WychodzeNaChwile 972 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie znasz się bo jak kobieta chce to będzie jogę ćwiczyć a to że nie zrobi szpagatu to będzie wina mężczyzny bo zawsze wasza wina i wtedy do lizingu przydaje się przyjaciel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie znasz się bo jak kobieta chce to będzie jogę ćwiczyć a to że nie zrobi szpagatu to będzie wina mężczyzny bo zawsze wasza wina Wy jesteście idealne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Przyznam się ją do sklepu mało chodzę. Poszedł do sklepu iiiii oo ii Czemu mało chodzisz do sklepu? Nie masz co kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czemu mało chodzisz do sklepu? Nie masz co kupić? Ja żywniacią nie zajmuje chyba trzeba przywieźć albo nosić. U mnie w domu kasa jest jak pisalem, nie brakuje jak na razie. Żartowałem sobie chce pożyczyć ale dobrze wiedzieć. Edytowano 15 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: i wtedy do lizingu przydaje się przyjaciel Myślisz? Tylko gdzie takiego znaleźć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wy jesteście idealne A co wątpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Nie skończyła, ma oszczędności sam pisał i ziemie sprzedaje, więc starczy mu na kilka lat Jak już sprzeda wszystko to wiesz gdzie skończy ... Będę dokupowac towar i giełdzie mam plan też jeśli uda się odłożyć 30k w rok 43tys 30 na 300 Obecnie mam jeszcze wydatki na mieszkaniu i zdrowiu No ale towaru jest na około 100tys ziemię oszczędności nawet 15 mógłbym Tylko co to za życie Więc będę szedł w rozwój biznesu i giełdzie kasujac z tego minimum 5lat Myślę że dobrze rozkreciny biznes na stabilne 43tys rocznie jest kluczem Z samych gier jestem w stanie odzyskać 270tys inwestując 13500 W zasadzie jest jeden problem musi mi się chcieć codziennie robić 4 czy 8h najlepiej i 19h Ale już zaczynam łapać mental na to z ai jeszcze 5 monitorów żeby faza była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Mnie kasa nie cieszy. Torcików nie chce. Mam wszystko i nie ma co kupować. ja chcę dojść do tego momentu Myślę że niedługo będę bardzo blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A co wątpisz Wygląd to nie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Ziemię sprzeda to kupę kasy dostanie Kilkadziesiąt tysięcy złotych tylko bo mam 416m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja żywniacią nie zajmuje chyba trzeba przywieźć albo nosić. To ci dobrze. Dzis dziadek jakiś się wepchnął przede mnie w kolejkę i gada że on tylko jedną rzecz, po czym dołożył przy kasie jeszcze 5 i gadał takie głupoty że mu mówię że jeszcze slowo a zobaczy i zamilkł bo gadal ze pójdę do spowiedzi to powiem że dziadka przepuściłam i ksiądz będzie zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: A co wątpisz Ogólnie mam dwa karteringi za darmo,.nieraz też nie biorę. Takiej branży pracuje mam. Dzisiaj było rybka ziemniaczki buraczki, jakąś zupa kapustą ziemniaki. Za darmo ale jakby ktoś chciał płacić to kosztuje 1200 zł na miesiac Edytowano 15 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wygląd to nie wszystko Charakter mamy jeszcze lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ogólnie mam dwa karteringi za darmo,.nieraz też nie biorę. Takiej branży pracuje mam. Dzisiaj było rybka ziemniaczki buraczki, jakąś zupa kapustą ziemniaki. Wiem Piter bo nie lubisz jeść pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 15 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Torcików nie chce. Zawsze możesz kupić i nadac mi inpostu wszystkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Kilkadziesiąt tysięcy złotych tylko bo mam 416m2 To malo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wiem Piter bo nie lubisz jeść pracy. W pracy w domu mam i jeszcze moja ma osobno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Charakter mamy jeszcze lepszy Wiem, widać, słychać i czuć nawet na odległość Edytowano 15 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: W pracy w domu mam i jeszcze moja ma osobno. To czemu nie jesz w domu? Czy tylko czasem nie masz ochoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To malo? No mało miasto jest cwane od nas kupi za bezcen jako rolna słabej klasy przeksztalci se na budowlanom walnim blok i tak to wygląda Nie zgodzisz się to wydzierzawiom Inwestora nie znajdziesz bo nas jest 5 osób i te aktywnie dzialam tylko ja i ciotka reszta jest popiepszina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To czemu nie jesz w domu? Czy tylko czasem nie masz ochoty? No właśnie zjadłem 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 972 Napisano 15 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Myślisz? Tylko gdzie takiego znaleźć? jak znajdę to Ci powiem ale oszczędzaj wodę! kąp się z przyjacielem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Wiem, widać, słychać i czuć na odległość No a jak ale wy mężczyzni macie przeważnie lepszy charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To czemu nie jesz w domu? Czy tylko czasem nie masz ochoty? To jest tak mój kartering jak patrzę inny zlizywał palce aż mu się uszy trzęsły, ja mam tego dosyć.Jak szewc bez butów chodzi. Moja ma też inny kartering.i jej jem a ona mój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To malo? Za budowlanom bym miał około pół miliona złotych tej wielkości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: No właśnie zjadłem 2 godziny temu A to jakis katering że dieta czy że bez mięsa? Czy poprostu normalne jedzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A to jakis katering że dieta czy że bez mięsa? Czy poprostu normalne jedzenie? Ona ma mniej mięsa bardziej urozmaicony U mnie też są pierogi , zupki ròzne medaliony schabowe KFC żabka , Lidl dużo jak patrzę na to mi się odechciewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jak znajdę to Ci powiem ale oszczędzaj wodę! kąp się z przyjacielem No to czekam A jak mój przyjaciel to szczur bo wiesz one nie lubią i wyskakują z wanny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: No a jak ale wy mężczyzni macie przeważnie lepszy charakter No ba my kierujemy się rozumem gównie, a Wy bardziej emocjami więc wolę kobiety Edytowano 15 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 972 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to czekam A jak mój przyjaciel to szczur bo wiesz one nie lubią i wyskakują z wanny to i tak oszczędnośc wody przelicza się na głowę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach