Pokraka 1660 Napisano 3 godziny temu Oczywiście herbaty są jak napisał Kriss big activ a nie bio activ. Przeżyłam kolejne rozczarowanie, równie duże jak to gdy dowiedziałam sie, że musztarda nie jest saperska albo cukier nie jest waniliowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0a2eee4 2 Napisano 2 godziny temu Może zmienili nazwę, bo kiedyś były bio active Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 2 godziny temu W granulacie jest fajna i można też jom jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1660 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 godzinę temu, 0a2eee4 napisał: Może zmienili nazwę, bo kiedyś były bio active A musztardę jadłeś serepską czy saperska? Edytowano 1 godzinę temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1660 Napisano 1 godzinę temu 49 minut temu, Dwie inpostu tak napisał: W granulacie jest fajna i można też jom jeść W granulacie to nie herbata to chemia i glukoza z cukrem. Koło herbaty nawet stać nie powinno tyko razem z proszkami do prania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 22 Napisano 1 godzinę temu Ja kupę lat byłem przekonany że się zwie saperska xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 141 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, RC_+ napisał: Ja kupę lat byłem przekonany że się zwie saperska xD Bląd literowy sarepska. Musztarda sarepska – musztarda na bazie gorczycy sarepskiej lub czarnej, octu spirytusowego i innych składników, o ostrym zapachu i smaku. Nazwa pochodzi od dawnego miasta Sarepta w Rosji, obecnie części Wołgogradu. Ja lubię Czeską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach