Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Na bogato tam żyje! Na bogato! Toż to mówię cały czas, że pachnie luksusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: No ba wawa prawie centrum No co, centrum widać z okna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: No jak popijasz, to masz prawo nie pamiętać co na publiku swego czasu pisałeś. Nie mam żadnych fot salowe i jak możesz to mnie nie cytuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Pokraka napisał: To przez to lustro na suficie, co to ma by podziwić swoje bezbrzeżne piękno. Ojej, to prawda! A lustro jest kryształowe! O! Edytowano 6 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Po jawią się. Nie ma opcji, żeby się nie pojawiły. A potem się pojawią plakaty u każdego mechanika samochodowego od Bałtyku do Tatr! Będę sławna! Może mnie do telewizji śniadaniowej zaproszą. Będziesz prowadzić własny kanał lajfstalowy, zdrowe żywienie i fitness. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie mam żadnych fot salowe i jak możesz to mnie nie cytuj. Nie zapisywałeś to nie masz, proste. A jak zmyślałeś ludziom że dała, to do kogo masz teraz pretensje? Miej do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Za fotami latasz gdy pada hasło,. To wystarczy. Tak jak mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Po jawią się. Nie ma opcji, żeby się nie pojawiły. A potem się pojawią plakaty u każdego mechanika samochodowego od Bałtyku do Tatr! Będę sławna! Może mnie do telewizji śniadaniowej zaproszą. a i zniżkę u mechanika wyłapiesz w stolicy to już może być ciężki piniondz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Będziesz prowadzić własny kanał lajfstalowy, zdrowe żywienie i fitness. Hmm... To będzie o tm jak jeść pączki, nie biegać i nie grubnąć! Oglądalnością pobiję Gesler. Taka prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, salix napisał: ...choć trochę jest tobą zainteresowana. Co on złego robi, skoro? 17 minut temu, salix napisał: ... ja akurat trzymam się tego że to kobieta wybiera faceta a nie na odwrót więc... Po prostu wpisuje się w Twój schemat myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a i zniżkę u mechanika wyłapiesz w stolicy to już może być ciężki piniondz A co tam! Nie będę zabierała reszty! Taki mam gest! Stać mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Ojej, to prawda! A lustro jest kryształowe! O! Nawet czegoś takiego nie wiedziałam, może to i lepiej jeszcze by pękło i co by było. Musiałabym odpracować i to sprzątaniem i gotowaniem bo na fju bziu byś nie poleciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nawet czegoś takiego nie wiedziałam, może to i lepiej jeszcze by pękło i co by było. Musiałabym odpracować i to sprzątaniem i gotowaniem bo na fju bziu byś nie poleciała. Na naleśniki bym poleciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Malowany napisał: Tak jak mówisz Tobie przeszkadza że kumpel rozwodnik, aktualnie zajęty dodam (ktorego fote lata temu widziałam) wrócił na moment na kafe i chciałam zapytać na priv co u niego, podczas gdy sam latasz jak z pecherzem za mailem pijanego lachona, bo nie działa, a tak Ci zależy zobaczyć wrogą laskę z którą się ledwo co powąchałeś.. Tak jakby była dla Ciebie równą ze mną, czy Elą. I to ma nie razić? Edytowano 6 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Na naleśniki bym poleciała. Tak myślałam, że jakimiś seksami to by się nie dało wykpić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Toż to mówię cały czas, że pachnie luksusem. A było napisane, że naftaliną. Nic już z tego nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Co on złego robi, skoro? Po prostu wpisuje się w Twój schemat myślenia. Koleżanka ogląda filmy przyrodnicze a tam wiele samców się bije o jedna samicę, która wybiera sobie odpowiedniego kandydata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Tobie przeszkadza że kumpel rozwodnik, altualnie zajęty dodam (ktorego fote lata temu widziałam) wrócił na moment na kafe i chciałam zapytać na priv co u niego, podczas gdy sam latasz jak z pecherzem za mailem pijanego lachona, bo nie działa, a tak Ci zależy zobaczyć wrogą laskę z którą się ledwo co powąchałeś.. Tak jakby była dla Ciebie równą ze mną, czy Elą. I to ma nie razić? Wy zwyczajnie jesteście o siebie zazdrośni. Ty i Malowany. Miłość jak nic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak myślałam, że jakimiś seksami to by się nie dało wykpić. Chyba lustro na suficie zrobiło swoje, co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Tobie przeszkadza że kumpel rozwodnik, aktualnie zajęty dodam (ktorego fote lata temu widziałam) wrócił na moment na kafe i chciałam zapytać na priv co u niego, podczas gdy sam latasz jak z pecherzem za mailem pijanego lachona, bo nie działa, a tak Ci zależy zobaczyć wrogą laskę z którą się ledwo co powąchałeś.. Tak jakby była dla Ciebie równą ze mną, czy Elą. I to ma nie razić? I dlatego napisałaś, żebym spier.. może już wystarczy? Myśl sobie co chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Na naleśniki bym poleciała. ooo to chyba tak jak Magda - ona chyba też by poleciała na leśnika... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak myślałam, że jakimiś seksami to by się nie dało wykpić. Jedno nie wyklucza drugiego. Ale, że Ty i ja? Dopytuję się bo jakoś się muszę na to nastawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak myślałam, że jakimiś seksami to by się nie dało wykpić. zależy co u kogo trwa dłużej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ooo to chyba tak jak Magda - ona chyba też by poleciała na leśnika... A na leśnika to jak jest? Wiem! Na zielono! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Koleżanka ogląda filmy przyrodnicze a tam wiele samców się bije o jedna samicę, która wybiera sobie odpowiedniego kandydata. A tutaj jakby na odwrót. Oszaleć można. Same pretensje! Tak niedobrze i tak źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: zależy co u kogo trwa dłużej Ja to nie wiem, że Ty tak piszesz. Przecież wiadomo, że to nie trwałoby krótko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: A było napisane, że naftaliną. Nic już z tego nie rozumiem. a co ja jestem senselierem, czy co? Poczułam nieznany zapach i myślę luksus, bo co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Wy zwyczajnie jesteście o siebie zazdrośni. Ty i Malowany. Miłość jak nic O niego jak już, to byłam. Aktualnie jest tylko niesmak, gdy się widzi, że dla kumpla z priv jestem na równi z tłem, mało - z wrogiem jego, który tylko na moment potrzepotał rzęskami, he he. Coś tu w rachunku nie styka. No. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A na leśnika to jak jest? Wiem! Na zielono! leży leśnik na leśniku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A tutaj jakby na odwrót. Oszaleć można. Same pretensje! Tak niedobrze i tak źle. Tylko ja już nie ogarniam o co chodzi. Chyba o wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach