Spaghetti .... 217 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 20 minut temu, Onaaaa napisał: Czemu mają przewagę? Bo wolisz kobiety? Wolę, bo mnie wychwały, a faceci mogą co najwyżej podskoczyć to tyle Kumpli już miałem odpowiednich i lekcję odrobiłem ... na plus Edytowano 14 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: A wystaje ci coś czasem bo ja zawsze zazdroszczę niskim laskom bym musiał mieć wyro 2,5m zawsze mi się nie mieści ręka to stopy na tych wyrkach Mała jestem, nic nie wystaję. Mogłabym nawet spać na łóżku dziecięcym. Dla mnie takie 140 to wielkie leżę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wolę, bo mnie wychwały, a faceci mogą co najwyżej podskoczyć to tyle Kumpli już miałem odpowiednch i lekcję odrobiłem ... na plus Napiszę jakbyś zatrudnił u mnie, byś mugł codziennie zmieniać jakbyś chciał., nawet robić zapisy Ja tam ile można zresztą preferuje tylko jedną.. Dużo kobiet szuka ale ja wszystkie nie obrobie. Edytowano 14 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Fifofa napisał: Napiszę jakbyś zatrudnił u mnie, byś mugł codziennie zmieniać jakbyś chciał., nawet robić zapisy Ja tam ile można zresztą preferuje tylko jedną.. Dużo kobiet szuka ale ja wszystkie nie obronie Codziennie mialby inną jakby chciał? Edytowano 14 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wolę, bo mnie wychwały, a faceci mogą co najwyżej podskoczyć to tyle Kumpli już miałem odpowiednich i lekcję odrobiłem ... na plus Ty wolisz kobiety a ja mężczyzn. Czyli prawidłowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Codziennie mialby inną jakby chciał? Jakby chciał kiedyś tak robiłem.codziennie miałem innną przeszło mi kryzys miałem Dobrze zmądrzałem Tutaj jednak bezpiecznie pisze bo na odległość Edytowano 14 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mała jestem, nic nie wystaję. Mogłabym nawet spać na łóżku dziecięcym. Dla mnie takie 140 to wielkie leżę. Fajnie moja ręka to jest zazwyczaj skrzywiona gdzieś w zimnej ścianie i wita się z bok stolik nocny a stopa marznie o i taki sen jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Napiszę jakbyś zatrudnił u mnie, byś mugł codziennie zmieniać jakbyś chciał., nawet robić zapisy Ja tam ile można zresztą preferuje tylko jedną.. Dużo kobiet szuka ale ja wszystkie nie obrobie. Ogór, wiem o co Ci chodzi, ale zrozum gościu ja nikogo tutaj nie szukam. Wystarczy że pogadam z koleżanką zagram muzę i tyle. Edytowano 14 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Napiszę jakbyś zatrudnił u mnie, byś mugł codziennie zmieniać jakbyś chciał., nawet robić zapisy Ja tam ile można zresztą preferuje tylko jedną.. Dużo kobiet szuka ale ja wszystkie nie obrobie. Co ty robisz w burdelu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Co ty robisz w burdelu Pracuje takiej formie gdzie 90 procent jest kobiet, większość co 3 miesiące nowa dostawa kobiet. Taki klimat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Ogór, wiem o co Ci chodzi, ale zrozum gościu ja nikogo tutaj nie szukam. Wystarczy że pogadam z koleżanką zagram muzę i tyle. A wygląda z boku jakbyś walczyl o jakom podgryzajac konkurencji Dzwine to jest ja np nie wchodzę komuś do tematu i nie pisze że powinien się dorobić większego namiotu Nie wiem co z tymi ludźmi jest ogólnie komuś liczom kase nawet zawartość kibla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Napiszę jakbyś zatrudnił u mnie, byś mugł codziennie zmieniać jakbyś chciał., nawet robić zapisy Ja tam ile można zresztą preferuje tylko jedną.. Dużo kobiet szuka ale ja wszystkie nie obrobie. To brzmi jak science fiction i Piter ja ci współczuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: A wygląda z boku jakbyś walczyl o jakom podgryzajac konkurencji Dzwine to jest ja np nie wchodzę komuś do tematu i nie pisze że powinien się dorobić większego namiotu Nie wiem co z tymi ludźmi jest ogólnie komuś liczom kase nawet zawartość kibla Jakiego namiotu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 217 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: A wygląda z boku jakbyś walczyl o jakom podgryzajac konkurencji Dzwine to jest ja np nie wchodzę komuś do tematu i nie pisze że powinien się dorobić większego namiotu Nie wiem co z tymi ludźmi jest ogólnie komuś liczom kase nawet zawartość kibla Bo to publika jest nie prywata twoja Leżak, więc piszę. Po drugie to co wypisujesz do kobiet woła o pomstę do nieba i to wszystko ode mnie. Zdanie kobiet już znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To brzmi jak science fiction i Piter ja ci współczuję Można pewnym sensie napisać rok temu miałem 60 kobiet osobiście do dyspozycji. Za dużo nie zdrowo mam nieraz awers aby na głowę nie weszły. Raj dla chlopa ale wierzcie co za dużo nie zdrowo Teraz też tyle mam ale tak nie zawracają gitary. Awers kiedyś miałem trochę pozostał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jakiego namiotu? Nie wiem ja jestem dziwny bo mnie nie interesuje co kto ma jak już błaga to coś doradze ale to wszystko Ale jak chce się przepchac to się przepycham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Można pewnym sensie napisać rok temu miałem 60 kobiet osobiście do dyspozycji. Za dużo nie zdrowo mam nieraz awers aby na głowę nie weszły. Raj dla chlopa ale wierzcie co za dużo nie zdrowo Teraz też tyle mam ale tak nie zawracają gitary. Awers kiedyś miałem trochę pozostał. Jak w filmie oh karol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 14 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak w filmie oh karol Coś ty Karola nie słuchały, ja muszę tak robić mnie słuchały To już mało kto potrafi Edytowano 14 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Nie wiem ja jestem dziwny bo mnie nie interesuje co kto ma jak już błaga to coś doradze ale to wszystko Ale jak chce się przepchac to się przepycham Mam tak samo. I nie hejtuje innych. Czasem tylko pisze coś smiesznego by sie z nich pośmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Coś ty Karola nie słuchały, ja muszę tak robić mnie słuchały To już mało kto potrafi No to ja ci życzę powodzenia ale ja bym cie nie słuchała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mam tak samo. I nie hejtuje innych. Czasem tylko pisze coś smiesznego by sie z nich pośmiać. Muszą się wyżyć po pracy bo w niej som śmieciami tak to widzę z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 14 godzin temu Jak ktoś ma dobrze to nigdy nie będzie hejtowal kogoś kto próbuje mieć lepiej niż ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No to ja ci życzę powodzenia ale ja bym cie nie słuchała Dla tego miałem awers jakby były takie nie słuchają z 3 albo 4 i się buntowały Tatara tata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: No to ja ci życzę powodzenia ale ja bym cie nie słuchała Makarona wkurzała 1, niech sobie pomyśli jakby miał kòlko ròżancowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 14 godzin temu Ja to lubię wyjasniac szkoleniowcow farmazoniarzy aby wreszcie się dorobili i nie musieli szkolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 14 godzin temu Ani o kasie píerdolic 24h na dobę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Jak ktoś ma dobrze to nigdy nie będzie hejtowal kogoś kto próbuje mieć lepiej niż ma Dokładnie też tak uważam. Hejtuja tylko ludzie co nie lubią swojego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Dla tego miałem awers jakby były takie nie słuchają z 3 albo 4 i się buntowały Tatara tata Mam nadzieję że ich nie biłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Mam nadzieję że ich nie biłeś Nie bym nienadawal do pracy. Nie oznacza co sobie myslalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Nie bym nienadawal do pracy. Nie oznacza co sobie myslalem. Nobto jak zrobić by cie słuchała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach