Get Out 322 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, xDxDxDxD napisał: No to ja mam tak pół na pół można powiedziec, jak jestem za długo w pojedynkę to z czasem trochę smutno się robi, z kolei żyć z kimś niemal 24/7 tez nie dla mnie bo szybko mnie to zaczyna męczyć. Z kobiecej perspektywy to może inaczej wyglądać i jak spełniona jest biologicznie to raczej może spocząć na laurach. Później to już zachowanie zdrowia jest priorytetem myślę. Przecież można się spotykać z kimś wiodąc żywot w pojedynkę. Niektórzy nawet na zakupy lubią parami i mnie by to męczyło jak kula u nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Margherite napisał: A kim jesteś? chcialbym miec zone, hehs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, jmin jack napisał: chcialbym miec zone, hehs A co stoi na przeszkodzie żeby zrealizować plan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: A co stoi na przeszkodzie żeby zrealizować plan dziewczyny mnie nie lubia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: dziewczyny mnie nie lubia Dlaczego ? Brak zdolności kredytowej? Nadwaga czy coś jeszcze dyskwalifikującego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Dlaczego ? Brak zdolności kredytowej? Nadwaga czy coś jeszcze dyskwalifikującego ? nie powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Dlaczego ? Brak zdolności kredytowej? Nadwaga czy coś jeszcze dyskwalifikującego ? Krzywa dzida. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, jmin jack napisał: nie powiem Autyzm ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 8 godzin temu 22 minuty temu, jmin jack napisał: nie wazne kim jestem, hehs Ważne. Lubie wiedzieć z kim rozmawiam. Filip? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Ważne. Lubie wiedzieć z kim rozmawiam. Filip? Może narcyzjusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Get Out napisał: Z kobiecej perspektywy to może inaczej wyglądać i jak spełniona jest biologicznie to raczej może spocząć na laurach. Później to już zachowanie zdrowia jest priorytetem myślę. Przecież można się spotykać z kimś wiodąc żywot w pojedynkę. Niektórzy nawet na zakupy lubią parami i mnie by to męczyło jak kula u nogi. Ja też wolę zakupy robić sama, zresztą jak większość rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Ważne. Lubie wiedzieć z kim rozmawiam. Filip? To ten który chciał się brać za twoją córkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Ja też wolę zakupy robić sama, zresztą jak większość rzeczy. Indywidualiści tak mają i nie potrzebują wsparcia obok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To ten który chciał się brać za twoją córkę. Rzeczywiście był taki ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Margherite napisał: Ważne. Lubie wiedzieć z kim rozmawiam. Filip? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ja też wolę zakupy robić sama, zresztą jak większość rzeczy. Też tak wolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: nie Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To ten który chciał się brać za twoją córkę. Jest bardzo komunikatywny aż nie da nikomu do słowa dojść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Get Out napisał: Indywidualiści tak mają i nie potrzebują wsparcia obok. Jak jestem nie sama to zaraz mnie to rozprasza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 8 godzin temu krulik dzisiaj powiedziala ze jestem scierwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Margherite napisał: Rzeczywiście był taki ktoś A nie kojarzysz pana z tira? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 322 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jak jestem nie sama to zaraz mnie to rozprasza. Ja nerwowy się robię i wtedy dużo rzeczy zapomnę które miałem kupić. Z rana śmigne, bo nie będzie kolejek i na cały tydzień mam zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ja nerwowy się robię i wtedy dużo rzeczy zapomnę które miałem kupić. Z rana śmigne, bo nie będzie kolejek i na cały tydzień mam zakupy. Zazwyczaj staram się zrobić listę przed wyjściem do sklepu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Zazwyczaj staram się zrobić listę przed wyjściem do sklepu. ja sobie sms wysylam co mam kupic heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu lubicie pizze margharita ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 330 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, jmin jack napisał: ja sobie sms wysylam co mam kupic heh No ja tez, sama do siebie wysyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jmin jack 4 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No ja tez, sama do siebie wysyłam. ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 4 Napisano 7 godzin temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 28 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, xDxDxDxD napisał: A nie kojarzysz pana z tira? Trochę tak 5 minut temu, jmin jack napisał: ja sobie sms wysylam co mam kupic heh Podobnie i ja, esm albo i na messenger. 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: Zazwyczaj staram się zrobić listę przed wyjściem do sklepu. Na kartce też sciągę mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1127 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Get Out napisał: Ja nerwowy się robię i wtedy dużo rzeczy zapomnę które miałem kupić. Z rana śmigne, bo nie będzie kolejek i na cały tydzień mam zakupy. Nerwowy? Kurde a ja mam odwrotnie i jak ktoś jest obok to mnie to odpręża i jest miłej i zazwyczaj wszystko mi sie przypomina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach