bocibot 41 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Nie, bo zostawiasz jej tylko 5h na make up konturowanie i lashes To jest zbroja matrony, pewnie nawet pochwy konturuja nie można być małpa tarzanica damy inaczej się zachowują niestety 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, G i n a napisał: Praha to Praha… pochłania….. wiem bo byłam… Zdecydowanie pochłonęła koleżankę która nawet na godzine pełna nie opuściła forum podczas pobytu w pięknej Pradze Edytowano 3 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Nie, bo zostawiasz jej tylko 5h na make up konturowanie i lashes Nigdy nie konturowalam twarzy. Nie potrzebuję zmieniać rysów twarzy. Lashes swoją drogą, stosują je od dekad. Nawet w złotej erze Hollywood. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Sie rozpisała. A ja po raz piąty zapytam. Na jakiej podstawie nazywasz mnie prostytutka? Taka harda jesteś żeby to pisać ‚nie w twarz’ to proszę słucham nie udawaj ze mnie nie widzisz Chwilowo jesteś w ignorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, dziadek śliwki był w UB napisał: A to już nie jesteś skłócona z munkiem paryska tutko i będziesz mu teraz spermić A gdzie tu widzisz spermienie? Stwierdzam tylko fakt ze był świadkiem tej sytuacji i rżał najgłośniej, nawet chyba profil specjalny powstał na twoja cześć po tym wyznaniu Uprzedzam po prostu twoje palenie glupa ze ta sytuacja nie miała miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Madziu, one tu jedna za drugą i jeden za drugim takie kompromitacje walą, potem oświadczają że odchodzą ale WRACAJĄ bo życia poza forum NIE MAJĄ… ja przynajmniej nigdy nie obwieszczałam, że znikam, jestem tu kiedy chce i ile chce i niezależnie od tego, co się tu dzieje Przecież Krejzi jak tu przyszła, to pisała wiecznie na rauszu, co zauważyłam pierwsza ja, a później Qwerty, Ruda zawsze miała wrogów, bo udawała hrabine i gardziła robolami, twierdząc, że pochodzi z rodziny, gdzie ojciec jest lekarzem, a matka stawia ludziom tarota. Wszędzie i ZAWSZE robiła awatary, goniła za ludźmi po działach i wyzywała, wmawiała choroby psychiczne i obrabiała ludziom dopy, dopisując bzdury. Każdy jej unikał, aż pojawił się żonaty facet, szukający korka i kobity, którą będzie wiązał i która będzie zależna od niego. Więc pojawiła się ruda, która na początku darła z nim koty i wyzywała go. Nie wiem jak oni się spotkali, bo wynika, że ona mieszka u niego na Pomorzu, nie pracuje i mieszka z nimi jego matka, która nigdy nie pracowała i jest wdową. Więc Gapa ma 3 kobiety do wykarmienia, plus alimenty na byłą żonę, bo ją dręczył i nie pytaj skąd wiem Tutaj wiele można wyczytać, z tego co pisał. Nawet rodzinie się nie przyznał, że poznali się na hejterskim forum o kupie - Tylko ojcu lekarzowi powiedzieli, że poznali się na forum o filmach, żeby tatuś błogosławieństwo dał, że były to fimy dla dorosłych to już inna para kaloszy Odpuść im i niech się bawią. Chociaż się dziwię, bo mają Nastroik, Nerwice, a ciągle tutaj topią się we własnym sosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Nie wydaje Ci się trochę podejrzane, że tu piszą albo pijący albo abstynenci? Nie ma nic po środku. To nie jest naturalne i raczej nieprawdopodobne. To że Ty tak twierdzisz to nie znaczy że nie ma tych pośrodku, bo ta menażeria jest różnorodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Przecież Krejzi jak tu przyszła, to pisała wiecznie na rauszu, co zauważyłam pierwsza ja, a później Qwerty, Ruda zawsze miała wrogów, bo udawała hrabine i gardziła robolami, twierdząc, że pochodzi z rodziny, gdzie ojciec jest lekarzem, a matka stawia ludziom tarota. Wszędzie i ZAWSZE robiła awatary, goniła za ludźmi po działach i wyzywała, wmawiała choroby psychiczne i obrabiała ludziom dopy, dopisując bzdury. Każdy jej unikał, aż pojawił się żonaty facet, szukający korka i kobity, którą będzie wiązał i która będzie zależna od niego. Więc pojawiła się ruda, która na początku darła z nim koty i wyzywała go. Nie wiem jak oni się spotkali, bo wynika, że ona mieszka u niego na Pomorzu, nie pracuje i mieszka z nimi jego matka, która nigdy nie pracowała i jest wdową. Więc Gapa ma 3 kobiety do wykarmienia, plus alimenty na byłą żonę, bo ją dręczył i nie pytaj skąd wiem Tutaj wiele można wyczytać, z tego co pisał. Nawet rodzinie się nie przyznał, że poznali się na hejterskim forum o kupie - Tylko ojcu lekarzowi powiedzieli, że poznali się na forum o filmach, żeby tatuś błogosławieństwo dał, że były to fimy dla dorosłych to już inna para kaloszy Odpuść im i niech się bawią. Chociaż się dziwię, bo mają Nastroik, Nerwice, a ciągle tutaj topią się we własnym sosie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Nigdy nie konturowalam twarzy. Nie potrzebuję zmieniać rysów twarzy. Lashes swoją drogą, stosują je od dekad. Nawet w złotej erze Hollywood. Haha do tego kłamczucha. Pamietam jak pytałam dlaczego tak dużo czasu zajmuje ci mejk ap i sama wyciągnęłaś to konturowanie takich bzdur nie pamietasz ok, ale strudzonego menela pod drzwiami powinnaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem jak oni się spotkali, bo wynika, że ona mieszka u niego na Pomorzu, nie pracuje i mieszka z nimi jego matka, która nigdy nie pracowała i jest wdową. Więc Gapa ma 3 kobiety do wykarmienia, plus alimenty na byłą żonę, bo ją dręczył i nie pytaj skąd wiem Za to ja zapytam, skąd wiesz, gruba, upośledzona, chora psychicznie hejterko? Moja teściowa ma własne nieruchomości i majątek, nigdy nie mieszkała z nami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież Krejzi jak tu przyszła, to pisała wiecznie na rauszu, co zauważyłam pierwsza ja, a później Qwerty, Ruda zawsze miała wrogów, bo udawała hrabine i gardziła robolami, twierdząc, że pochodzi z rodziny, gdzie ojciec jest lekarzem, a matka stawia ludziom tarota. Wszędzie i ZAWSZE robiła awatary, goniła za ludźmi po działach i wyzywała, wmawiała choroby psychiczne i obrabiała ludziom dopy, dopisując bzdury. Każdy jej unikał, aż pojawił się żonaty facet, szukający korka i kobity, którą będzie wiązał i która będzie zależna od niego. Więc pojawiła się ruda, która na początku darła z nim koty i wyzywała go. Nie wiem jak oni się spotkali, bo wynika, że ona mieszka u niego na Pomorzu, nie pracuje i mieszka z nimi jego matka, która nigdy nie pracowała i jest wdową. Więc Gapa ma 3 kobiety do wykarmienia, plus alimenty na byłą żonę, bo ją dręczył i nie pytaj skąd wiem Tutaj wiele można wyczytać, z tego co pisał. Nawet rodzinie się nie przyznał, że poznali się na hejterskim forum o kupie - Tylko ojcu lekarzowi powiedzieli, że poznali się na forum o filmach, żeby tatuś błogosławieństwo dał, że były to fimy dla dorosłych to już inna para kaloszy Odpuść im i niech się bawią. Chociaż się dziwię, bo mają Nastroik, Nerwice, a ciągle tutaj topią się we własnym sosie Ja nadal pisze tak samo jak i pisałam wiec czemu używasz czasu przeszłego ze byłam na rauszu? Może nadal jestem bo ja nie widze zbytnio zmiany w moim stylu pisania;) no i na bank nie miałam incydentów uaaaaa buaaaaa baba jedza na tym rauszu hipokrytko Edytowano 3 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: A gdzie tu widzisz spermienie? Stwierdzam tylko fakt ze był świadkiem tej sytuacji i rżał najgłośniej, nawet chyba profil specjalny powstał na twoja cześć po tym wyznaniu Uprzedzam po prostu twoje palenie glupa ze ta sytuacja nie miała miejsca To by walił do skrinów gdyby tak było i spermisz mu bo jest ci potrzebny do hejtów pomimo że nadał ci przydomek paryska tutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: To że Ty tak twierdzisz to nie znaczy że nie ma tych pośrodku, bo ta menażeria jest różnorodna. Ja tak nie twierdzę. Ja się tylko zastanawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 3 godziny temu Czy moderacja weźmie to pomylone dziwadło kiedyś w kaftan i spuści kajakiem po Wełtawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: To by walił do skrinów gdyby tak było i spermisz mu bo jest ci potrzebny do hejtów pomimo że nadał ci przydomek paryska tutka Twój okres ochronny się już skończył, że łapiesz już drugiego bana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 3 godziny temu Każda z tych szlor się wdzięczyła do tego Hju na privie, czy te wieśniary muszą być takie daremne wy sooki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Ja nadal pisze tak samo i jak i pisałam wiec czemu używasz czasu przeszłego ze byłam na rauszu? Może nadal jestem bo ja nie widze zbytnio zmiany w moim stylu pisania;) no i na bank nie miałam incydentów uaaaaa buaaaaa baba jedza ma tym rauszu hipokrytko Nie wiem, zgłaszać to chore pychicznie, upośledzone coś? Czy to olewać? Co robić z tym rynsztokiem kłamstw i pomyj? Odpuścisz (a tak się powinno zrobić) to stare czupiradło będzie wylewać szambo już zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 3 godziny temu Nie dadzą żyć bo kija w zupie nie zamoczył i przez takie szlory odbierają babom prawa wyborcze bo nie myślą głowa tylko pizzda wy szlory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Ja nadal pisze tak samo i jak i pisałam wiec czemu używasz czasu przeszłego ze byłam na rauszu? Może nadal jestem bo ja nie widze zbytnio zmiany w moim stylu pisania;) no i na bank nie miałam incydentów uaaaaa buaaaaa baba jedza ma tym rauszu hipokrytko W tych ciągach alkoholowych to już nawet nie wiesz co było a nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: To by walił do skrinów gdyby tak było i spermisz mu bo jest ci potrzebny do hejtów pomimo że nadał ci przydomek paryska tutka Jak sie pojawi to może poczęstuje bo zapewne coś tam ma;) a ja zaraz odnajdę profil i tu wstawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Haha do tego kłamczucha. Pamietam jak pytałam dlaczego tak dużo czasu zajmuje ci mejk ap i sama wyciągnęłaś to konturowanie takich bzdur nie pamietasz ok, ale strudzonego menela pod drzwiami powinnaś Aperolowa tutko, już prędzej przyznam się do imprezy w toalecie niż do konkurowania, hipokrytka nie jestem. Jest to etap makijażu ktory zawsze pomijam, bo kojarzy mi się z tandetnymi kardashians. Więc spasiona loszko, odbij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 3 godziny temu ahh codzienna porcja bluzgow tego brakowalo zeby kogos zwyzywac tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Twój okres ochronny się już skończył, że łapiesz już drugiego bana? Pudło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nie wiem, zgłaszać to chore pychicznie, upośledzone coś? Czy to olewać? Co robić z tym rynsztokiem kłamstw i pomyj? Odpuścisz (a tak się powinno zrobić) to stare czupiradło będzie wylewać szambo już zawsze. Nie wiem czy zgłaszanie ma sens peedowidmok dostał bana co prawda ale mocno po czasie wiec nie wiem czy to do końca ma sens. ja bym to olała bo ogolnie kto ma wiedzieć to wie ze to bzdury chociaz ostatnio mam ochotę coś zrobić z tym faktem ze największe ameby sobie folgują do mnie z ta tutka paryska a ze ich głupota mnie wyjatkowo triggeruje a jedna z nich jest tu znana z danych osobowych to głośno mysle czy czegos z tym faktem nie zrobić;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Przecież Krejzi jak tu przyszła, to pisała wiecznie na rauszu, co zauważyłam pierwsza ja, a później Qwerty, Ruda zawsze miała wrogów, bo udawała hrabine i gardziła robolami, twierdząc, że pochodzi z rodziny, gdzie ojciec jest lekarzem, a matka stawia ludziom tarota. Wszędzie i ZAWSZE robiła awatary, goniła za ludźmi po działach i wyzywała, wmawiała choroby psychiczne i obrabiała ludziom dopy, dopisując bzdury. Każdy jej unikał, aż pojawił się żonaty facet, szukający korka i kobity, którą będzie wiązał i która będzie zależna od niego. Więc pojawiła się ruda, która na początku darła z nim koty i wyzywała go. Nie wiem jak oni się spotkali, bo wynika, że ona mieszka u niego na Pomorzu, nie pracuje i mieszka z nimi jego matka, która nigdy nie pracowała i jest wdową. Więc Gapa ma 3 kobiety do wykarmienia, plus alimenty na byłą żonę, bo ją dręczył i nie pytaj skąd wiem Tutaj wiele można wyczytać, z tego co pisał. Nawet rodzinie się nie przyznał, że poznali się na hejterskim forum o kupie - Tylko ojcu lekarzowi powiedzieli, że poznali się na forum o filmach, żeby tatuś błogosławieństwo dał, że były to fimy dla dorosłych to już inna para kaloszy Odpuść im i niech się bawią. Chociaż się dziwię, bo mają Nastroik, Nerwice, a ciągle tutaj topią się we własnym sosie Ty się z widmokiem przez ścianę macałaś czy z natury jesteś taką suczą? Ten Bunia to cię chyba lał z frustracji, że się związał z upośledzoną jędzą wypełnioną żółcią. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Jak sie pojawi to może poczęstuje bo zapewne coś tam ma;) a ja zaraz odnajdę profil i tu wstawie Wstawisz ale kufle z piwem albo kolumny w butelkach alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Aperolowa tutko, już prędzej przyznam się do imprezy w toalecie niż do konkurowania, hipokrytka nie jestem. Jest to etap makijażu ktory zawsze pomijam, bo kojarzy mi się z tandetnymi kardashians. Więc spasiona loszko, odbij Łżesz jak zwykle, ze sie nie przyznajesz do meneli zrozumiałe ale ze w takiej ...ce? To już daleko posunięta mitomania. Nawet jesli sie myle a nie sadze bo miałam bekę z tego konturowania to wobec tego co szpachlujesz przez x godzin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Nie wiem czy zgłaszanie ma sens peedowidmok dostał bana co prawda ale mocno po czasie wiec nie wiem czy to do końca ma sens. ja bym to olała bo ogolnie kto ma wiedzieć to wie ze to bzdury chociaz ostatnio mam ochotę coś zrobić z tym faktem ze największe ameby sobie folgują do mnie z ta tutka paryska a ze ich głupota mnie wyjatkowo triggeruje a jedna z nich jest tu znana z danych osobowych to głośno mysle czy czegos z tym faktem nie zrobić;) Przyznam Ci, że jak czytam aż takie pomyje, takie kłamstwa (na przykład, że Hugh w jakikolwiek sposób cokolwiek zawinił rzekomo pierwszej żonie), to ja po prostu jednak nie mogę... My jesteśmy nickami tylko, inaczej to upośledzone gie powinno przed sądem odpowiadać. Jak Libed to robi, że ma tak doskonały dystans do pomyj? Szczerze chcę się nauczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, G i n a napisał: Aperolowa tutko, już prędzej przyznam się do imprezy w toalecie niż do konkurowania, hipokrytka nie jestem. Jest to etap makijażu ktory zawsze pomijam, bo kojarzy mi się z tandetnymi kardashians. Więc spasiona loszko, odbij Ja się maluję 7 minut. Tyle czasu mi zajmuje ta czynność, zwłaszcza rano - Bo bym do pracy nie zdążyła. A nigdy się nie spóźniłam i ani nie zaspałam 3 minuty temu, Labirynt napisał: Pudło Szybko się przelogowałeś Edytowano 2 godziny temu przez 250GodzinTak Dubel słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: Wstawisz ale kufle z piwem albo kolumny w butelkach alkoholu Kufle libed wstawiał, już ci sie z tego jadu fakty placza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach