Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, a910f222607748 napisał: Nie bez powodu kartofel z Białorusi podrzuca wam jakichś pastuchów! Żeby mój biedny maż nie musiał się ze mną męczyć i miał dobrą wymówkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ty to masz szczęście, mi się samo nic nie che robić, nawet coś spier/dolić to muszę sama. Szczęście? Codziennie rano myję włosy. Bez tego nie da się zapanować nad nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Szczęście? Codziennie rano myję włosy. Bez tego nie da się zapanować nad nimi. Myje, kręcę, układam preparatami podkreślającymi skręt i lakieruje a i tak nie ma gwarancji, że do końca dnia będzie ok . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Baba napisał: A ta iest moja własna, bez lakierów i inne takie. Jak mi fryzjerka dobrze wycieniuje, to paluchami ją układałam. Niestety to stare zdjęcie i fryzura robiona w innym mieście. Ja to mogę sobie loki kręcić na paluchu. Przez to, że są podatne na układanie to wiatr zawieje i zmienia mi fryzurę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Myje, kręcę, układam preparatami podkreślającymi skręt i lakieruje a i tak nie ma gwarancji, że do końca dnia będzie ok . Robię tak samo i koło 14 mi wszystko oklapuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: A ty wiesz że wczoraj salowa do mnie napisała żebym wytrzeźwiała i odstawiła już ten alkohol z żabki. I nie zastosowałaś się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Robię tak samo i koło 14 mi wszystko oklapuje. Mi nie okapują ale zaczynają się prostować i puszyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu To te wszystkie specyfiki są do chrzanu!!!! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Myje, kręcę, układam preparatami podkreślającymi skręt i lakieruje a i tak nie ma gwarancji, że do końca dnia będzie ok . Tylko kobiety z krótkimi włosami wiedzą, ile jest przy nich "pracy" i zachodu z szukania dobrego fryzjera. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Mi nie okapują ale zaczynają się prostować i puszyć Dziewczyna przyszła dziś do fabryki z fajnymi lokami. Mówiła, że fryzjerka jej poleciała jakiś bajerancki specyfik. Jutr go przyniesie i będziemy się psikać. Powiem Wam jakie będą efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: Oglądałaś kiedyś Jacek i Agatka? Taka się jej grzywka robi O... to bym była zadowolona, tylko wypazurkowac z lekka. Na jacusia mam świeżo po umyciu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Tylko kobiety z krótkimi włosami wiedzą, ile jest przy nich "pracy" i zachodu z szukania dobrego fryzjera. No długie są pewnie łatwiejsze, albo i nie. Tyle, że można związać w kitkę ale z kitką to wyglądam jak zapuszczona kura domowa i ofiara przemocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, Pokraka napisał: W takie ząbki się sklejają No gdzie ząbki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: O... to bym była zadowolona, tylko wypazurkowac z lekka. Na jacusia mam świeżo po umyciu :) Czyli trafiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: No długie są pewnie łatwiejsze, albo i nie. Tyle, że można związać w kitkę ale z kitką to wyglądam jak zapuszczona kura domowa i ofiara przemocy Jak cheerleaderka. Mi się kitki z takimi dziewczynami kojarzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Jak cheerleaderka. Mi się kitki z takimi dziewczynami kojarzą. Zapewniam Cie nie wyglądam jak cheerleaderka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Czyli trafiłam Ja myślałam, że jest przylizane i przedziałek na środku. Ten zarost mnie tylko skołował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Zapewniam Cie nie wyglądam jak cheerleaderka Nie wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Nie wierzę. Widać jesteś kobietą wielkiej wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Widać jesteś kobietą wielkiej wiary Dla mnie jesteś wiotka, smukła, z błyskiem w oku i szerokim horyzontem, co jest najważniejsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Dla mnie jesteś wiotka, smukła, z błyskiem w oku i szerokim horyzontem, co jest najważniejsze. To musi być miłość nic innego tak nie zaślepia ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To musi być miłość nic innego tak nie zaślepia ludzi Wyznam, że na początku miałam pewne plany kulinarne ale ponieważ nic z nich nie wyszło to zostało czyste uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 249 Napisano 17 godzin temu Co tam druga zmiano? Czekam na pizzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Co tam druga zmiano? Czekam na pizzę A nie deskę serów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Wyznam, że na początku miałam pewne plany kulinarne ale ponieważ nic z nich nie wyszło to zostało czyste uczucie. Chciałaś mnie pożreć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Co tam druga zmiano? Czekam na pizzę 2 minuty temu, murb napisał: A nie deskę serów? Deskę serów się serwuje na pierwszej zmianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Deskę serów się serwuje na pierwszej zmianie To z pizzą kto przychodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Co tam druga zmiano? Czekam na pizzę Pierwsza zmiana wylała wiadro pomyj na zakłady fryzjerskie. Człowiek im płaci 45 zł (z napiwkiem) a fryz nawet do selfie się nie nadaje Ja swoje złości chowam do kieszeni. Zjem zaraz fasolkę po bretońsku i czekam na tenis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: To z pizzą kto przychodzi? Ale tak w leżaka filmach czy w realu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Ale tak w leżaka filmach czy w realu? Do koleżanki jednej ktoś z pizzą przychodził? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach