G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Kupił piwo i vino. A ja nie piję. Piję herbatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 451 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Naturalny i nienaturalny zarazem. Tak samo jak naturalne jest posiadanie pasożyta niby natura ale jednak…Jakby był taki naturalny to by sie ludziom zeby nie sypały po niej. Mocno nadwyrężający organizm Słyszałem takie wywody skrajnych feministek, że donoszenie ciąży to jak trzymanie pasożyta w organizmie. Pozostawię to bez komentarza. Ciąża jest w 100% naturalnym procesem, a że w jej trakcie zdarzają cię różne choroby czy powikłania, jak cukrzyca ciążowa chociażby, to cóż poradzić, życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Ha haaaaa nie żałuję jednak jest super. Potrzeba mi mężczyzny. Zzz Czyli był seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: A te studia to mają jakąś perspektywę zawodową na przyszłość, czy coś w stylu kryminologia, filozofia, politologia i inne julkowe kierunki? Kryminologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Nie mam pojęcia, Steven dlaczego Libed tak robi. Przychodzi mi do głowy tylko jedno wytłumaczenie - bo może. Wytłumaczenie jest proste , bo wali sobie jak ma reakcje ze strony ssaków naczelnych i bardzo prymitywne to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czyli był seks? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 319 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: A te studia to mają jakąś perspektywę zawodową na przyszłość, czy coś w stylu kryminologia, filozofia, politologia i inne julkowe kierunki? Robię to tylko dla taty nie dla siebie, bo moje rodzeństwo zrobiło i ja też muszę. Może trochę w pracy to mi się przyda, ale ja już ogarniam te wszystkie papierkowe sprawy, więc wiesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Madzia nie bądź kąśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, RC + napisał: Słyszałem takie wywody skrajnych feministek, że donoszenie ciąży to jak trzymanie pasożyta w organizmie. Pozostawię to bez komentarza. Ciąża jest w 100% naturalnym procesem, a że w jej trakcie zdarzają cię różne choroby czy powikłania, jak cukrzyca ciążowa chociażby, to cóż poradzić, życie. No trochę jednak definicji pasożyta spełnia - żyje w obcym ciele bez ktorego nie przetrwa, pobiera substancje stad problemy z zębami itd Nie ma sie co wściekać patrzę obiektywnie nie mowie ze kaszojad jest równy tasiemcowi ale jednak sam stan jest dość specyficzny. Nie ma co go ani demonizować ani sie wybitnie nad nim spuszczać imo. Edytowano 4 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 634 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: A jadłeś kiedys rogala marcinskiego? wazy z kilogram ma super nadzienie bakalie biały mak itd. Seven days to jakaś parodia przy nim Chyba kawałek, ale takiego z marketu. Nie moja bajka. Wolę zwykłego suchego rogalika z czekoladą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Jestem ładniutka pocałował mnie i ciągle mnie gładzi po czółku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chyba kawałek, ale takiego z marketu. Nie moja bajka. Wolę zwykłego suchego rogalika z czekoladą. To kruszanta sobie kup z piekarni ten seven days to jakimiś perfumami smakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 634 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Nadija* napisał: Nie mam rozciągniętej ani szytej, więc na pewno wygląda lepiej niż u matek xD Nie wiem. Nie interesuje mnie twoje krocze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: A ty już nie zabijasz za przekręcanie niczka? Przyjąłeś jak swoje ? Skąd taka teza że byłbym zdolny do killerowania chyba z chorych urojeń. Wiem wiem aż cię pali rura żeby wszczynać awantury , a chętnych brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 634 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Jestem ładniutka pocałował mnie i ciągle mnie gładzi po czółku. I w trakcie postanowiłaś o tym napisać na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Madzia nie bądź kąśliwa Żartuję. Juz się tak nie obrażaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 319 Napisano 4 godziny temu Urodzenie dziecka czyni kobiety matką tylko fizycznie bo jeśli tym dzieckiem się nie zajmuje dobrze to żadna z niej matka. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Babcia Matuszczak 9 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Jestem ładniutka pocałował mnie i ciągle mnie gładzi po czółku. A ILE SKASOWAŁAŚ 250, 300??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 634 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Jestem ładniutka pocałował mnie i ciągle mnie gładzi po czółku. Wystarczy mi seven days z marketu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: A jadłeś kiedys rogala marcinskiego? wazy z kilogram ma super nadzienie bakalie biały mak itd. Seven days to jakaś parodia przy nim Widać nie jadłaś, bo na kilogram kilka takich wchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, Babcia Matuszczak napisał: CZY SĄ NA TYM FORUM RZADKIE OKAZY CO NIE WIDZIAŁY JESZCZE NUDESÓW ELKI? Ja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 319 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nie wiem. Nie interesuje mnie twoje krocze. To dobrze zachlana mordo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 634 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: To dobrze zachlana mordo. Tez pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 18 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Nadija* napisał: Robię to tylko dla taty A co u Bartka? Możesz pozdrowić ode mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, G. Swenson napisał: Jestem ładniutka pocałował mnie i ciągle mnie gładzi po czółku. Kto taki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, G. Swenson napisał: Jestem ładniutka pocałował mnie i ciągle mnie gładzi po czółku. Ja jak chodziłam na randki i wybranek przyjeżdżał do mnie, to zwykle przynosił róże i karpatkę. Później była biżuteria, a po kilku latach jest ptasie mleczko, tekst typu 'zapomniałem' lub sama sobie kupuję prezenty Edytowano 4 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Babcia Matuszczak napisał: A ILE SKASOWAŁAŚ 250, 300??? Widzimy, po co piszesz tak pogrubionymi czcionkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 319 Napisano 4 godziny temu Nie ma Moona to idę stąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: Widać nie jadłaś, bo na kilogram kilka takich wchodzi. Boze ten znowu nie łapie środków stylistycznych , prosty jak konstrukcja cepa. Serio ? Nie wierze myslalam ze jeden rogal kilogram wazy brawo szerloku przyłapałeś mnie na ściemie, nigdy nie jadłam ale na potrzeby kafeterii udaje ze jadlam Edytowano 4 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, murb napisał: Nie mam pojęcia, Steven dlaczego Libed tak robi. Przychodzi mi do głowy tylko jedno wytłumaczenie - bo może. Trochę pojechałaś po koleżance 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach