WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Malowany napisał: Najpierw musza przejść przez moje oczy co to za krytyk, który bierze wszystko jak leci? tu trzeba odrobiny smaku i jakotakiego wyrobienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 478 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Może czuje się pominięta? Może nie, ja akurat trzymam się tego że to kobieta wybiera faceta a nie na odwrót więc... chyba dalej tłumaczyć nie muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Do Ciebie to przecież wysłałam. Już widzę jak blaskbije tam gdzieś na horyzoncie. To od piękna przecież. Oszczędzisz na oświetleniu jak sobie tę fotkę zawiesisz. To dobrze, wszystko zgodnie z planem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Brum! co za zdjęcie... ale że tak od razu saute? wcześniej mi wysyłałaś foteczki to mam nimi sypialnię wytapetowaną ale to dzisiejsze zdjęcie... biegnę do fotografa wydrukować w dużym formacie ale, że ci się chciało tak farbować na zielono i przystrzyc w serduszko... Powstrzymaj się! Nie biegnij do fotografa bo z zazdrości Ci to zdjęcie zniszczy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: Z niczego się nie wzięło, że z elcia czy z gina macie się ku sobie że tak się wyrażę. To chyba trochę za mało, żeby stwierdzić, że żadnej nie przepuszczę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: To dobrze, wszystko zgodnie z planem. A ramka będzie z brokatem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ...i przystrzyc w serduszko... To w zamyśle miało być karo a wyszedł kier. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Nie wiem czy jesteś ale pachniesz emeryturą, nie wiem jak to pachnie, wiec obstawiam powiew wolności swobody i luksusu. naftalina to nie taki luksus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To chyba trochę za mało, żeby stwierdzić, że żadnej nie przepuszczę? I Salowa foty nie szczędziła, zapomniała dodać, to już troche się bab nazbierało. Każdą fote być przyjął na maila, jakby tylko powiedziała że wyśle, kogo chcesz oszukać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To w zamyśle miało być karo a wyszedł kier. Wyszedł to Chwila do fotografa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: A ramka będzie z brokatem? Tak, miks różowych i srebrnych drobinek w płynnym żelu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 478 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: To chyba trochę za mało, żeby stwierdzić, że żadnej nie przepuszczę? Nie znam cie na tyle żeby z całą stanowczością cokolwiek o tobie powiedzieć, ale na podstawie tego co tu widzę wydaje mi się ze nie przepuścisz żadnej, która choć trochę jest tobą zainteresowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: I Salowa foty nie szczędziła, zapomniała dodać, to już troche się bab nazbierało. Każdą fote być przyjął na maila, jakby tylko powiedziała że wyśle, kogo chcesz oszukać? Foty salowej? Pierwsze słyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Powstrzymaj się! Nie biegnij do fotografa bo z zazdrości Ci to zdjęcie zniszczy! a rzeczywiście bo u mnie jest kobitka! to by mi zazdrośnica przeretuszowała zdjęcie, żeby wyszło mniej atrakcyjne a jeszcze gotowa podmienić na swoje! to zamówię plakat na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: naftalina to nie taki luksus A te wszystkie norki, lisy i karakuły wiszące w szafie to co? Trzeba zadbać, żeby ich mole nie wszamały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: naftalina to nie taki luksus Nie znam się za bardzo, poczułam nieznajomy zapach i myślę to luksus no bo co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a rzeczywiście bo u mnie jest kobitka! to by mi zazdrośnica przeretuszowała zdjęcie, żeby wyszło mniej atrakcyjne a jeszcze gotowa podmienić na swoje! to zamówię plakat na allegro Na pewno by zamieniła na swoje. Już ja ją znam! A to na allegro można kupić moje plakaty? Hmmm... Ile kosztują? Może bym się skusiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Wyszedł to Chwila do fotografa. jeszcze nie idę bo potem będą o mnie gadać, że łażę z latarką w kieszeni, a przecież jeszcze całkiem jasno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Foty salowej? Pierwsze słyszę No jak popijasz, to masz prawo nie pamiętać co na publiku swego czasu pisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: A te wszystkie norki, lisy i karakuły wiszące w szafie to co? Trzeba zadbać, żeby ich mole nie wszamały. i do tego czapka z szynszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie znam się za bardzo, poczułam nieznajomy zapach i myślę to luksus no bo co. To prawdziwy luksus. U mnie jest więcej luksusu niż w całym Dubaju. Mogę urządzać wycieczki po miejscu wybitnie prestiżowym. Czyli po swoim apartamencie. Otwieram sprzedaż biletów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Na pewno by zamieniła na swoje. Już ja ją znam! A to na allegro można kupić moje plakaty? Hmmm... Ile kosztują? Może bym się skusiła. zdjęcie trzeba wysłać ale przecież wydrukują i odeślą chociaż czy potem na allegro się nie pojawią nielegalne kopie to nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: W kwestii relacji (różnych), mamy odmienny mental. Nie jestem atencjuszem, nie traktuję ludzi równo, równo karmiąc tło i bliskich znajomych z priva. Ty masz bombonierkę z którą stoisz i krzyczysz "proszę brać kto chętny", jak na targowisku. I sam tak samo się na czekoladki za free rzucasz, bez znaczenia czyje to. Mnie to nie buduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Miecz napisał: To w zamyśle miało być karo a wyszedł kier. To przez to lustro na suficie, co to ma by podziwić swoje bezbrzeżne piękno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: jeszcze nie idę bo potem będą o mnie gadać, że łażę z latarką w kieszeni, a przecież jeszcze całkiem jasno Patrz! To jest myśl! Można z tego zrobić latarkę! A jak się powiesi na choince to będzie świąteczna iluminacja. Trzeba tylko jakiś patent na mruganie zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: To przez to lustro na suficie, co to ma by podziwić swoje bezbrzeżne piękno. Na bogato tam żyje! Na bogato! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: To prawdziwy luksus. U mnie jest więcej luksusu niż w całym Dubaju. Mogę urządzać wycieczki po miejscu wybitnie prestiżowym. Czyli po swoim apartamencie. Otwieram sprzedaż biletów! No ba wawa prawie centrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie znam cie na tyle żeby z całą stanowczością cokolwiek o tobie powiedzieć, ale na podstawie tego co tu widzę wydaje mi się ze nie przepuścisz żadnej, która choć trochę jest tobą zainteresowana. Nie prowadzę priv i nie latam za nikim. Jedynie z iskra i Ela złapałem kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie prowadzę priv i nie latam za nikim. Jedynie z iskra i Ela złapałem kontakt. Za fotami latasz gdy pada hasło,. To wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zdjęcie trzeba wysłać ale przecież wydrukują i odeślą chociaż czy potem na allegro się nie pojawią nielegalne kopie to nie wiem... Po jawią się. Nie ma opcji, żeby się nie pojawiły. A potem się pojawią plakaty u każdego mechanika samochodowego od Bałtyku do Tatr! Będę sławna! Może mnie do telewizji śniadaniowej zaproszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach