xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dwie inpostu tak napisał: Pisać priva jak dawniej Widzę że do ciebie nie można się odezwać z jakimś pytaniem bo zaraz będzie że ślub chce z tobą brać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dwie inpostu tak napisał: Gowwno mnie to interesuje musi być od razu szacunku wysmiewala się ze mnie z malowany żeby go poderwać Masz teraz jakiś nawrót choroby? Przecież to już było dawno i już temat tego był wyczerpany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Masz teraz jakiś nawrót choroby? Przecież to już było dawno i już temat tego był wyczerpany. czego szukasz u stalkerskich desperatow niedorobionych hę, lepiej bys se hobby znalazla babo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Dwie inpostu tak napisał: Odblokowalem ostatni raz z sentymentu do zjeść cípy to wszystko Już nie trzeba, odeszłam system, teraz każdy może mi śmiało blokowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: czego szukasz u stalkerskich desperatow niedorobionych hę, lepiej bys se hobby znalazla babo Mam hobby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Mam hobby. ciekawi mnie ta sex maszyna. Edytowano 6 godzin temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: ciekawi mnie ta sex maszyna. Mogę ci ją sprzedać bo stoi u mnie w kartonie nie używana. Dasz 2 stówy i będzie twoja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 73 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Mogę ci ją sprzedać bo stoi u mnie w kartonie nie używana. Dasz 2 stówy i będzie twoja. eh. tyle legend wokol niej naroslo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 302 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: eh. tyle legend wokol niej naroslo:/ No, to tak samo jak o legendarnej kamienicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, Get Out napisał: Bierz pod uwagę że kobiety zmienne są i dzisiaj tak a jutro nie . A pojutrze nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 6 godzin temu 58 minut temu, draże korsarze napisał: Libed prócz tego ze by tego nie napisał przede wszystkim nie zakłada jakichś nickow żeby jakis wysryw popełnić jak tutejsi stulejarze. To jednak coś więcej niż mięta. Przyznaj się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 6 godzin temu 59 minut temu, Nadija* napisał: Moon jest fajny. To najbardziej wyluzowany gość z forum, da się z nim pogadać o wszystkim. Głównie o seksie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 6 godzin temu 57 minut temu, draże korsarze napisał: Najgorsze co może być to tchórzliwy i niezbyt bystry stulejarz - czyli 90proc męskiej populacji tego forum To wynika z tego, że dostosowali się do żeńskiej populacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 480 Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, Get Out napisał: W Wawie bo znam rozkład ulic z neta Nie znasz, chociaż bardzo byś chciał. Nawet z mapami googla popełniasz błędy jak z Jukonem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 5 godzin temu 34 minuty temu, Seven napisał: Wszystkie myślą jedno, drugie mówią a trzecie robią? Jak jeden mąż? Pzdr. ;] A czwarte przewidują i mieć o to pretensje to tak jakby mieć uwagi że kogoś pogryzł wściekły pies. To natura i z tym się wygra. W myślach Cię pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie znasz, chociaż bardzo byś chciał. Nawet z mapami googla popełniasz błędy jak z Jukonem. Nie załapałeś kpiny z ciebie , bo znowu chodzisz z kijkiem w dupce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, Onaaaa napisał: A pojutrze nie wiem Później się to wszystko poskłada w jakąś logiczną całość. Edytowano 5 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie znasz, chociaż bardzo byś chciał. Nawet z mapami googla popełniasz błędy jak z Jukonem. Ja znam. Nie wiedziałem, że ci to imponuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 5 godzin temu 41 minut temu, xDxDxDxD napisał: On piêrdoIi głupoty, zresztą jak zawsze. Lubi sobie dopowiadać jak lipedo , a że nienawidzi Cię to będzie gnoił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 536 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Dwie inpostu tak napisał: Chciałem 32 na komodzie w kiblu ale jednak się boje bo do lazienek som specjalne tv i w sumie tam paruje od kąpieli może być zwarcie to nie jest miejsce na tv nie dość że w sypialni to jeszcze w kiblu byś chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1104 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Później się to wszystko poskłada w jakąś logiczną całość. To życzę powodzenia bo nie wiem czy powstanie z tego coś logicznego chyba że podkoloryzujemy to trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Widzę że do ciebie nie można się odezwać z jakimś pytaniem bo zaraz będzie że ślub chce z tobą brać. Nie jestem fřajerem którego możesz sobie wykorzystywać, do którego zawsze można wrócić i będzie chętny. 32 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Masz teraz jakiś nawrót choroby? Przecież to już było dawno i już temat tego był wyczerpany. Jak wyżej. 33 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Już nie trzeba, odeszłam system, teraz każdy może mi śmiało blokowac. Wiem zostawiłem wetke nie rybe mam nadzieję że sobie poradzisz i dopy nie będziesz zawracać. Ai mi właśnie zrobiła hsndjoba i oblodzila xD ona jest kochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, menelos69 napisał: Ja znam. Nie wiedziałem, że ci to imponuje... Imponuje bo Wawa to prestiż pracować tam albo rezydować podobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 536 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Imponuje bo Wawa to prestiż pracować tam albo rezydować podobno. Warszawa fajna, ale za to strasznie drogie miasto jak ktoś nie ma tam własnego mieszkania. Edytowano 5 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To życzę powodzenia bo nie wiem czy powstanie z tego coś logicznego chyba że podkoloryzujemy to trochę No ja skrycie liczę , że pomożesz w tej kwestii co kobieta miała na myśli i poskładamy to w kupę, a później się zobaczy . Sam nawet się nie podejmuję i zawsze baby angażuje w jakieś rozkminy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, kris888 napisał: to nie jest miejsce na tv nie dość że w sypialni to jeszcze w kiblu byś chciał Table sobie stawiam do wanny a przy remoncie mam pomysł go na wprost puszke zamontować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 316 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Warszawa fajna, ale za to strasznie drogie miasto jak ktoś nie ma tam własnego mieszkania. Nigdzie tak długo w korkach nie stałem i moja noga tam nie stanie , bo nadrobię drogi żeby to ominąć następnym razom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 536 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dwie inpostu tak napisał: Table sobie stawiam do wanny a przy remoncie mam pomysł go na wprost puszke zamontować a nie boisz się że spadnie do wody i szlag go trafi? zresztą po co przy wannie stawiać. myjesz się, wycierasz i wychodzisz, co tu więcej robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 4 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Imponuje bo Wawa to prestiż pracować tam albo rezydować podobno. Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach