Fifofa 145 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Nerwica91 napisał: Ja ci pożyczę. Po wypłacie. Żartuje. Nie pożyczam nikomu juz bo jak widać kasa ważniejsza od człowieka Serio pożyczyła byś mi o rany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Nerwica91 napisał: Ja ci pożyczę. Po wypłacie. Żartuje. Nie pożyczam nikomu juz bo jak widać kasa ważniejsza od człowieka Moja ex woli być prostytutkom więc tak ważniejsze dla niektórych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Oddasz z procentem? Tak oddam jak będę miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Tak oddam jak będę miał. Ale ja ci daje 1600 a ty mi oddajesz 2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Nerwica91 napisał: Zależy mu tylko na mojej kasie prawda ? Zależy niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale ja ci daje 1600 a ty mi oddajesz 2000 Dobrze oddam Ci cała wyplate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Nerwica91 napisał: Zależy mu tylko na mojej kasie prawda ? Nie wiem czy tylko bo i pewnie seks tez lubi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale ja ci daje 1600 a ty mi oddajesz 2000 A na gre na giełdzie pozyczasz potrzebuje kilkaset tysięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 972 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Nerwica91 napisał: Zależy mu tylko na mojej kasie prawda ? jest akie powiedzenie: jak chcesz stracić przyjaciela to pożycz mu pieniądze ale weź nie pożycz to też stracisz... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Dobrze oddam Ci cała wyplate O i mówisz teraz z sensem. To chętnie ci pożyczę. A te wypłaty to możesz mi ci miesiąc dawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: A na gre na giełdzie pozyczasz potrzebuje kilkaset tysięcy A oddasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O i mówisz teraz z sensem. To chętnie ci pożyczę. A te wypłaty to możesz mi ci miesiąc dawać No widzisz jaka mądra jesteś tak ma być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jest akie powiedzenie: jak chcesz stracić przyjaciela to pożycz mu pieniądze ale weź nie pożycz to też stracisz... Czyli co trzeba zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Nerwica91 napisał: Zależy mu tylko na mojej kasie prawda ? To jakiś chory człowiek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 356 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: jest akie powiedzenie: jak chcesz stracić przyjaciela to pożycz mu pieniądze ale weź nie pożycz to też stracisz... To mi się kojarzy z tą okropną piosenką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: No widzisz jaka mądra jesteś tak ma być. Chyba nie wątpiłeś w moją mądrość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A oddasz? Oddam kiedyś jak giełdzie urośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 972 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli co trzeba zrobić? przyjacielowi dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli co trzeba zrobić? Dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Oddam kiedyś jak giełdzie urośnie A jak libed ci powie sprzedaj i ty wszystko stracisz to co będzie? Kto mi odda wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: przyjacielowi dać Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Dać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: przyjacielowi dać Ale dać kasę czy coś innego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ale dać kasę czy coś innego Oba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chyba nie wątpiłeś w moją mądrość Bardzo słodkie było stratna byś nie była. Teraz autorka tematu dlaczego tak nie zrobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 63 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A jak libed ci powie sprzedaj i ty wszystko stracisz to co będzie? Kto mi odda wtedy? Libedowsky on ciężko i dużo pracuje i jest honorowy człowiek podziw dumbusi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Bardzo słodkie było stratna byś nie była. Teraz autorka tematu dlaczego tak nie zrobi. Bo ona nie ma kasy i nie pożyczyła a koleś sie obraził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale dać kasę czy coś innego Tak serio leżala.kasa na wierzchu i jakbyś chciała byś brała. Tak kitra każdy do siebie i wydzielają i jeszcze żyją osobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Libedowsky on ciężko i dużo pracuje i jest honorowy człowiek podziw dumbusi Ale kto mi wtedy odda? Ty czy nikt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1167 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Tak serio leżala.kasa na wierzchu i jakbyś chciała byś brała. Tak kitra każdy do siebie i wydzielają i jeszcze żyją osobno W tym problem że nie chciałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 145 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Bo ona nie ma kasy i nie pożyczyła a koleś sie obraził. Jakiś kolega jak żyła z nim razem myślę tak to wyglądało. Oczywiście muszą być osoby mądre nie patola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach