Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Myrtle Gordon

Witam w chłodny, jesienny poranek

Polecane posty

24 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Wiesz, no można być sporą babą, ale jednak biodra i zad jak u monstrualnie otyłej Afroamerykanki... 😎

50 latka z definicji nie jest laską, jest starą Grażyną pogrążoną w urojeniach 😉

Ja jej nie widziałam ale po tym, co sama o sobie tutaj pisze (obwód 80 cm pod biustem) raczej wiadomo, ze drobna ani szczupła nie jest też na górze.

Edytowano przez salix

9 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Konwulsje Hahahaha 

Zamiast gdzieś jechać lub wyjść na spacer, to będą siedzieć z gapą na forum, prowadzić monologi i lajkować posty 😁

18 minut temu, Fifofa napisał:

Ja się dogadam w 4 językach i nauczę polskiego w 3 lata obcokrajowcòw.

Przejeżdżasz też Tour de France dookoła bloku na składaku. 

Ogór, ja już wszystko powiedziałam - najwięcej do powiedzenia w takich tematach pod hasłem "a co to za osiągnięcie" mają Janusze płci obojga, którzy ze swojej wiochy nie wyjeżdżają. Także wsiądź na swój składak, córka niech ci otworzy piwo zębami i miłej niedzieli 🙂

Edytowano przez KróliczekZły

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Zamiast gdzieś jechać lub wyjść na spacer, to będą siedzieć z gapą na forum, prowadzić monologi i lajkować posty 😁

Czasem mam wrażenie że to jedna i ta sama osoba pisze. A może oboje są współmiernie upośledzeni. 

Dzień dobry. Słyszałem, ze Magda tak pozazdrościła Widmokowi, ze chce poczuć mojego pen.isa w ustach. Madziu, bardzo mi miło, ale nie jestes w moim typie i jestem zajęty. Wybacz

• Haha 1

21 minut temu, Myrtle Gordon napisał:

Och, albo Milano… nie zapomnę jak mnie tatuś zabrał w 2015. 

Tajlandii nie polecam 🤨

5 minut temu, salix napisał:

Ja jej nie widziałam ale ale po tym, co sama o sobie tutaj pisze (obwód 80 cm pod biustem) raczej wiadomo, ze drobna ani szczupła nie jest też na górze.

Dokładnie. Nie wiem też, po co ona ciągle prowokuje mojego męża. Zamiast docenić, że ma ją za upośledzoną i nie zaczepia jej. Czego ona oczekuje? Aż ją w końcu poniży publicznie, napisze na przykład, jakie miał myśli, jak zobaczył te straszliwe, nieproszone jej foty, gdy do niego wbijała z awansami. 

Zero instynktu samozachowawczego. Albo będąc grubą kobietą, zaczęła nagle rzucac się o wagę do Krejzi. Po co? Przecież ona nie myśli. 

1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał:

Czasem mam wrażenie że to jedna i ta sama osoba pisze. A może oboje są współmiernie upośledzeni. 

A wiesz, że kiedyś miałam takie wrażenie? Że gapa nie istnieje i została wymyślona dla potrzeb forum? 😅

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Przejeżdżasz też Tour de France dookoła bloku na składaku. 

Nie Ogór, ja już wszystko powiedziałam - najwięcej do powiedzenia w takich tematach pod hasłem "a co to za osiągnięcie" mają Janusze płci obojga, którzy ze swojej wiochy nie wyjeżdżają. Także wsiądź na swój składak, córka niech ci otworzy piwo zębami i miłej niedzieli 🙂

Nie wiem po co prowokujesz ale marnie wychodzi. Biorąc zajmujesz hejtem.jesteś bardzo nieszczęśliwa.

Edytowano przez Fifofa

2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

To i tak lepiej niż ty wczoraj na rozszczepie osobowości - pisałaś sama nawalona i nieistniejący kolega, a obydwoje z twojego konta 😎

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A wiesz, że kiedyś miałam takie wrażenie? Że gapa nie istnieje i została wymyślona dla potrzeb forum? 😅

To nie jesteś jedyna w swoich przypuszczeniach. Haha, to już wykracza poza wszelkie symulacje, to już nowe uniwersum. 

A małżeństwo że świeżym stażem nie siedzi na forum cały dzień, gadając przez nicki i lajkując smutnymi buźka mi 😁

Może mają już siebie dosyć, bo ile można znieść zaborczość? 

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Nie wiem po co prowokujesz ale marnie wychodzi. Biorąc zajmujesz hejtem.jesteś bardzo nieszczęśliwa.

Chyba to ty zadzwoniłeś (jak zresztą zawsze) 🤔

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

W takim razie pomyśl, komu słałaś otyły zad?... 😎

Twojemu gapie jedynie 😅

Ogòlnie prowokują osoby co mają w życiu źle i odbijają sobie  na forum. Życiu nie mogą tylko tutaj.

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A te dwie nowe koleżanki kolejny dzień zaczęły od obrabiania innym doopy? Chyba temat o kawce zbożowej nie żarł odpowiednio.

Nawet do drugiej strony nie dotrwały bez pisania o nas i bez hejtu 😉

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Dostałaś kiedys ku.tasem po mordzie podczas gry wstępnej? 

Królik w wersji Greya. Obrzydliwe. 

Twojemu gapie jedynie 😅

Znaczy mojemu mężowi, chadowi, u którego skamlałaś na privie? 😎 No zgadza się, nie wiedział, gdzie uciekać, jak zobaczył te zdjęcia 😭

2 minuty temu, Myrtle Gordon napisał:

To nie jesteś jedyna w swoich przypuszczeniach. Haha, to już wykracza poza wszelkie symulacje, to już nowe uniwersum. 

Nikt normalny nie wytrzyma z taką babą. To musi być jakiś Al. Bo normalny facet, dawno by spakował, wsadził do pociągu i odesłał do matki tarocostki 😁

A ty? 😅

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Królik w wersji Greya. Obrzydliwe. 

Nie bawi Cię to nagle? 

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Znaczy mojemu mężowi, chadowi, u którego skamlałaś na privie? 😎 No zgadza się, nie wiedział, gdzie uciekać, jak zobaczył te zdjęcia 😭

Psychiatra pilnie 😘

Prowokator... 😉

Kiedyś na ero wyszło, że nigdy nie miała orgazmu i nie ma pojęcia, co to jest, ale takich detali to nie znam 😎

Nikt normalny nie wytrzyma z taką babą. To musi być jakiś Al. Bo normalny facet, dawno by spakował, wsadził do pociągu i odesłał do matki tarocostki 😁

Też jestem zdania, że to musi być Al. Ale zaraz zaraz… jej pozycja jest społecznie usankcjonowana, co powtarzała tu tysiąc razy. 

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Post oczywiście zgłoszony. 

Do żony nr 2 i 1 też tak się odzywasz i odzywałeś Gapcio? 😁

Psychiatra pilnie 😘

Pamiętasz zdjęcie na ławce? 😉 Miałaś nieco dłuższe włosy niż twój zwyczajowy hełmofon, ale nadal krótkie. Otyła wieśniara, stara Grażyna... Tak że skończ ten hejt o wadze, dobrze ci radzę... 😉

A ty? 😅

Ja nie mam fantazji o ku.tasach. Pytam, bo od wielu dni o tym piszesz, wiec mam podstawy sadzic, ze się napalilas. Czyli nie? 😉

Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał:

Też jestem zdania, że to musi być Al. Ale zaraz zaraz… jej pozycja jest społecznie usankcjonowana, co powtarzała tu tysiąc razy. 

Żaden normalny facet nie wytrzyma z wiecznie jazgoczącą babą, która nie gotuje, nie pracuje, wieczne śpi i jazgocze. Raczej ucieknie, gdzie pieprz rośnie lub ewakuuuje się na ambonę 😅

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Pamiętasz zdjęcie na ławce? 😉 Miałaś nieco dłuższe włosy niż twój zwyczajowy hełmofon, ale nadal krótkie. Otyła wieśniara, stara Grażyna... Tak że skończ ten hejt o wadze, dobrze ci radzę... 😉

Wrzuć jej zdjęcie z zamazaną twarzą i się skończą bajki o seksownym tyłku. I może hejtować też na chwilę przestanie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się