draże korsarze 259 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Tobie uwierzyli że masz rezydencja w WAWA bo znasz kilka ulic na krzyż więc wszystko możliwe. A mi uwierzyli ze rogala marcinskiego jadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Ej męskie perfumy kupilam xD wtf Mów, że to unisex. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Seven napisał: Co? Rano spuściłaś mnie po brzytwie, Miecz to samo! Gawędziliście sobie w najlepsze o burakach, a ja czekałam na pocałunek w deszczu i nic. Nawet kropki nienawiści nie posłaliście. / Kto blokuje te tematy? Bo dziś napisałam, że Klaudia, Klaudia pojawiła się za chwilę i temat się stracił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Jeszcze nie tak dawno twierdziłaś że Seven to miecz. Ustal jedną wersję dla pozorów wiarygodności. Seven to miecz a ja to ty, ciekawe kto jeszcze jest kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Dobrze że ty pod koniec działalności rozpoznałeś swojego syna, albo znowu ci wjedzie faza że nie masz syna Wjeżdża bełkot od czapy o synu bo nie rozpoznał swojej dawnej fumfeli od której się ewakuował po odkryciu wieku, a teraz znowu wtopił znaczy się nie ma już jak odpowiedzieć I jak tu nie lubić tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Potwierdzam No Nie obserwuję żadnego tematu ( nie dodaje do obserwowanych), czytam na wyrywki i jak widzę powiadomienie zaraz lezę i odpisuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: A mi uwierzyli ze rogala marcinskiego jadłam Po którego specjalnie leciałaś samolotem do Polski tak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jeszcze nie tak dawno twierdziłaś że Seven to miecz. Ustal jedną wersję dla pozorów wiarygodności. Krzysiu wiem że poczucie humoru nie jest twoją mocna strona, ale wiesz mimo to ludzie czasem żartują z twoich wyczynow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Kto blokuje te tematy? Bo dziś napisałam, że Klaudia, Klaudia pojawiła się za chwilę i temat się stracił Po co ci to wiedzieć? Nie będzie zabawy. To samo gdy ci powiem kim jest Śliwka. Forum rządzi się swoimi prawami i niech tak zostanie. Póki oczywiście brutalnie nie jest łamany regulamin niechaj hula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Seven to miecz a ja to ty, ciekawe kto jeszcze jest kim To bez znaczenia póki ze sobą piszemy. Ważne, żeby się w łózku nie ciulnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Po co ci to wiedzieć? Nie będzie zabawy. To samo gdy ci powiem kim jest Śliwka. Forum rządzi się swoimi prawami i niech tak zostanie. Póki oczywiście brutalnie nie jest łamany regulamin niechaj hula. Wiem kim jest Śliwka i ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Tobie uwierzyli że masz rezydencja w WAWA bo znasz kilka ulic na krzyż więc wszystko możliwe. Znam dużo więcej nie każdy jest tobą ksysiu żeby wybrać Jukon,bo ma mało dróg, i będzie próbował udawać że tam żyje. Nie obarczaj wszystkich swoimi kompromitacjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wjeżdża bełkot od czapy o synu bo nie rozpoznał swojej dawnej fumfeli od której się ewakuował po odkryciu wieku, a teraz znowu wtopił znaczy się nie ma już jak odpowiedzieć I jak tu nie lubić tego forum A ty rozkminiłaś, że łódka honda to był motocykl In spe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wiem kim jest Śliwka i ty Super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wjeżdża bełkot od czapy o synu bo nie rozpoznał swojej dawnej fumfeli od której się ewakuował po odkryciu wieku, a teraz znowu wtopił znaczy się nie ma już jak odpowiedzieć I jak tu nie lubić tego forum No nie jak stad odejść jak tu kazdy dzień to nowe scenariusze i bohaterowie Niby garstka ludzi niby ten sam sos ale jednak zawsze można skompromitować Sie ten 1 raz więcej Edytowano 10 godzin temu przez draże korsarze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 515 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: A ty rozkminiłaś, że łódka honda to był motocykl In spe? In spe to był na ero i zostawmy go w spokoju. Nie szkoda ci tak robić promyka w jajo kolejny raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: To bez znaczenia póki ze sobą piszemy. Ważne, żeby się w łózku nie ciulnąć Żebyś nie wzywała Miecza w chwili gotowania barszczu? Proszę o przykłady. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Super. Cicho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Krzysiu wiem że poczucie humoru nie jest twoją mocna strona, ale wiesz mimo to ludzie czasem żartują z twoich wyczynow. To mówisz że jak manipulacja ci nie wychodzi , to twierdzisz że to był żart sytuacyjny i to ma być ta twoja inteligentna zagrywka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 451 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Po co ci to wiedzieć? Nie będzie zabawy. To samo gdy ci powiem kim jest Śliwka. Forum rządzi się swoimi prawami i niech tak zostanie. Póki oczywiście brutalnie nie jest łamany regulamin niechaj hula. Ustal sobie z kolegami jedna wersję bo głupio wygląda jak jeden mówi że jesteś bu, a drugi że nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Żebyś nie wzywała Miecza w chwili gotowania barszczu? Proszę o przykłady. ;] Czemu używasz stare emoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 259 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: In spe to był na ero i zostawmy go w spokoju. Nie szkoda ci tak robić promyka w jajo kolejny raz? No ale to on jest jakos wybitnie ułomny bo to ze seven to bó padało tu wielokrotnie od wielu roznych osób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: In spe to był na ero i zostawmy go w spokoju. Nie szkoda ci tak robić promyka w jajo kolejny raz? Na erotycznym byliśmy wszyscy i tam zaczęła się historia. Pomijając, że zaczynaliśmy na uczuciowym przygodę z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 300 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Żebyś nie wzywała Miecza w chwili gotowania barszczu? Proszę o przykłady. ;] Przykłady czego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Cicho Masz rację. Zamykam jadaczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Znam dużo więcej nie każdy jest tobą ksysiu żeby wybrać Jukon,bo ma mało dróg, i będzie próbował udawać że tam żyje. Nie obarczaj wszystkich swoimi kompromitacjami. Widziałeś Wawe jak świnia niebo przychlaście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 76 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Przykłady czego? Że się można pomylić. W sensie kiedy i dlaczego mielibyśmy się pomylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1197 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Baba napisał: To bez znaczenia póki ze sobą piszemy. Ważne, żeby się w łózku nie ciulnąć W łóżku jak jest juz ciemno to wszystko jedno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Na erotycznym byliśmy wszyscy i tam zaczęła się historia. Pomijając, że zaczynaliśmy na uczuciowym przygodę z forum. Ja zaczynałam od ogólnego i tam pojawił się pewien Pan, który zamontował mi podszywa i miał nick Shatyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 372 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Ustal sobie z kolegami jedna wersję bo głupio wygląda jak jeden mówi że jesteś bu, a drugi że nie jesteś. Teraz kwestia który mówi prawdę to nie da ci spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach