Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G i n a

Dzień dobry Kruszynki

Polecane posty

1 minutę temu, dobra zmiana napisał:

nie kolejnosc byla odwrotna najpierw pojechalem pozniej pisalem na kafeterii 

Wiem wiem i teraz też pewnie  jesteś na wczasach bo ciebie tu nie ma zaraz mnie przekonasz. 😆

3 minuty temu, Gеt Out napisał:

Nienawidzi tylko dobrze się maskuje żeby ubranka sobie nie pobrudzić i dosrywa Ci jeszcze żeby przypodobać się Twoim wrogom. To jest typ osoby że krew wypije , a dziury nie zrobi . 😁

Tak, to tak, o tym zapomniałam teraz wspomnieć. 

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

Gdybyś stawiał chociaż kropki tam gdzie kończysz myśl to nie byłoby problemu. 

gdybys byl madrzejszy to nie potrzebowalbys kropek co wiecej wystarczyloby ci zeby pierwsza i ostatnia literra byla poprawnie postawiona i taki tekst mozna spokojnie zrozumiec reszta liter moze byc pomieszana

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Nie wierzyć można, ale jak się nie wierzy wbrew dowodom jakie są na publiku, a wystarczy tylko spojrzeć na moje zachowanie względem choćby Filipa ze schizą lub Lexa z żoną, to widać że tak mam, to robię co piszę, i tylko tępi ludzie w swoim zaczadzeniu wobec mnie,  mimo to nadal nie przyjmują do wiadomości prawdy i trzymają się swych moondrosci z doopy.

tak tak i z checi pomocy udawalas nastoletnia roxy 😄 chcialas pomoc wiekszej liczbie osob i wiedzialas ze przemkio czy lezaki nie beda chcialy pomocnej dloni od starej baby 😄 

opowiadaj te bzdury widmokowi on ma iq jak komoda z szufladami 😄

Edytowano przez dobra zmiana

29 minut temu, Onaaaa napisał:

Możesz pouczyć, może mi sie przyda 😅

Zobaczy się czy to w ogóle realne jest i ile potrwa , bo czas to kasa. 😅

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Wiem wiem i teraz też pewnie  jesteś na wczasach bo ciebie tu nie ma zaraz mnie przekonasz. 😆

akurat nie moglem teraz byc na wczasach ale malo braklo i bym byl bo jeszcze miesiac temu planowalem w tym okresie gdzies jechac 😄

o wstala wczorajsza bohaterka cos czuje ze za chwile bedzie temat z nowa impreza 😄

gina otwieraj butelke i zaczynaj impreze 😄 widzowie czekkaja 😄

1 minutę temu, dobra zmiana napisał:

akurat nie moglem teraz byc na wczasach ale malo braklo i bym byl bo jeszcze miesiac temu planowalem w tym okresie gdzies jechac 😄

libeda sie rozpoznaje na km po sposobie pisania😅😅🤣

3 minuty temu, dobra zmiana napisał:

tak tak i z checi pomocy udawalas nastoletnia roxy 😄 chcialas pomoc wiekszej liczbie osob i wiedzialas ze przemkio czy lezaki nie beda chcialy pomocnej dloni od starej baby 😄 

Tak było, szczerbatego to własną piersią chciała wyciągnąć z przegrywu, właściwie to fotkami cycek, ale liczy się gest. 

reszta liter moze byc pomieszana

Nie nie może być pomieszana , bo chodzi o to żebyś stawiał kropkę jak kończysz zdanie , bo znowu nie wiadomo jak to interpretować, a mnie się nie chce czytać tego pijackiego bełkotu. 

akurat nie moglem teraz byc

No to jutro będziesz albo wczoraj byłeś na innym kontynencie i pokażesz bazgroły na piasku. 😁

6 minut temu, dobra zmiana napisał:

zona trumpa to nie aktorka pewnie kupil sobei ja i tyle. wiekszosc modelek sie sprzedaje. 

co za problem kupic sobie podreczna jak sie ma kase ? nawet w tym temacie jedna osoba sama pisala ze sie do pracy nie nadaje i chodzi na spotkania w zamian za cos do jedzenia i picia. 

O De Vito pisałam. 

Ciekawi mnie jak wypadasz w rozmowach przy świątecznym stole. 😁

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

libeda sie rozpoznaje na km po sposobie pisania😅😅🤣

Czytać te dłuższe jego bełkoty, to trzeba być jakimś masochistą. 😅

4 minuty temu, dobra zmiana napisał:

Tamta akcja z roxy była przeze mnie dokładnie wyjaśniona i Przem to potwierdził. Słuchaj, wiem że nauczyłeś się żyć z takim łbem jaki masz, świat wspołczesny zachodni z takich zbudowany, dlatego się wali, ale miej litość i pomyśl czasem jak drugiemu, mądrzejszemu w kontakcie z Tobą nieprzyjemnie i szukaj podpbnych sobie tylko i wyłącznie, a mnie omijaj szerokim łukiem, bo ani to nie uczysz, ani nie bawisz mimo tej maski klauna.

• Like 2

Podszywacz. 🙆

2 minuty temu, murb napisał:

O De Vito pisałam. 

Ciekawi mnie jak wypadasz w rozmowach przy świątecznym stole. 😁

Nie obchodzi i uszy sobie na złość komuś odmrozi. Może o to chodzi ,bo strach go do stołu dopuścić. 😆

o wstala wczorajsza bohaterka cos czuje ze za chwile bedzie temat z nowa impreza 😄

gina otwieraj butelke i zaczynaj impreze 😄 widzowie czekkaja 😄

To nie ona latała jak z pęcherzem by typ wziął fote, to co mi do niej?

8 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Tak, to tak, o tym zapomniałam teraz wspomnieć. 

Ani cię nie nienawidzę, ani nie wykorzystuję dla poprawy swojego samopoczucia  po prostu wyraziłam swoje zdanie. A to, że próbuję przypodobać się twoim wrogom, to już zupełna paranoja rodem od krzysia, który zawsze gada o jakichś spiskach i koalicjach których nikt poza nim nie dostrzega.

19 minut temu, Gеt Out napisał:

Gdybyś stawiał chociaż kropki tam gdzie kończysz myśl to nie byłoby problemu. 

Też mi oczy krwawią za każdym razem, gdy widzę ścianę tego bełkotu pisanego ciągiem. 

1 minutę temu, salix napisał:

Ani cię nie nienawidzę, ani nie wykorzystuję dla poprawy swojego samopoczucia  po prostu wyraziłam swoje zdanie. A to, że próbuję przypodobać się twoim wrogom, to już zupełna paranoja rodem od krzysia, który zawsze gada o jakichś spiskach i koalicjach których nikt poza nim nie dostrzega.

To jaki masz w tym interes dosrywać jej pod płaszczykiem udawanej kulturki? Mendy jak ty już z definicji nie mogą mieć czystych intencji .😅

• Like 2

12 minut temu, Gеt Out napisał:

Czytać te dłuższe jego bełkoty, to trzeba być jakimś masochistą. 😅

on sie nie ukryje za żadnym nickiem... w sumie to nie czytalem, tylko spojrzalem jak poukladal zdania i te emotki i nie ma bata musi to byc libed..😅

1 minutę temu, G i n a napisał:

Też mi oczy krwawią za każdym razem, gdy widzę ścianę tego bełkotu pisanego ciągiem. 

To swoją drogą, bo trzeba się domyślać o czym on  i przez ten bełkot są konflikty, bo obraża , politykę wdraża w każdy niemal post jakby miał jakieś schizofreniczne jazdy i wychodzi z tego  groch z kapustą. 

Wyobraź sobie książkę napisaną w jego stylu, albo instrukcje obsługi czegoś tam to do utylizacji od razu . 😆

• Haha 1

11 minut temu, salix napisał:

Moim wrogom bo Twoim psiapsi, ot co.

To jaki masz w tym interes dosrywać jej pod płaszczykiem udawanej kulturki? Mendy jak ty już z definicji nie mogą mieć czystych intencji .😅

Nie mam żadnego interesu paranoiku😄 ani jej nie „dosrywam”. Gdybym naprawdę chciała jej dowalać, to pisałabym to, co wszyscy jej tu wypominają. 

• Haha 1

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

on sie nie ukryje za żadnym nickiem... w sumie to nie czytalem, tylko spojrzalem jak poukladal zdania i te emotki i nie ma bata musi to byc libed..😅

Przecież to wystarczy kilka klas podstawówki żeby w miarę czytelnie się wysłowić. To co on ma w tej głowie ,że nie potrafi normalnie  i może jakiś wypadek miał . Ogólnie nic nie mam do sprawnych inaczej, ale on tu każdego stara się obrazić, a to już powinno się zwalczać jak patole. 😁

1 minutę temu, salix napisał:

Nie mam żadnego interesu paranoiku😄 ani jej nie „dosrywam”. Gdybym naprawdę chciała jej dowalać, to pisałabym to, co wszyscy jej tu wypominają. 

Dosrywasz mnie i jej takie są fakty i podejrzewam działasz z niskich pobudek reprezentując ludzi miałkich. 😁

Przecież to wystarczy kilka klas podstawówki żeby w miarę czytelnie się wysłowić. To co on ma w tej głowie ,że nie potrafi normalnie  i może jakiś wypadek miał . Ogólnie nic nie mam do sprawnych inaczej, ale on tu każdego stara się obrazić, a to już powinno się zwalczać jak patole. 😁

logicznie taki typ nie ma szans na jakąś laske, ale ... logika wysiada kiedy laska  jest jego damsko wersjo...kazda potwora znajdzie amatora😅

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się