salix 447 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to nie chodzi o sztuczność czy udawanie czegokolwiek tylko na rozumienie i odpowiadanie na potrzeby na tyle na ile nie przekracza to moich granic Według mnie, żeby naprawdę odpowiadać na potrzeby drugiej osoby, musi to wynikać z autentycznego zaangażowania. Takie wyuczone czy wymuszone odpowiadanie nigdy nie zastąpi prawdziwej bliskości w związku. Jak ktos tego po prostu nie czuje, to się raczej nie nauczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anabelle 2 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ech.... za duzo sie naogladalas z kamerę wsrod zwierzat.. lwica kąsa lwa tak by nie bolalo a nie by sie wykrwawil.. Nóż w serce swojej babie i dziecioreksom wbiles pewnie nie raz a ja wolę nie mieć na karku frustratow którzy chcieliby sobie mnie wykorzystać i powozić na mnie bo wydaje im się slabiakiem Edytowano 17 godzin temu przez Anabelle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 625 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: To, że ty klepiesz z Elką biedę, nie znaczy, że każda. Czas to pieniądz. Więc wyprasuj mi na jutro koszule. Dzięki I spłać długi zazdrośniku Ja nie wierzę, że ty masz 50 lat spłacam na bieżąco. Nie martw się o to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: jak spadną nizej to zostanie raperem a Ty queen nigga 4 minuty temu, Baba napisał: Nooo. Jak ci na niego lukier z babki spadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: Nooo. Jak ci na niego lukier z babki spadnie Nie cierpię lukru ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 14 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Według mnie, żeby naprawdę odpowiadać na potrzeby drugiej osoby, musi to wynikać z autentycznego zaangażowania. Takie wyuczone czy wymuszone odpowiadanie nigdy nie zastąpi prawdziwej bliskości w związku. Jak ktos tego po prostu nie czuje, to się raczej nie nauczy. Trochę mi to się kojarzy z 5 językami miłości. Pytanie czy możemy być w związku tylko z tą osobą, która posługuje się tymi samymi językami co my? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 287 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To, że ty klepiesz z Elką biedę, nie znaczy, że każda. Czas to pieniądz. Więc wyprasuj mi na jutro koszule. Dzięki I spłać długi zazdrośniku Zapierdzielasz jak koń, premie, jubilat, na panią do prasowania cię nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 287 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Nie cierpię lukru ... Ja też, bo za słodki, kruszy się i czasem na cycki spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Zapierdzielasz jak koń, premie, jubilat, na panią do prasowania cię nie stać To przecież bogaci najbardziej oszczędzają. Szuka kogoś do prasowania za free. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 287 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: To przecież bogaci najbardziej oszczędzają. Szuka kogoś do prasowania za free. Teraz już wiem dlaczego nie jestem bogatą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ja też, bo za słodki, kruszy się i czasem na cycki spada Dajesz komuś żeby zlizał. Lukier z piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Baba napisał: Teraz już wiem dlaczego nie jestem bogatą Bo sama prasujesz. Edytowano 17 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Ja też, bo za słodki, kruszy się i czasem na cycki spada Gorzej jak do przegródki spadnie i się zatrzyma Nie strzepniesz. Trzeba biustonosz rozpinać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 14 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Dajesz komuś żeby zlizał. Lukier z piersi. Pod warunkiem, że nie jest to późny wieczór po dniu ciężkiej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Dajesz komuś żeby zlizał. Lukier z piersi. I dalej lepkie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Gorzej jak do przegródki spadnie i się zatrzyma Nie strzepniesz. Trzeba biustonosz rozpinać Oj tam, palcami można wydłubać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Nie strzepniesz. Trzeba biustonosz rozpinać najpierw rozepniesz biustonosz a potem strzepnie..sam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 394 Napisano 17 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: To, że ty klepiesz z Elką biedę, nie znaczy, że każda. Czas to pieniądz. Więc wyprasuj mi na jutro koszule. Dzięki I spłać długi zazdrośniku Oj chciałabyś klepać taką biedę jak ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 287 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Dajesz komuś. Jeszcze daję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anabelle 2 Napisano 17 godzin temu Bosze ci boomerzy to są korwiarze wszyscy bez wyjątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anabelle 2 Napisano 17 godzin temu Chorzy ludzie roochaja się na forum bo w domu nie mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anabelle 2 Napisano 17 godzin temu Popjerdoleni ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: najpierw rozepniesz biustonosz a potem strzepnie..sam.. Czasem spadnie, czasem nie, zależy jak gorące piersi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anabelle 2 Napisano 17 godzin temu Skąd oni to biorą mają łapy w gaciach jak piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Pod warunkiem, że nie jest to późny wieczór po dniu ciężkiej pracy Taki nowy rodzaj wymówki? Kobieta mówi, że ją boli głowa a mężczyzna, że jest późny wieczór? A ta zapowiedź pawia to z jakiego powodu) Pieprz, czyżby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Anabelle napisał: Popjerdoleni ludzie Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 287 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Bo sama pracujesz. Obecnie nie. Właśnie wysłałam list do Wa-wy żeby mi wysłali dokładne wyliczenia składek do obliczenia kapitału początkowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: najpierw rozepniesz biustonosz a potem strzepnie..sam.. Taaa... I skończył się romantyzm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Anabelle napisał: Skąd oni to biorą mają łapy w gaciach jak piszą ic juz spac dziecko.. nie zrozumiesz tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 287 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Margherite napisał: Gorzej jak do przegródki spadnie i się zatrzyma Nie strzepniesz. Trzeba biustonosz rozpinać O tym właśnie mówię I dlatego w domu nie noszę stanika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach