G. Swenson 4 Napisano 7 godzin temu Ja gatow… poszłam do parku obok kamienicy…. W niecnym celu….nie takim jak myślicie … drzewa widzą, ptaki widzą, wszystko inne - milczy. Szumią liście liście nikt się nie dowie …. Czekać będę tu na niego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 5 Napisano 6 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 363 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: Ja gatow… poszłam do parku obok kamienicy…. W niecnym celu….nie takim jak myślicie … drzewa widzą, ptaki widzą, wszystko inne - milczy. Szumią liście liście nikt się nie dowie …. Czekać będę tu na niego . Chyba facet powinien czekać na kobietę 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 6 Napisano 5 godzin temu Jeszcze siodło i wio patataj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 367 Napisano 5 godzin temu Moim zdaniem to troll. Ciekawe kiedy jej się te przedstawienia znudza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 388 Napisano 5 godzin temu A gdzie mój temat wcieło? Nie ładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 3 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Hugh Hefner napisał: Moim zdaniem to troll. Ciekawe kiedy jej się te przedstawienia znudza To Minnie / Klaudia, pijanica i stalkerka, długie czarne włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 14 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Hugh Hefner napisał: Moim zdaniem to troll. Ciekawe kiedy jej się te przedstawienia znudza płaska Ewa to też troll a ty jesteś jej projektem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 367 Napisano 3 godziny temu 42 minuty temu, gnomee napisał: płaska Ewa to też troll a ty jesteś jej projektem Super. Ale jak będziesz chcial tu pogadać to możemy udawać, ze ja to ja? Hugh Hefner? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 363 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Super. Ale jak będziesz chcial tu pogadać to możemy udawać, ze ja to ja? Hugh Hefner? O czym z tobą gadać, jak ty zaraz płaczesz i obwiniasz każdego za hejt i lanie po dópie Nuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 3 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: O czym z tobą gadać, jak ty zaraz płaczesz i obwiniasz każdego za hejt i lanie po dópie Nuda Do roboty wstrętna hejtero zamiast zaczepiać ludzi na forum. Udajesz że taka jesteś zarobiona a gnijesz tu 24/7. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 14 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Hugh Hefner napisał: Super. Ale jak będziesz chcial tu pogadać to możemy udawać, ze ja to ja? Hugh Hefner? ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 3 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, cieniAS wywiadu napisał: Do roboty wstrętna hejtero zamiast zaczepiać ludzi na forum. Udajesz że taka jesteś zarobiona a gnijesz tu 24/7. I nie jestem Ewa ani Hugh Hefner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 299 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, cieniAS wywiadu napisał: To Minnie / Klaudia, pijanica i stalkerka, długie czarne włosy. że ja? no nie, naprawdę rzadko tutaj zaglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 299 Napisano 2 godziny temu życie daje mi teraz mocno po dupie, ale może to wyjdzie na dobre 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 363 Napisano 2 godziny temu 55 minut temu, cieniAS wywiadu napisał: I nie jestem Ewa ani Hugh Hefner. Sam sobie odpowiedziałeś na własny post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 299 Napisano 2 godziny temu Ta Ewa ma męża lol od kiedy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 4 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Nadija* napisał: życie daje mi teraz mocno po dupie, ale może to wyjdzie na dobre W dupe to ja bym Ci wsadził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 299 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Cynamon napisał: W dupe to ja bym Ci wsadził nie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 4 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Nadija* napisał: Ta Ewa ma męża lol od kiedy xD Od kilku lat. Ten Hugh Hefner to jej mąż i ją utrzymuje z renty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nadija* napisał: nie chcę Ale masz coś takiego w sobie że podniecasz mnie na maxa mimo że pewnie jesteś brzydka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 299 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Cynamon napisał: Ale masz coś takiego w sobie że podniecasz mnie na maxa mimo że pewnie jesteś brzydka ty pewnie masz małego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Anabelle napisał: No męża ma, są trochę chamscy czasem ale przynajmniej nie koorwią się i nie cpaja i emocje mają normalne a nie jakieś zblazowane pisdy i menele som jak ci boomerzy komunistyczni Hej Dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anabelle 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, cieniAS wywiadu napisał: Hej Dumbo No hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 3 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Sam sobie odpowiedziałeś na własny post DOpowiedziałem kre tynko Edytowano 1 godzinę temu przez cieniAS wywiadu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 4 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Nadija* napisał: ty pewnie masz małego Jakby cały wszedł to By cię na wylot przebił mała... https://imgbox.com/ynJBZg3J 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 513 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: O czym z tobą gadać, jak ty zaraz płaczesz i obwiniasz każdego za hejt i lanie po dópie Nuda Ty nie miałaś ich nie zaczepiać? Parę godzin temu robiłaś wykład jak być ponad to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 4 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Chyba facet powinien czekać na kobietę Wyszłam sama wcześniej, żeby…. (……) było cudownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jеrzy 2 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Wyszłam sama wcześniej, żeby…. (……) było cudownie Nigdzie nie byłaś, tylko spałaś na...a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 4 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Jеrzy napisał: Nigdzie nie byłaś, tylko spałaś na...a Oczywiście tak może być w Twojej alternatywnej rzeczywistości . Uściski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach