Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G i n a

Dzień dobry Kruszynki

Polecane posty

Przed chwilą, Gеt Out napisał:

Dobry wygląd i władza. 😅

Wszystko przemija. Zwłaszcza dobry wygląd. 

7 minut temu, Fifofa napisał:

Śliwowica ile ma 70 coś procent, mozniejsza niż  nasza wòdka tylko 40 procent.

Nie wiem. Nie pije takiego alkoholu. Mąż kupował jakąś cytrynową w metalowej butelce.

1 minutę temu, murb napisał:

Bo ja wiem czy jest taka mocna. Ta sklepowa to raczej nie. 

Orginalna Czeska ma tyle procentòw,  rozcieczylo na pòł wyjdzie po 36 procent na bank.

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Może ktoś skopiował ale nie wie że ty to ty 😂

Może z tymi kotami jak wstawiałem i jeżeli to Ty to mogę spać spokojnie, bo tu nie mogli widzieć. 😅

1 minutę temu, murb napisał:

Wszystko przemija. Zwłaszcza dobry wygląd. 

No wiesz ale wysoki status społeczny to jak gruba waluta i stawiasz na coś pewniejszego. 😅

8 minut temu, murb napisał:

Trzeba w końcu wydorośleć i przestać pisać o głupotach. 😊

Wszędzie wypada być poważnym, to chociaż w necie chcę sobie pofolgować. 

4 minuty temu, Gеt Out napisał:

Dobry wygląd i władza. 😅

Czyli może na prezydenta 🤔

9 minut temu, Baba napisał:

Wręcz przeciwnie. Twój przekaz jest prosty i czytelny, ale mnie nie słuchasz. 

Nie widzę w człowieku potencjalnego zagrożenia (nawet w necie), ale zawsze wyznaczam swoje granice "nietykalności".  Metrykalnie jestem stara baba, ale jeszcze kumam co i jak 😉 

Nie widzisz i to Cię może zgubić.

Te granice wyznaczone to na czym polegają? Dasz fote i powiesz by nie szukał fejsa? Dobre. Chyba że masz na myśli że granicami jest decyzja co udostępniasz wybranym, no to słabe te granice, oparte na dobrej woli drugiej osoby, na ładne oczy.

Edytowano przez Pył na wietrze

14 minut temu, murb napisał:

Może Ty nie doceniasz ich przebiegłości. 

Ta wiara w ssaki naczelne w końcu Cię zgubi, a reszta się będzie śmiać 😁 Bo jeszcze bym zrozumiał wilk, albo chociaż tygrys co do sprytu 🤔😅

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Czyli może na prezydenta 🤔

Raczej za wysokie progi na jej piękne nogi, ale gość z przyzwoitymi statusem społecznym zawsze będzie się podobał kobietom to biologia. 😁

6 minut temu, Gеt Out napisał:

Może z tymi kotami jak wstawiałem i jeżeli to Ty to mogę spać spokojnie, bo tu nie mogli widzieć. 😅

Ja to nawet zdjęcia wroga bym nie wrzuciła 😆

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Raczej za wysokie progi na jej piękne nogi, ale gość z przyzwoitymi statusem społecznym zawsze będzie się podobał kobietom to biologia. 😁

Zwłaszcza że juz zajęty 😁

4 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Te granice wyznaczone to na czym polegają? Dasz fote i powiesz by nie szukał fejsa? Dobre. Chyba że masz na myśli że granicami jest decyzja co udostępniasz wybranym, no to słabe te granice, oparte na dobrej woli drugiej osoby, na ładne oczy.

Można też mieć przekonanie ,że nie sprzedadzą jak się będą bać, albo haki jak się ma na kogoś to budzi poczucie zobligowania wzajemnego 😂

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Zwłaszcza że juz zajęty 😁

Czy ja wiem czy obowiązują jakieś zasady jak homo sapiens się zakochają , bo raczej nie ma reguł 🤔😅

7 minut temu, Gеt Out napisał:

Wy nawet z mężem nadmiar jednej ryby spowrotem do wody co za ludzie 😅

Tak postępuje (prawie) każdy wędkarz który zna regulamin, należy do koła wędkarskiego i jest czasem 2 razy w tygodniu kontrolowany na różnych akwenach. Jest limit dzienny, wpisywany do książeczki i nie ma litości. 

My jeździmy na ryby. Nie po. Nie chodzi o zapełnienie lodówki i żołądka,  a spędzenie czasu na łonie natury. A jak mąż jeździ z moim bratem, to znaczy, że chcą odpocząć od żon 😛

• Thanks 1

16 minut temu, Fifofa napisał:

Robią tam u ciebie księżycòwkę ?

Nie wiem o czym mowa.

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ja to nawet zdjęcia wroga bym nie wrzuciła 😆

Ty to nawet kłamać nie umiesz i nie wiem kto Cię tak socjalizował w tych czasach 😆

2 minuty temu, Baba napisał:

Tak postępuje (prawie) każdy wędkarz który zna regulamin, należy do koła wędkarskiego i jest czasem 2 razy w tygodniu kontrolowany na różnych akwenach. Jest limit dzienny, wpisywany do książeczki i nie ma litości. 

My jeździmy na ryby. Nie po. Nie chodzi o zapełnienie lodówki i żołądka,  a spędzenie czasu na łonie natury. A jak mąż jeździ z moim bratem, to znaczy, że chcą odpocząć od żon 😛

Rozumiem chociaż mnie to przeraża i nie mam pytań. 😁

7 minut temu, Pył na wietrze napisał:

No jasne, cały dzień dbasz o bezpieczeństwo baby w sieci, a tak naprawdę chodzi tylko o zazdrość o malowanego, któremu baba wysłała zdjęcia. Super troska, aż w oczy szczypie. Wcale, ale to wcale tego nie widać.😏

1 godzinę temu, Gеt Out napisał:

Rozumiesz skoro wiesz, że motorem napędowym jest nienawiść. Musieli by też mieć w interesie żeby się mścić na Tobie, a że nie dajesz im powodów to jest jak jest .😁

Mocne i wzniosłe słowa jak na goscia który w chwilach bezradności paradował tutaj z awatarem marys która często gęsto nawet nie brała udziału tylko po prostu miała nieszczęście ze zapisałeś akurat jej foto a ludzi którym w danym momencie próbowałeś doyebac akurat foto nie miałeś.

mialki hipokryta i szczur wypowiada sie tonem jakiegos kaznodziei w kwestii nienawiści i jak może być wykorzystywane zdj na kafe, kabaret 

Edytowano przez crazyyyy

4 minuty temu, Baba napisał:

Miałam napisać to samo, ale mi się nie chciało.😄

15 minut temu, Daniel86 napisał:

Dobry wieczór.

Pełno bab się kręci i zagaduj do nich żeby trenować komunikacja Daniel 😁

• Thanks 1

11 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Te granice wyznaczone to na czym polegają? Dasz fote...

Do tej pory nie zgubiło i nie widziałam problemu by się odwzajemnić. 

Przestań wałkować ten temat.  Moją gębę zna wiele osób. 

2 minuty temu, crazyyyy napisał:

Mocne i wzniosłe słowa jak na goscia który w chwilach bezradności paradował tutaj z awatarem marys która często gęsto nawet nie brała udziału tylko po prostu miała nieszczęście ze zapisałeś akurat jej foto a ludzi którym w danym momencie próbowałeś doyebac akurat foto nie miałeś.

mialki hipokryta i szczur wypowiada sie tonem jakiegos kaznodziei w kwestii nienawiści i jak może być wykorzystywane zdj na kafe, kabaret 

Tak naprawdę wszyscy jesteśmy Chrystusami czy tego chcesz czy nie więc nie kreuj się na jezuska.😅

7 minut temu, Baba napisał:

Co kupujesz męzowi na gwiazdkę? Ma namiot do łowienia ryb?

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Tak naprawdę wszyscy jesteśmy Chrystusami czy tego chcesz czy nie więc nie kreuj się na jezuska.😅

Zabawnie się czyta te twoje kazania z prawdami i wartościami z którymi nie masz nic wspolnego,  jak akurat nie jesteś nafurany butaprenem i sadzisz ze jakaś widownia to łyknie, ktos jeszcze gotów uwierzyc, ze nie jesteś największa kanalia tego forum;)

Edytowano przez crazyyyy

8 minut temu, Baba napisał:

Nie wiem o czym mowa.

Regionalna nazwa bimbru u was.

20 minut temu, Gеt Out napisał:

No wiesz ale wysoki status społeczny to jak gruba waluta i stawiasz na coś pewniejszego. 😅

A dlaczego zakładasz, że to nie ja jestem tą stroną z prestiżem, wyglądem, kasą i wysokim statusem społecznym?

22 minuty temu, Baba napisał:

Wszędzie wypada być poważnym, to chociaż w necie chcę sobie pofolgować. 

Żartowałam przecież. 😉

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się