Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, tadek karol batyr napisał:

znowu ci sie mitomania wlaczą ? jutro bedziesz pisala ze lubisz wymyslac rozne rzeczy ? to moze po prostu nie wymyslaj.

Wiedziałam, że będziesz 😄

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Boni kiedyś pisała, że nie ma mieszkania, a ja ją zapytałam (głupia jestem dla tej hejtery) jak jej pomóc? Nawet Libed napisał, że masz mieszkanie i pewnie chcesz jej pomóc 😜

Wyparła się wszystkiego jak zawsze. 

I to niby ja mam autyzm? XD

2 minuty temu, falowanie i spadanie napisał:

Widmok wypisywał przecież coś o jego matce , ale ma go po prostu za zyeba i tyle. Nie przejmował sie tym.

magda wg mnie już jakis czas temu trafiła do szuflady o nazwie widmok, qweta zreszta w sumie tez i tak to należy traktować;) jak po prostu kolejne widmoki na chorym forum 

To o matce akurat go odpalało bo biegał z płaczem do moderacji i nawet odgrażał się że przyjedzie dokonać vendetta jak mama mu bilet kupi na busa. 😅

Boni kiedyś pisała, że nie ma mieszkania, a ja ją zapytałam (głupia jestem dla tej hejtery) jak jej pomóc? Nawet Libed napisał, że masz mieszkanie i pewnie chcesz jej pomóc 😜

Wyparła się wszystkiego jak zawsze. 

Ta boni to dno dna, pamiętam ją jako wieczorną z kowbojek. Zawsze pluła jadem i się wywyższała. A ta KrEjZoLkA to już wykręt totalny. Nie na moje nerwy. 

5 minut temu, Labirynt napisał:

Film jakiś oglądałem że zamienili się i to było poryte. Mnie w to gra żeby się rozproszyć, ale jak będą mnie szukać to przyjadą do Ciebie .😅

Czemu piszesz z dwóch kont? 

2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

W innym wypadku dobrowolnie nie wsiadam do karetki

nie wnerwiałaby cie morda Oskarka?

4 minuty temu, falowanie i spadanie napisał:

Widmok wypisywał przecież coś o jego matce , ale ma go po prostu za zyeba i tyle. Nie przejmował sie tym.

magda wg mnie już jakis czas temu trafiła do szuflady o nazwie widmok, qweta zreszta w sumie tez i tak to należy traktować;) jak po prostu kolejne widmoki na chorym forum 

pozdrawia cie staropolskim spyerdalaj

12 minut temu, 250GodzinTak napisał:

(💃

🚑

(brak emoty czerwonego szlafroka i latającego dywanu, oraz znajdę screen gdzie pisałaś po wódce, że straciłaś mieszkanie i nie masz, gdzie iść 🚑

Życie jest ciężkie prawda? 🚑🥃

Powodzenia. 

ty chyba nie tyle przekrecasz co nie rozumiesz co czytasz siedzisz tu cale dnie a pozniej probujesz manipulowac innymi ze niby cos wiesz co wycztalas z tego co pisali a oni pisali co innego. tak bandzior wiere razy sie zalila ze dobrze maja bananowe dzieci i tez by chciala mieszkanie dostac itd, narzekala na jakies grzyby itd ale robienie z niej bezdomnje to tylko w twojej tepej glowie moze dojsc do takiego zwarcia zeby zrobic z niej bezdomna

swoja droga bandzior za duzo pisala i mozna bylo wyciagnac pewne wnioski ale ty nie dosc ze tego nie umiesz to jeszcze przekrecisz 5 razy poza tym zyjesz wsrod jakiejs patologii i dla ciebie jak dla widmoka proste rzeczy sa dziwne jak wyjazd gdzies i dlatego na podstawie tego co ktos napisze ty od razy masz wizje jak z najbvlizszego otoczenia

Edytowano przez tadek karol batyr

Przed chwilą, G i n a napisał:

Ta boni to dno dna, pamiętam ją jako wieczorną z kowbojek. Zawsze pluła jadem i się wywyższała. A ta KrEjZoLkA to już wykręt totalny. Nie na moje nerwy. 

A ja pamiętam jak miałaś romans z byczym brudasem. Taka jestes ekskluzywna. Potem przejęła go nimfetka. No naprawdę takie panienki i taki golden z kowbo.

• Haha 1

2 minuty temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Już tak nie przeżywaj, bo nie boli gdy  zgaśnie ci światło jak u szmatu . 😆

Jeszcze napisz coś o dzieciach. Wczoraj wodze fantazji ci opadły jak po wyjściu z działu z kaloryferami.

5 minut temu, Labirynt napisał:

Film jakiś oglądałem że zamienili się i to było poryte. Mnie w to gra żeby się rozproszyć, ale jak będą mnie szukać to przyjadą do Ciebie .😅

Wczoraj był taki film. Oglądałeś może? Wyobraź sobie że musisz sikać na siedząco 😆

1 minutę temu, bocibot napisał:

nie wnerwiałaby cie morda Oskarka?

Morde bym zakryła. Nogi chce. I jeszcze jedno miejsce na ciele mje i teresuje ale to już na 22 dopiero się nadaje

8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A profesor Dudek jest twoim zdaniem warto słuchania?

👍

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

A ja pamiętam jak miałaś romans z byczym brudasem. Taka jestes ekskluzywna. Potem przejęła go nimfetka. No naprawdę takie panienki i taki golden z kowbo.

Nigdy nie miałam żadnego romansu z nikim z internetu, a tym bardziej z tym brudasem. Pamiętam za to jak ty latałaś za takim upośledzonym troIem Poetem czy jak on się nazywał potem. Chyba Benny?

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Fuuu ten byczy to gorsze zwierze niz lezak. Serio. Ostatnio wypisywał tak obrzydliwe rzeczy jakich nawet lezak nigdy nie popełnił 🤨

mowie ze trzeba ich zeswatać byczy smierdzi co prawda nie tylko groszem ale maja już wspolna historie to po co to zmieniać?😄

Edytowano przez falowanie i spadanie

Nigdy nie miałam żadnego romansu z nikim z internetu, a tym bardziej z tym brudasem. Pamiętam za to jak ty latałaś za takim upośledzonym troIem Poetem czy jak on się nazywał potem. Chyba Benny?

A tulipanem w łeb dostać chcesz? Łapy precz od mojego wnuka

5 minut temu, falowanie i spadanie napisał:

Więc co tu robisz? 🚑😜

Wam wolno wszystko, pisać bzdury wymyślać, kłamać, szczuć, a inni to co? Gorsi? Potraktuj to jako karmę, bo dziś moja cierpliwość się skończyła. 

I to by było na tyle. Pa 👋☺️

Którego zresztą jeszcze na samosi przepędziłam niczym tutaj Filipka haa haaa.

1 minutę temu, G i n a napisał:

Byczy mówił coś innego pryszczylko 😀

10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No właśnie widzę trochę jak Rogucki 🙂

A profesor Dudek jest twoim zdaniem warto słuchania?

Nie przypominam sobie żebym go oglądała.

Którego zresztą jeszcze na samosi przepędziłam niczym tutaj Filipka haa haaa.

Masz fantazje byczowa

Przed chwilą, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

Bo mogę to oczywiste. 

Przecież to chore, ale baw się 🤦

Więc co tu robisz? 🚑😜

Wam wolno wszystko, pisać bzdury wymyślać, kłamać, szczuć, a inni to co? Gorsi? Potraktuj to jako karmę, bo dziś moja cierpliwość się skończyła. 

I to by było na tyle. Pa 👋☺️

Ijoijo karetka jedzie 🚑🚨🚨🚨🚨 hahaaahahaaaaaaa

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Czemu piszesz z dwóch kont? 

Bo dekiel z 1 udaje normalsa a z drugiego hejtuje w swoim stylu. Ban na Gey out musial zaboleć skoro teraz taka asekuracja;)

A Tulipan Kalibabka nie byl taki zły tylko zniewiescialy chyba wtykal tego pena wszedzie zeby nie czuc sie jak gej poet 🤔

8 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Skąd ty możesz wiedzieć, jak tak naprawdę się nazywam i gdzie pracuje?😄

Potrafisz to zweryfikować? Czy znowu pleciesz aby pleć, bo tak ruda ci kazała? 🤣Libed z rudą w kartach ci to wyczytali? Wiem nawet jak masz na imię i skąd pochodzisz, więc odbij Paryżanko i zajmij się towarzystwem wzajemnej adoracji. Wiem, że siedzisz tutaj długo, bo sporo wiesz, więc odbij i zajmij się swoją dietą. Podobno przytyłaś po remoncie kuchni i chyba to mgła mózgowa 😄

Możecie mnie wszyscy cmoknąć w opalony tyłek, bo coś chcielibyście wiedzieć, a właściwie to nic nie wiecie i to was boli. Zwłaszcza Podręczną, która śpi do 13, bo znowu troszkę jest chora 🚑

🥦

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Masz fantazje byczowa

Wnuk twój? Haaa haaa. Jak sobie przypomnę jaki to był oblech i desperat to aż mi się cofa. I też o tych „odbytach” pisał jak ty bo poziom ten sam. Stfu. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się