NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ty się z widmokiem przez ścianę macałaś czy z natury jesteś taką suczą? Ten Bunia to cię chyba lał z frustracji, że się związał z upośledzoną jędzą wypełnioną żółcią. Ta kobieta jest dla mnie dosłownie już śmie.ciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Kufle libed wstawiał, już ci sie z tego jadu fakty placza;) Jeden uj bo po tych samych pieniądzach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja się maluję 7 minut. Tyle czasu mi zajmuje ta czynność, zwłaszcza rano - Bo bym do pracy nie zdążyła. A nigdy się nie spóźniłam i ani nie zaspałam Szybko się przelogowałeś 5G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przyznam Ci, że jak czytam aż takie pomyje, takie kłamstwa (na przykład, że Hugh w jakikolwiek sposób cokolwiek zawinił rzekomo pierwszej żonie), to ja po prostu jednak nie mogę... My jesteśmy nickami tylko, inaczej to upośledzone gie powinno przed sądem odpowiadać. Jak Libed to robi, że ma tak doskonały dystans do pomyj? Szczerze chcę się nauczyć Wie ze to deebile i nie zależy mu na opinii niczyjej tutaj raczej, może stad. I na co dzień jest zdystansowana osoba do różnych rzeczy i np niczym sie nie martwi albo raczej nie martwi na zapas i ma raczej taki luz. Wiec po prostu w zyciu taki jest w poważniejszych sprawach wiec tutaj pewnie jeszcze łatwiej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Jeden uj bo po tych samych pieniądzach Te same emoty na końcu co u Widma i Jeża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: a jedna z nich jest tu znana z danych osobowych to głośno mysle czy czegos z tym faktem nie zrobić;) Też o tym już myślałam, ale ona jest upośledzona, według mnie nawet dane swojego dziecka by poświęciła, żeby tylko móc tu być i szczekać (gdyby je miała). Pozwać ją? Przecież to jednak głupota, ona nie pomawia dobrego imienia konkretnych osób, tylko nicki z gufno-forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: 5G Stary chłop jesteś i bawisz się jak dziecko. Też coś było brane pod dziąsło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB napisał: Jeden uj bo po tych samych pieniądzach https://f.kafeteria.pl/profile/194122800-spontaniczny-wzwod-widmoka/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Labirynt napisał: Pudło Zmień awatar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 38 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał: Wie ze to deebile i nie zależy mu na opinii niczyjej tutaj raczej, może stad. I na co dzień jest zdystansowana osoba do różnych rzeczy i np niczym sie nie martwi albo raczej nie martwi na zapas i ma raczej taki luz. Wiec po prostu w zyciu taki jest w poważniejszych sprawach wiec tutaj pewnie jeszcze łatwiej . Ale jednak nikt mu nie pisze, że rzekomo krzywdził swoją kobietę. Piszą mu, że jest gruby, to jednak inny kaliber jakby. Ale może też miałby do tego dystans, nie wiem. Mnie jest trudno aż na taki ściek patrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Te same emoty na końcu co u Widma i Jeża Brawo ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 2 godziny temu Madzia, ta tutka to moja faworytka w rankingu przygrywek. Spasiona aperolowa. Ignor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Te same emoty na końcu co u Widma i Jeża Bo ja i widmo to ta sama osoba przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zmień awatar. W jakim celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G i n a napisał: Madzia, ta tutka to moja faworytka w rankingu przygrywek. Spasiona aperolowa. Ignor. Spasiona? Już ci pisałam ze wazę tyle ile ty byś chciała jak to określiłaś - twoja wymarzona waga pewnie tez nie pamietasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo ja i widmo to ta sama osoba przecież Myślałem że już nie wróci do tych samych podejrzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Madzia, ta tutka to moja faworytka w rankingu przygrywek. Spasiona aperolowa. Ignor. Dalej nazywasz mnie tutka? A jak nazwiesz branie kasy od starych dziadów za tajemnicze rolki? Ci co przychodzą do ciebie w nocy tez dają ci pieniądze czy za alkohol umilasz im czas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, G i n a napisał: Madzia, ta tutka to moja faworytka w rankingu przygrywek. Spasiona aperolowa. Ignor. Pisałaś że fałdy posiadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 538 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 43 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Napisałbym na priv ale... Giełżyński i Dymek pisowcami - dobre. Tych nie znam, napisałam że sprawdzę ci, których kojarzę, a wspomniałeś o nich, to uważam jak wyżej. Ale dzięki. Edytowano 2 godziny temu przez Śliwka w Polonezie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, G i n a napisał: Madzia, ta tutka to moja faworytka w rankingu przygrywek. Spasiona aperolowa. Ignor. Wystarczy. Unikaj jak ognia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Labirynt napisał: W jakim celu. Myslalam że to podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Pisałaś że fałdy posiadasz. Podawała wagę i wzrost a ja nie ale jest na tyle inteligentna niczym mentorka Madzia znana tu z imienia nazwiska i miejsca pracy i próbuje sie podobnie śmiesznie sama orac. czysta projekcja. sama jest gruba i na diecie - nazywa mnie spasiona sprzedaje sie za kasę - ale to ja jestem tutka bo jestem bezczelna i jakaś tam jeszcze upozowana czego nie rozumiesz Edytowano 2 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wystarczy. Unikaj jak ognia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Podawała wagę i wzrost a ja nie ale jest na tyle inteligentna niczym mentorka Madzia znana tu z imienia nazwiska i miejsca pracy i próbuje sie podobnie śmiesznie orac. Ja nadla nie wierzę że ona istnieje. Zmień me zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Wykompie się w soli i z kulom musujoncom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Ja nadla nie wierzę że ona istnieje. Zmień me zdanie. Istnieje bo ona tu kiedys wlazila na szczęście raz na 3 miesiące pisala 2-3 wzniosłe posty i spadała. Kij w dupje zgadza sie z wcześniejszymi występami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, falowanie i spadanie napisał: I czego to ma dowodzić że munek się naćpał i miał ostre jazdy . Zresztą ciebie i twojego narzeczonego też ośmieszał . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Istnieje bo ona tu kiedys wlazila na szczęście raz na 3 miesiące pisala 2-3 wzniosłe posty i spadała. Kij w dupje zgadza sie z wcześniejszymi występami. .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1230 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Labirynt napisał: Myślałem że już nie wróci do tych samych podejrzeń. Ja tam lubie być tobą więc ty mną też mam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Magda gesler kreatorka smaku i stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach