Pieprz w moździerzu 75 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tych nie znam, napisałam że sprawdzę ci, których kojarzę, a wspomniałeś o nich, to uważam jak wyżej. Ale dzięki. Dymek ma seksi wąsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu Ja ja zapamietalam bo sie kiedys żaliła ze musiała sie z jakims gachem rozstac i popelnila jakis wysryw na ten temat. Potem ja podpytałam o to czy tam jakos nawiązałam żartem a ona zareagowała jak kompletna idjotka ze w ogóle o czym ja mowie ze coś wymyślam i ze mnie poyebalo a przyklaskiwała temu kuweta która jak zwykle nie wiedziała o co chodzi ale ważne ze dobra osobę ‚bili’. Wtedy stwierdziłam ze baba ma zryty beret i jak widać nie pomyliłam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Podawała wagę i wzrost a ja nie ale jest na tyle inteligentna niczym mentorka Madzia znana tu z imienia nazwiska i miejsca pracy i próbuje sie podobnie śmiesznie sama orac. czysta projekcja. sama jest gruba i na diecie - nazywa mnie spasiona sprzedaje sie za kasę - ale to ja jestem tutka bo jestem bezczelna i jakaś tam jeszcze upozowana czego nie rozumiesz I to jest najśmieszniejsze że nawet mając jej dane personalne jesteście bezradni , bo buszuje jak dzik w zbożu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Podawała wagę i wzrost a ja nie ale jest na tyle inteligentna niczym mentorka Madzia znana tu z imienia nazwiska i miejsca pracy i próbuje sie podobnie śmiesznie sama orac. czysta projekcja. sama jest gruba i na diecie - nazywa mnie spasiona sprzedaje sie za kasę - ale to ja jestem tutka bo jestem bezczelna i jakaś tam jeszcze upozowana czego nie rozumiesz A na tym filmie z YouTube z babą jędzą to była ona czy ktoś inny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: () (brak emoty czerwonego szlafroka i latającego dywanu, oraz znajdę screen gdzie pisałaś po wódce, że straciłaś mieszkanie i nie masz, gdzie iść ) Życie jest ciężkie prawda? Powodzenia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB napisał: I to jest najśmieszniejsze że nawet mając jej dane personalne jesteście bezradni , bo buszuje jak dzik w zbożu. Nie, mozgu wielkości orzeszka ziemnego, to nie jest bezradność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: () (brak emoty czerwonego szlafroka i latającego dywanu, oraz znajdę screen gdzie pisałaś po wódce, że straciłaś mieszkanie i nie masz, gdzie iść ) Życie jest ciężkie prawda? Powodzenia. Ok czekam. Życie jest piękne lecz nie moje ani wasze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 538 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Przyznam Ci, że jak czytam aż takie pomyje, takie kłamstwa (na przykład, że Hugh w jakikolwiek sposób cokolwiek zawinił rzekomo pierwszej żonie), to ja po prostu jednak nie mogę... My jesteśmy nickami tylko, inaczej to upośledzone gie powinno przed sądem odpowiadać. Jak Libed to robi, że ma tak doskonały dystans do pomyj? Szczerze chcę się nauczyć To znaczy jedynie, że celnie dostali między oczy i walą w amoku a nerwy im puściły u widmoka dochodzi jeszcze możliwość powrotu do ćpania, albo przestał brać leki, co na jedno wychodzi. Ale wyzwiska i poziom konfabulacji rozwala skalę jak nigdy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: A na tym filmie z YouTube z babą jędzą to była ona czy ktoś inny? A to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, falowanie i spadanie napisał: Istnieje bo ona tu kiedys wlazila na szczęście raz na 3 miesiące pisala 2-3 wzniosłe posty i spadała. Kij w dupje zgadza sie z wcześniejszymi występami. Potwierdzam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: () (brak emoty czerwonego szlafroka i latającego dywanu, oraz znajdę screen gdzie pisałaś po wódce, że straciłaś mieszkanie i nie masz, gdzie iść ) Życie jest ciężkie prawda? Powodzenia. Karetkę psychiatryczną wezwać, pilnie!! Do Patrycji i do TUTKI!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu A będzie sanitariusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: A będzie sanitariusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Fajne ma nogi maciek musiał w reklamie majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: () (brak emoty czerwonego szlafroka i latającego dywanu, oraz znajdę screen gdzie pisałaś po wódce, że straciłaś mieszkanie i nie masz, gdzie iść ) Życie jest ciężkie prawda? Powodzenia. O kúrwa, skisłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 538 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Dymek ma seksi wąsa No właśnie widzę trochę jak Rogucki A profesor Dudek jest twoim zdaniem warto słuchania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Labirynt 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ja tam lubie być tobą więc ty mną też mam nadzieję Film jakiś oglądałem że zamienili się i to było poryte. Mnie w to gra żeby się rozproszyć, ale jak będą mnie szukać to przyjadą do Ciebie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Też o tym już myślałam, ale ona jest upośledzona, według mnie nawet dane swojego dziecka by poświęciła, żeby tylko móc tu być i szczekać (gdyby je miała). Pozwać ją? Przecież to jednak głupota, ona nie pomawia dobrego imienia konkretnych osób, tylko nicki z gufno-forum. W to bym sie nie bawiła ale można sie zupełnie inaczej zabawić przecież Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 41 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Fajne ma nogi maciek musiał w reklamie majtek ej jak go widzialam w reklamie to pomyslalam ze bedzie dobra doopa jak bedzie starszy bo przedszkolak jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bocibot napisał: ej jak go widzialam w reklamie to pomyslalam ze bedzie dobra doopa jak bedzie starszy bo przedszkolak jeszcze Nogi wystarcza dla mojego fetyszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: A będzie sanitariusz? Mógłby być sanitariusz wyglądający jak Cameron Porras. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ale jednak nikt mu nie pisze, że rzekomo krzywdził swoją kobietę. Piszą mu, że jest gruby, to jednak inny kaliber jakby. Ale może też miałby do tego dystans, nie wiem. Mnie jest trudno aż na taki ściek patrzeć. Widmok wypisywał przecież coś o jego matce , ale ma go po prostu za zyeba i tyle. Nie przejmował sie tym. magda wg mnie już jakis czas temu trafiła do szuflady o nazwie widmok, qweta zreszta w sumie tez i tak to należy traktować;) jak po prostu kolejne widmoki na chorym forum Edytowano 2 godziny temu przez falowanie i spadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, falowanie i spadanie napisał: Podawała wagę i wzrost a ja nie ale jest na tyle inteligentna niczym mentorka Madzia znana tu z imienia nazwiska i miejsca pracy i próbuje sie podobnie śmiesznie sama orac. czysta projekcja. sama jest gruba i na diecie - nazywa mnie spasiona sprzedaje sie za kasę - ale to ja jestem tutka bo jestem bezczelna i jakaś tam jeszcze upozowana czego nie rozumiesz Skąd ty możesz wiedzieć, jak tak naprawdę się nazywam i gdzie pracuje? Potrafisz to zweryfikować? Czy znowu pleciesz aby pleć, bo tak ruda ci kazała? Libed z rudą w kartach ci to wyczytali? Wiem nawet jak masz na imię i skąd pochodzisz, więc odbij Paryżanko i zajmij się towarzystwem wzajemnej adoracji. Wiem, że siedzisz tutaj długo, bo sporo wiesz, więc odbij i zajmij się swoją dietą. Podobno przytyłaś po remoncie kuchni i chyba to mgła mózgowa Możecie mnie wszyscy cmoknąć w opalony tyłek, bo coś chcielibyście wiedzieć, a właściwie to nic nie wiecie i to was boli. Zwłaszcza Podręczną, która śpi do 13, bo znowu troszkę jest chora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Mógłby być sanitariusz wyglądający jak Cameron Porras. Ja nie chce żadnego porasa. Może by jakikolwiek ale żeby miał nogo musiala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu W innym wypadku dobrowolnie nie wsiadam do karetki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziadek śliwki był w UB😁 2 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: To znaczy jedynie, że celnie dostali między oczy i walą w amoku a nerwy im puściły u widmoka dochodzi jeszcze możliwość powrotu do ćpania, albo przestał brać leki, co na jedno wychodzi. Ale wyzwiska i poziom konfabulacji rozwala skalę jak nigdy. Już tak nie przeżywaj, bo nie boli gdy zgaśnie ci światło jak u szmatu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wiem nawet jak masz na imię i skąd pochodzisz, więc odbij Paryżanko i zajmij się towarzystwem wzajemnej adoracji. Wiem, że siedzisz tutaj długo, bo sporo wiesz, więc odbij i zajmij się swoją dietą. Podobno przytyłaś po remoncie kuchni i chyba to mgła mózgowa znowu ci sie mitomania wlaczą ? jutro bedziesz pisala ze lubisz wymyslac rozne rzeczy ? to moze po prostu nie wymyslaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 436 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, G i n a napisał: Karetkę psychiatryczną wezwać, pilnie!! Do Patrycji i do TUTKI!!! Boni kiedyś pisała, że nie ma mieszkania, a ja ją zapytałam (głupia jestem dla tej hejtery) jak jej pomóc? Nawet Libed napisał, że masz mieszkanie i pewnie chcesz jej pomóc Wyparła się wszystkiego jak zawsze. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 9 Napisano 2 godziny temu Bosz nie otwierajcie tej puszki pandory bo dziś mam jakieś uderzenia gorąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach