Margherite 32 Napisano 2 godziny temu Wiecie, że dzisiaj zmieniany jest czas? Na zimowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 2 godziny temu Tak, ale dobrze, że przypominasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Wiecie, że dzisiaj zmieniany jest czas? Na zimowy. Ok. Już się ciemno robi, niedługo dzień będzie nocą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 2 godziny temu to spimy krucej czy dluzej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Dluzej i nie wiem po co znowu ta zmiana i co to daje prócz zamieszania. I później w marcu znowu śpimy krócej ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu Wiedziałam że tydzień wcześniej przez święto zmarłych, ale dzisiaj dopiero teraz mi się przypomniało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, jumpin jack napisał: to spimy krucej czy dluzej ? Dłużej 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Dluzej i nie wiem po co znowu ta zmiana i co to daje prócz zamieszania. I później w marcu znowu śpimy krócej ble Mieli to już znieść i nie wiadomo dlaczego nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Dłużej to dobrze, przyda mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Ok. Już się ciemno robi, niedługo dzień będzie nocą. Tak. Dzisiaj było dosyć pochmurno popołudniu to i ciemniej wcześnie. Grudzień najgorszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Dłużej Mieli to już znieść i nie wiadomo dlaczego nie. Tez nie wiem czemu argument swiatla jest inwalida może rano już jasno za to wieczorem nie wiec gdzie ta oszczędność prądu? Jeszcze te pociągi stojące godzine w polu jakis średniowieczny absurd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Dłużej Mieli to już znieść i nie wiadomo dlaczego nie. Jakbyś na dworze naprawiała motor , samochòd elektrykę byś nie widziała dobrze kabelkòw i 15 nawet przed 15 już słońca mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: Tez nie wiem czemu argument swiatla jest inwalida może rano już jasno za to wieczorem nie wiec gdzie ta oszczędność prądu? Jeszcze te pociągi stojące godzine w polu jakis średniowieczny absurd Jak już zapadnie decyzja, że znosimy zniany czasu, to się pokłócimy czy zostawić letni czy zimowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu Mignęła mi reklama, Drupi w Zabrzu w listopadzie. 78 lat. Przecież to i głos nie ten, wizerunek nie ten wszystko podpuszczka z playbacku. Lubiłam jego utwory ale bez przesady. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jak już zapadnie decyzja, że znosimy zniany czasu, to się pokłócimy czy zostawić letni czy zimowy Zostać powinien letni, to jest ten czas właściwy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jetzt judenfrei 0 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, draże korsarze napisał: Tez nie wiem czemu argument swiatla jest inwalida może rano już jasno za to wieczorem nie wiec gdzie ta oszczędność prądu? Jeszcze te pociągi stojące godzine w polu jakis średniowieczny absurd w polu? o ty wsiuro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Mignęła mi reklama, Drupi w Zabrzu w listopadzie. 78 lat. Przecież to i głos nie ten, wizerunek nie ten wszystko podpuszczka z playbacku. Lubiłam jego utwory ale bez przesady. cura dalej na wydaniu ? ile ma lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jumpin jack napisał: cura dalej na wydaniu ? ile ma lat Kto Ci tak powiedział że na wydaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, draże korsarze napisał: Tez nie wiem czemu argument swiatla jest inwalida może rano już jasno za to wieczorem nie wiec gdzie ta oszczędność prądu? Jeszcze te pociągi stojące godzine w polu jakis średniowieczny absurd masz jeszcze ta fotke jak w butelce zamknieta siedzis z? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jumpin jack 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Kto Ci tak powiedział że na wydaniu? kiedys pisalismy o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, jetzt judenfrei napisał: w polu? o ty wsiuro. Wsiury mówią na polu a mnie chodzi o prawdziwe pole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jumpin jack napisał: masz jeszcze ta fotke jak w butelce zamknieta siedzis z? Nie mam nie było na niej nic ciekawego prócz plamy don’t get excited Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, jumpin jack napisał: kiedys pisalismy o tym Tylko ja nic nie pisałam o wieku i czy wolna, czy zajęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, cedoh napisał: ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 268 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Margherite napisał: ????? Pogięło cię żeby to cytować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1128 Napisano 1 godzinę temu Bez sensu ta zmiana czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Pogięło cię żeby to cytować? Temat był zablokowany, teraz jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach