draże korsarze 259 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Tak wytrącony że zasypiam na stojąco Nie jestem tu dla ciebie , a ty na głowie stajesz żebym zwrócił uwagę na ciebie Nie musisz, ty sie dziś przyyebales bólem doopy o rogale nawet sobie zycze żebyś odpłynął. Co nie zmienia faktu ze bekę z twojego nieogaru i pelikanstwa mam ogromna obecnie troszke mi ciebie nawet szkoda nie wyobrażam sobie funkcjonować w zyciu jako kompletny thebill a ty dajesz radę! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: A ten 49l miał i teraz ludzie krótko żyją... W sumie to nie wiem Widmo dokładnie, tyle co rozczytałam. Był chłop i nie ma chłopa. Raczej go nie słuchałam to i nie wiem. Wszystko prócz hip hop, rap i disko ponad wszystko. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 10 godzin temu 18 minut temu, Margherite napisał: Mnie też już nie.Każdy to jest nikt inny tylko salowa, nudzi się bez hejtu. Odbij babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie musisz, ty sie dziś przyyebales bólem doopy o rogale nawet sobie zycze żebyś odpłynął. Co nie zmienia faktu ze bekę z twojego nieogaru i pelikanstwa mam ogromna obecnie troszke mi ciebie nawet szkoda nie wyobrażam sobie funkcjonować w zyciu jako kompletny thebill a ty dajesz radę! Przynajmniej nie muszę udawać że latam z Paryża do Wawy po jakieś rogale . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, murb napisał: Widmo, tu nie ma nowych użytkowników. Są starzy albo bardzo starzy. Niektórzy już umarli jak Duch Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 12 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: A ten 49l miał i teraz ludzie krótko żyją... Chyba nie jest tak źle, przecież ty już jesteś dziadzia grubo po 60, to więcej niż wynosi twoje iq 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: W sumie to nie wiem Widmo dokładnie, tyle co rozczytałam. Był chłop i nie ma chłopa. Raczej go nie słuchałam to i nie wiem. Wszystko prócz hip hop, rap i disko ponad wszystko. ; p Chodzą i w młodym wieku padają z dnia na dzień , to jest coraz częstsze zjawisko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, Seven napisał: To nie Jola. Koli to kompletnie inny osobnik! Nawiasem, super koleżanka. Odnośnie Jolanty Coli. Rozmawiałam z nią na Nastroiku, prywatnie. Nie wiem jaka była tutaj dużo wcześniej. Tam już wydawała mi się co nie co dziwna. Ja miałam konto podobne do takiego co mam ona mi się pytała czy jestem endriu domyslny I żale wylewała o sobie. Ja o chlebie ona o wodzie, tak bym to nazwała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Jesteś zbyt silna aby jakaś podpita karyna mogła Ci ująć. Lubię dziewczynę to fakt. Tyle, że dziwnie mi się robi gdy ulega otoczeniu i pierniczy kocopoły. Wtedy faktycznie nie chce mi się dyskutować. To jak kamień w wodę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 10 godzin temu 22 minuty temu, Seven napisał: Doszłaś już do tego egzemplarza, w którym jest wyryte, że kochamy się na zawsze? Ty zdradziecka lafiryndo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał: Chyba nie jest tak źle, przecież ty już jesteś dziadzia grubo po 60, to więcej niż wynosi twoje iq Więcej mam bo sto niebieska karto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, Margherite napisał: Widzę że pamięć szwankuje, ślepa byłaś jak ja domyślnemu dawałam do wiwatu. Szkoda.Zasłużył sobie pisząc mi, Margaretce o kazirodczych czynach, temu dostał bana. Idź już spać No widzisz jak to działa. Siedzisz tutaj, wypytujesz jak dewota i jeszcze się obrażasz. Sama się połóż i więcej mnie nie pytaj, boś za cienka w uszach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Przynajmniej nie muszę udawać że latam z Paryża do Wawy po jakieś rogale . A ktos to udawał? Czy głód i brak podstawowych składników odżywczych (ziemniaki z tłuszczem to nie wszystko) przysłonił ci oczy i stad ten atak o rogale, nędzarzu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Lubię dziewczynę to fakt. Tyle, że dziwnie mi się robi gdy ulega otoczeniu i pierniczy kocopoły. Wtedy faktycznie nie chce mi się dyskutować. To jak kamień w wodę... Po alkoholu tak ma , a że często pije, to są codzienne incydenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Odnośnie Jolanty Coli. Rozmawiałam z nią na Nastroiku, prywatnie. Nie wiem jaka była tutaj dużo wcześniej. Tam już wydawała mi się co nie co dziwna. Ja miałam konto podobne do takiego co mam ona mi się pytała czy jestem endriu domyslny I żale wylewała o sobie. Ja o chlebie ona o wodzie, tak bym to nazwała. Inna niż ty. Każdy ma swoje fazy i świruje jarząbka ale to kompletnie inna energia niż twoja. Przeżywasz tę sprawę bardzo i im dłużej to robisz tym łatwiej tobą manipulować żebyś się nakręcała. Olej opinię innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 10 godzin temu 1 godzinę temu, draże korsarze napisał: Świrmo chyba przeżył fszczons ta informacja o bu dejta jakies szczegóły aż tak go straumatyzowala ta hotka w przeszłości? Mówicie, że ksysio latami nie rozpoznał swojej dawnej muzy dla której przemalował w godzinę łódkę honda na jej kolory? Co za bystrzak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: A ktos to udawał? Czy głód i brak podstawowych składników odżywczych (ziemniaki z tłuszczem to nie wszystko) przysłonił ci oczy i stad ten atak o rogale, nędzarzu? Napisałaś że z tymi rogalami to taki zabieg stylistyczno językowy , bo od razu było wiadomo że mitomanisz bezrobolu. Zjedz parówe i nie marudź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Przynajmniej nie muszę udawać że latam z Paryża do Wawy po jakieś rogale . Za to musisz udawać że seven to nie bu miecz mnie kilka miesięcy temu informował że seven to dawna bu więc wychodzi na to, ze twoja przyjaciółka ma różne wersje dla różnych kolegów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Ty zdradziecka lafiryndo Co? Rano spuściłaś mnie po brzytwie, Miecz to samo! Gawędziliście sobie w najlepsze o burakach, a ja czekałam na pocałunek w deszczu i nic. Nawet kropki nienawiści nie posłaliście. / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Mówicie, że ksysio latami nie rozpoznał swojej dawnej muzy dla której przemalował w godzinę łódkę honda na jej kolory? Co za bystrzak Dobrze że ty pod koniec działalności rozpoznałeś swojego syna, albo znowu ci wjedzie faza że nie masz syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Za to musisz udawać że seven to nie bu miecz mnie kilka miesięcy temu informował że seven to dawna bu więc wychodzi na to, ze twoja przyjaciółka ma różne wersje dla różnych kolegów. Jeszcze nie tak dawno twierdziłaś że Seven to miecz. Ustal jedną wersję dla pozorów wiarygodności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 10 godzin temu 26 minut temu, Get Out napisał: A legendy mają siłę i później nowy narybek czyta przekonany że jestem czarnym charakterem. jeszcze biedni uwierzą, że dłuższy czas udawałeś życie w Kanadzie, a to legenda tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Co? Rano spuściłaś mnie po brzytwie, Miecz to samo! Gawędziliście sobie w najlepsze o burakach, a ja czekałam na pocałunek w deszczu i nic. Nawet kropki nienawiści nie posłaliście. / Ja odpisuje na każde powiadomienie. Coś kręcisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Mówicie, że ksysio latami nie rozpoznał swojej dawnej muzy dla której przemalował w godzinę łódkę honda na jej kolory? Co za bystrzak Czyli to jednak ona? No bystrzak bystrzak zapomniał jak on to mowi wyjąc jezyka z nosa chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Inna niż ty. Każdy ma swoje fazy i świruje jarząbka ale to kompletnie inna energia niż twoja. Przeżywasz tę sprawę bardzo i im dłużej to robisz tym łatwiej tobą manipulować żebyś się nakręcała. Olej opinię innych? Podobna, tylko z pamięciom coś nie tak było u niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: jeszcze biedni uwierzą, że dłuższy czas udawałeś życie w Kanadzie, a to legenda tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 66 Napisano 10 godzin temu Ej męskie perfumy kupilam xD wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: jeszcze biedni uwierzą, że dłuższy czas udawałeś życie w Kanadzie, a to legenda tylko Tobie uwierzyli że masz rezydencja w WAWA bo znasz kilka ulic na krzyż więc wszystko możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Napisałaś że z tymi rogalami to taki zabieg stylistyczno językowy , bo od razu było wiadomo że mitomanisz bezrobolu. Zjedz parówe i nie marudź. Serio nie mam siły ci tłumaczyć poslkiego na poziomie 4-latka, jestem po pracy już naprawdę nie mam siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 41 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ja odpisuje na każde powiadomienie. Coś kręcisz Potwierdzam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach