Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Boni kiedyś pisała, że nie ma mieszkania, a ja ją zapytałam (głupia jestem dla tej hejtery) jak jej pomóc? Nawet Libed napisał, że masz mieszkanie i pewnie chcesz jej pomóc 😜

Wyparła się wszystkiego jak zawsze. 

🥦🥦

4 minuty temu, G i n a napisał:

Nigdy nie miałam żadnego romansu z nikim z internetu, a tym bardziej z tym brudasem. Pamiętam za to jak ty latałaś za takim upośledzonym troIem Poetem czy jak on się nazywał potem. Chyba Benny?

Bennym sobie zaszpachlowanej buzi nie wycieraj bo trochę ci daleko do niego, e-tutko

Edytowano przez falowanie i spadanie

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Wczoraj był taki film. Oglądałeś może? Wyobraź sobie że musisz sikać na siedząco 😆

Tak Polski i aktorka ładna więc obejrzałem . 

Na siedząco powiadasz przerażające 😆

4 minuty temu, tadek karol batyr napisał:

ty chyba nie tyle przekrecasz co nie rozumiesz co czytasz siedzisz tu cale dnie a pozniej probujesz manipulowac innymi ze niby cos wiesz co wycztalas z tego co pisali a oni pisali co innego. tak bandzior wiere razy sie zalila ze dobrze maja bananowe dzieci i tez by chciala mieszkanie dostac itd, narzekala na jakies grzyby itd ale robienie z niej bezdomnje to tylko w twojej tepej glowie moze dojsc do takiego zwarcia zeby zrobic z niej bezdomna

swoja droga bandzior za duzo pisala i mozna bylo wyciagnac pewne wnioski ale ty nie dosc ze tego nie umiesz to jeszcze przekrecisz 5 razy poza tym zyjesz wsrod jakiejs patologii i dla ciebie jak dla widmoka proste rzeczy sa dziwne jak wyjazd gdzies i dlatego na podstawie tego co ktos napisze ty od razy masz wizje jak z najbvlizszego otoczenia

Mnie magdala podsumowala że jestem biedaczką z malej wioski i naduzywam alkohol, dodatkowo babcia podobno mnie żywi i wzięła mi na siebie telefon na abonament. 🤣

Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał:

Bennym sobie zaszpachlowanej buzi nie wycieraj bo trochę ci daleko do niego, tutko

Masz rację, że daleko, bo ten człowiek obrażał środowisko gejow, jak i całego LGBT za którym jestem murem. A tamten to atencjusz i odszczepieniec społeczny był. Pamiętam. A ty tutka się schowaj do nory. 

7 minut temu, dziadek śliwki był w UB😁 napisał:

To o matce akurat go odpalało bo biegał z płaczem do moderacji i nawet odgrażał się że przyjedzie dokonać vendetta jak mama mu bilet kupi na busa. 😅

Nie cytuj mnie już zyebie z tego profilu. Przed jezowa sie popopisuj jaki jesteś sprytny z 1 konta pseudo normalny,  z 2 zyeb genetyczny. Na pewno jest dumna.

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Więc co tu robisz? 🚑😜

Wam wolno wszystko, pisać bzdury wymyślać, kłamać, szczuć, a inni to co? Gorsi? Potraktuj to jako karmę, bo dziś moja cierpliwość się skończyła. 

I to by było na tyle. Pa 👋☺️

🥦🥦🥦

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Przecież to chore, ale baw się 🤦

Dziękuję za pozwolenie będę korzystał niczym w amoku 😅

3 minuty temu, falowanie i spadanie napisał:

Bo dekiel z 1 udaje normalsa a z drugiego hejtuje w swoim stylu. Ban na Gey out musial zaboleć skoro teraz taka asekuracja;)

Albo kończą mu się konta które ktoś tam mu zakładał 🙂

Madziu, my Oscara powinnysmy dostać za poświęcanie się dla tych ułomów. 🆘

Przed chwilą, G i n a napisał:

Wnuk twój? Haaa haaa. Jak sobie przypomnę jaki to był oblech i desperat to aż mi się cofa. I też o tych „odbytach” pisał jak ty bo poziom ten sam. Stfu. 

Pieprz na Nastroiku wyzywać nie może. Ale ile można falować opadniętymi cycami i pisać o wykopkach? Jest do tego stopnia fałszywa, że raz pyta o przepis na schab, a drugi razy wyzywa i szczuje. 

Ciekawe, co na to mąż i  kuzyn sołtys. 

6 minut temu, G i n a napisał:

Nigdy nie miałam żadnego romansu z nikim z internetu, a tym bardziej z tym brudasem. Pamiętam za to jak ty latałaś za takim upośledzonym troIem Poetem czy jak on się nazywał potem. Chyba Benny?

Odwal się od mojego syna bo będziesz żałować każdego słowa obraźliwego które skierowalas na niego.

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Pieprz na Nastroiku wyzywać nie może. Ale ile można falować opadniętymi cycami i pisać o wykopkach? Jest do tego stopnia fałszywa, że raz pyta o przepis na schab, a drugi razy wyzywa i szczuje. 

🥦🥦🥦🥦

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Albo kończą mu się konta które ktoś tam mu zakładał 🙂

Miejmy nadzieje choc dzisiaj szczycił sie ze jemu założenie konta tez zajmuje minute jak mnie i to ze kiedys panikował ze ma bana na urządzenie i szukał nowego tela u chinola to dziś była wersja ze ja to przecież wszystko zmyśliłam 😛

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Myśle, że wszystkie przewinienia w jej mniemaniu zostaną odpuszczone w momencie, gdy idealna gospodyni założy garsonkę w niedzielę i uda się do kościółka. A potem tap-tap na smartfonie na 3 różnych forach. Hihi. 

Madziu, my Oscara powinnysmy dostać za poświęcanie się dla tych ułomów. 🆘

😄

Na dziś starczy 😄

Dokarmione, dopasione i cyrk jedzie dalej. Ja wysiadam, bo właśnie mijam swój punkt docelowy, a do rana daleko 😄💃

• Thanks 1

Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał:

Odwal się od mojego syna bo będziesz żałować każdego słowa obraźliwego które skierowalas na niego.

syna chyba masz realnego madko Elzbietanska co

1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał:

Był oblechem i taki jest fakt. A ty sobie możesz skakać, jak małpa w cyrku. 800+

Był oblechem i taki jest fakt. A ty sobie możesz skakać, jak małpa w cyrku. 800+

Rzucam klatwe w tym momencie

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

😄

Na dziś starczy 😄

Dokarmione, dopasione i cyrk jedzie dalej. Ja wysiadam, bo właśnie mijam swój punkt docelowy, a do rana daleko 😄💃

🥦🥦🥦🥦🥦

• Haha 1

1 minutę temu, falowanie i spadanie napisał:

Miejmy nadzieje choc dzisiaj szczycił sie ze jemu założenie konta tez zajmuje minute jak mnie i to ze kiedys panikował ze ma bana na urządzenie i szukał nowego tela u chinola to dziś była wersja ze ja to przecież wszystko zmyśliłam 😛

Po prostu nie łapiesz kpiny bo jesteś zbyt tępa i może autyzm że wszystko bierzesz na serio 😅

2 minuty temu, bocibot napisał:

syna chyba masz realnego madko Elzbietanska co

A w  czym to przeszkadza?

Przecież się nie wyklucza.

Edytowano przez Nie ma spania!!!

26 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał:

ona nie pomawia dobrego imienia konkretnych osób, tylko nicki z gufno-forum. 

nie masz racji zeby kogos ponizyc nie trzeba znac jego tożsamości jak powiesz do anonima na ulicy ty qrwo to nie ma znaczenia ze nie wiesz jak sie nazywa tak samo z necie mozna kogos obrazic np. w jakiejs spolecznosci nawet jak ludzie maja tam tylko nicki. bylo wiele wyrokow juz 20 lat temu np. jesli ktos kogos zwyzywal w komentarzu na allegr. to o czym piszesz to roznica miedzy zniewazeniem i znieslawieniem i tyle bo jedno sie opiera an faktach a drugie nie. ciezko mowic o faktach w przypadku nicku ale ja tez bym nawet tego nie wykluczal ale nie chce mi sie sprawdzac w legalisie. 

1 minutę temu, G i n a napisał:

Myśle, że wszystkie przewinienia w jej mniemaniu zostaną odpuszczone w momencie, gdy idealna gospodyni założy garsonkę w niedzielę i uda się do kościółka. A potem tap-tap na smartfonie na 3 różnych forach. Hihi. 

Zapomniałam o garsonce i magicznej podomce. 

A wiesz, że się naśmiewała, że rząd zabrał dofinansowanie do zabiegu in vitro? 🤦🚑

Będę jej to wypominała do końca tego forum i nawet do końca świata 🤦

• Thanks 1

2 minuty temu, G i n a napisał:

Nie był oblechem tylko miał takie poczucie humoru którego ty nie zrozumiesz bo najpierw byś musiała wyjąć te 3 kije z dupy.

6 minut temu, falowanie i spadanie napisał:

Nie cytuj mnie już zyebie z tego profilu. Przed jezowa sie popopisuj jaki jesteś sprytny z 1 konta pseudo normalny,  z 2 zyeb genetyczny. Na pewno jest dumna.

Zyebem to akurat jest twój narzeczony nie do końca sprawny, bo jak bełkocze każdy widzi 😆

monty to moim zdaniem maciek mnie on pachnie kobieca energia, wiec albo maciek albo moon. 

moon ma chyba jakas dwubiegunowke bo on na przemian wyzywa i stara sie bronic te sama osobe w zaleznosci jak mu tam serotonina skacze. zreszta ciezko sie dopatrywac logiki w postepowaniu narkomanów. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się