murb 327 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: W ciasnych szpilkach miałaś dodać Bo jesteś kobietą z kurą To oczywiste oczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 10 godzin temu 50 minut temu, 0a2eee4 napisał: Która z was świeciła twarzą aż do incydentu ze smokiem, bo mi się mylicie węglolaki Nie wiem o czym mowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 10 godzin temu 50 minut temu, murb napisał: Nie czytałam. Nie znam pana ale wpisuję na listę. Też dopiero poznaję. Nie sugeruję się nagrodami Nike. Z książką jak z muzyką. Jak na początku doopy nie urywa, odstawiam na boczne tory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 9 godzin temu 52 minuty temu, Pokraka napisał: Karpowicza to Balladyny i romanse przeczytaj i Sońkę. Na okładce książki jest o tym wzmianka. Muszę najpierw wybadać grunt, czyli "Ości". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, 0a2eee4 napisał: Czyli ta druga nawrzucała zdjęc, mądrze. Jak ruch chorzów, jej koledzy. Nadal nie wiem o czym mowa i skąd te pytania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, 0a2eee4 napisał: Zamykam temat! Już odpowiedziałaś Zaraz, zaraz. Jakie zamykam. A ty, to kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 9 godzin temu 33 minuty temu, Baba napisał: Też dopiero poznaję. Nie sugeruję się nagrodami Nike. Z książką jak z muzyką. Jak na początku doopy nie urywa, odstawiam na boczne tory. Ja czasem podchodzę kilka razy i zdarza się, że po kilku próbach książka okazuje się rewelacją. Albo brnę bez zadowolenia z nadzieją, że coś w końcu zagra. Ale porzucam też bezpowrotnie po kilkunastu stronach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 255 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, murb napisał: To oczywiste oczywistości. Przez grzeczność nie zaprzeczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 255 Napisano 9 godzin temu 23 minuty temu, Baba napisał: Zaraz, zaraz. Jakie zamykam. A ty, to kto? To hejter Moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Ja czasem podchodzę kilka razy i zdarza się, że po kilku próbach książka okazuje się rewelacją. Albo brnę bez zadowolenia z nadzieją, że coś w końcu zagra. Ale porzucam też bezpowrotnie po kilkunastu stronach. Czytanie ma sprawić przyjemność. Dlatego sugeruję się tylko swoimi odczuciami, nie recenzjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To hejter Moon Nie wiem kto, ale ktoś kto usilnie próbuje zdobyć atencję, lecz każdy omija jego posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 255 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Nie wiem kto, ale ktoś kto usilnie próbuje zdobyć atencję, lecz każdy omija jego posty. Omijać psycholi szerokim łukiem, wrzucając ich do siaty z ignorem. Tu chyba z tych normalnych to została Brum, Pokraka, Baba, Ty i Ja.. No i Kris z Rym Cym Resztę zapakować do busa i do Choroszczy na konsultację 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Omijać psycholi szerokim łukiem, wrzucając ich do siaty z ignorem. Tu chyba z tych normalnych to została Brum, Pokraka, Baba, Ty i Ja.. No i Kris z Rym Cym Resztę zapakować do busa i do Choroszczy na konsultację Zgadzam się…jeszcze zielowania aka mara jest w porządku. I Margarita. Edytowano 9 godzin temu przez Myrtle Gordon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 255 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Myrtle Gordon napisał: Zgadzam się…jeszcze zielowania aka mara jest w porządku. I Margarita. Jestem pierwszy dzień po urlopie w pracy i mam takiego lenia, że (niech mnie ktoś przytuli ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jestem pierwszy dzień po urlopie w pracy i mam takiego lenia, że (niech mnie ktoś przytuli ) No cóż, mogę tylko życzyć wytrwałości i przesłać wirtualnego hug’a… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 255 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Myrtle Gordon napisał: No cóż, mogę tylko życzyć wytrwałości i przesłać wirtualnego hug’a… Musimy to uczcić wspólną kawą i pogaduchami 🫶🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Musimy to uczcić wspólną kawą i pogaduchami 🫶🥰 Już rzuciłam propozycję miast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 8 godzin temu 18 minut temu, Baba napisał: Czytanie ma sprawić przyjemność. Dlatego sugeruję się tylko swoimi odczuciami, nie recenzjami. Czasami czytam z ciekawości, żeby sprawdzić czym się ludzie zachwycają. Nie zawsze trafiam z tym w swój gust. Recenzje czytuję ale często są trafione jak kulą w płot. To co jest napisane na okładkach to zwykły zabieg marketingowy. Czytam seriami. Jak już ktoś mi odpowiada to sięgam po kolejne książki jak tylko coś zostanie wydane. Czasem też autor zaczyna chałturzyć ale też czasem zrywa ze swoim twórczym wizerunkiem i pisze używając pseudonimu. To ciekawy zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 255 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Już rzuciłam propozycję miast Wiem i pamiętam. Do końca roku jestem zawalona robotą, ale coś się wykombinuje.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 8 godzin temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Przez grzeczność nie zaprzeczę Zaprzeczenie nic nie da. Małe buty osadziły się mocno. To ciekawe bo pisałam większe głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem i pamiętam. Do końca roku jestem zawalona robotą, ale coś się wykombinuje.. Co się odwlecze, to się nie uciecze.. bylebyśmy obie dożyły to się uda 🪻 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 255 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Co się odwlecze, to się nie uciecze.. bylebyśmy obie dożyły to się uda 🪻 Będzie dobrze. Wodniki się nie poddają i walczą 🥰 Idę działać, bo znowu o północy wyjdę. Miłego dnia 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Będzie dobrze. Wodniki się nie poddają i walczą 🥰 Idę działać, bo znowu o północy wyjdę. Miłego dnia 🫶 Dziękuję, i wzajemnie, sweetheart. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Czasami czytam z ciekawości, żeby sprawdzić czym się ludzie zachwycają. Nie zawsze trafiam z tym w swój gust. Recenzje czytuję ale często są trafione jak kulą w płot. To co jest napisane na okładkach to zwykły zabieg marketingowy. Czytam seriami. Jak już ktoś mi odpowiada to sięgam po kolejne książki jak tylko coś zostanie wydane. Czasem też autor zaczyna chałturzyć ale też czasem zrywa ze swoim twórczym wizerunkiem i pisze używając pseudonimu. To ciekawy zabieg. Chyba Daniel Steel tak robi? ła? Napisała serię dla bab, a pod innym nazwiskiem kryminały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 0a2eee4 napisał: Elcia ma pierdylion twoich zdjęć między fotami żarcia z kafe, warto jednak niczego tutaj publicznie nie udostępniać. Mam nadzieję, że nie wyglądam na tych zdjeciach grubo i staro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Baba napisał: Chyba Daniel Steel tak robi? ła? Napisała serię dla bab, a pod innym nazwiskiem kryminały? I Mróz. Podobno. Może to tylko miejska plotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: I Mróz. Podobno. Może to tylko miejska plotka. Nie wiem. Mam jego książkę w domu. Jeszcze poczeka na swoją kolej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 8 godzin temu 16 minut temu, Baba napisał: Nie wiem. Mam jego książkę w domu. Jeszcze poczeka na swoją kolej Grzebałam w pamięci a to już jest jednak karkołomne przedsięwzięcie. "Światłoczułość". Taki ma tytuł ta powieść. I jest totalnie inna od tego, co napisał Mróz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 327 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, 0a2eee4 napisał: Wyglądasz ok No to nie mogę być ja. Nie ma takiej opcji, żebym wyglądała na zdjęciach ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 239 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Grzebałam w pamięci a to już jest jednak karkołomne przedsięwzięcie. "Światłoczułość". Taki ma tytuł ta powieść. I jest totalnie inna od tego, co napisał Mróz. Ja mam w domu "Iluzjonista". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach