu, Україна napisał: Ooo, i już literówki i agresor się załączył, ile aperolków poszło? A zreszta Edytowano 6 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 6 godzin temu Bawcie sie ja mam dziś ciekawsze rzeczy na głowie 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 12 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, creamy napisał: Na przeprosiny to trzeba sobie zasłużyć, a nie samemu wyzywać. Gdyby Libed miał zrobić pokorny spis wszystkich co do których się pomylił, to musiałoby to mieć chyba długość listu otwartego do króla. Dokładnie , gdybym miał tyle pieniędzy ile razy Libed napisał bzdurę na forum to już byłbym milionerem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Dokładnie , gdybym miał tyle pieniędzy ile razy Libed napisał bzdurę na forum to już byłbym milionerem Wystarczyło go odwrócić na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu 28 minut temu, Dwie inpostu tak napisał: Tak teraz som parom z elkom. Stara miłość nie rdzewieje. Oczadziałeś już do reszty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Dwie inpostu tak napisał: Ona nawet nie zasługuje na empatie czy współczucie wszystko co robi jest efektem jej świadomych wyborów pustaka i golddigery. Bierz pod uwagę że kobiety zmienne są i dzisiaj tak a jutro nie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, Dwie inpostu tak napisał: Do mnie chciała wrócić ale odmówiłem. Za dużo zła było wypowiedziane a przeprosić nie potrafi wolała iść błagać munka. Co chciałam?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Bierz pod uwagę że kobiety zmienne są i dzisiaj tak a jutro nie . On piêrdoIi głupoty, zresztą jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 38 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Bierz pod uwagę że kobiety zmienne są i dzisiaj tak a jutro nie . Wszystkie myślą jedno, drugie mówią a trzecie robią? Jak jeden mąż? Pzdr. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Co chciałam?!? Pisać priva jak dawniej Hhttps://www.tiktok.com/@jakub.czarodziej/video/7557413621337165078 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu Jeszcze to pasuje do elki https://www.tiktok.com/@jakub.czarodziej/video/7554072413600795926 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Get Out napisał: Bierz pod uwagę że kobiety zmienne są i dzisiaj tak a jutro nie . Gowwno mnie to interesuje musi być od razu szacunku wysmiewala się ze mnie z malowany żeby go poderwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 6 godzin temu Odblokowalem ostatni raz z sentymentu do zjeść cípy to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach