WychodzeNaChwile 1005 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Może łatwiej będzie ustalić kogo zdjęcia nie mam? KOGO - widziałem na ulicy, - znam, - podziwiam CZYJEGO - zdjęcia nie mam, - szczęścia pragnę, znajomego dzisiaj widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Malowany, kupczą Tobą! Zaraz się okaże, że już żadna nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 5 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Przypomniało mi się, że dostałem od ciebie ty niedlugo bedziesz mial wiecej fot niz w archiwum kliki i bedziecie mogli przeprowadzic wymiane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak, porzuć szydełkowanie i pakuj się na wyjazd do Brum. Czekam cała naszykowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Malowany, kupczą Tobą! Właśnie widzę, że mnie oddała. Może Madzia mnie przygarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Mojej nie chciał więc jest wybredny jakby. Iskra twierdzi, że to dlatego, że jestem stara. Kilkanaście lat temu założyłam konto na jakimś tam forum. Pisałam jak tu. Trochę muzyki, pitu pitu, czasem na serio. Po dwóch miesiącach wbija mi bywalec forum na pv. Jestem fajna, wesoła, mam podobny gust muzyczny, może jakieś inne podobieństwa itd. Przedstawił się z imienia, podał wiek. Odpisałem zgodnie z prawdą, że mam syna w jego wieku. O ku/r*a Tyle mi odpisał i drugiego dnia czytam temat na forum. Gdzie Adam?! Konto usunął? Jakby mi kto w pysk dał. Dlatego sobie lat nie ujmuję. Drugi raz sobie z taką sytuacją nie poradzę. Stara, to stara i basta! 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 5 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Może łatwiej będzie ustalić kogo zdjęcia nie mam? pewnie tych z trzycyfrowym iq fakt ze nie ma ich tu zbyt wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Właśnie widzę, że mnie oddała. Może Madzia mnie przygarnie Biedaku. Żeby tak za jedno zdjęcie i to jeszcze nie nudeska. Głęboko Ci współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, dobra zmiana napisał: ty niedlugo bedziesz mial wiecej fot niz w archiwum kliki i bedziecie mogli przeprowadzic wymiane Tak. Muszę przyznać, że kolekcja cały czas się powiększa i końca nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, dobra zmiana napisał: pewnie tych z trzycyfrowym iq fakt ze nie ma ich tu zbyt wiele Za moje foty na publiku, chyba mi się należy kilka zdjęć od kobiet tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Malowany napisał: Przypomniało mi się, że dostałem od ciebie Nie musiałam sobie tego przypominać. Wiem kto mi na pv wbijał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Czekam cała naszykowana. Już się nie mogę doczekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Kilkanaście lat temu założyłam konto na jakimś tam forum. Pisałam jak tu. Trochę muzyki, pitu pitu, czasem na serio. Po dwóch miesiącach wbija mi bywalec forum na pv. Jestem fajna, wesoła, mam podobny gust muzyczny, może jakieś inne podobieństwa itd. Przedstawił się z imienia, podał wiek. Odpisałem zgodnie z prawdą, że mam syna w jego wieku. O ku/r*a Tyle mi odpisał i drugiego dnia czytam temat na forum. Gdzie Adam?! Konto usunął? Jakby mi kto w pysk dał. Dlatego sobie lat nie ujmuję. Drugi raz sobie z taką sytuacją nie poradzę. Stara, to stara i basta! Pfff... Ja dostawałam zdjęcia wacków. Bez pytania, tak na dzień dobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie musiałam sobie tego przypominać. Wiem kto mi na pv wbijał Jednak mieli rację. Nie musiałaś tego dodawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Biedaku. Żeby tak za jedno zdjęcie i to jeszcze nie nudeska. Głęboko Ci współczuję. I na co mi to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 5 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Kilkanaście lat temu założyłam konto na jakimś tam forum. Pisałam jak tu. Trochę muzyki, pitu pitu, czasem na serio. Po dwóch miesiącach wbija mi bywalec forum na pv. Jestem fajna, wesoła, mam podobny gust muzyczny, może jakieś inne podobieństwa itd. Przedstawił się z imienia, podał wiek. Odpisałem zgodnie z prawdą, że mam syna w jego wieku. O ku/r*a Tyle mi odpisał i drugiego dnia czytam temat na forum. Gdzie Adam?! Konto usunął? Jakby mi kto w pysk dał. Dlatego sobie lat nie ujmuję. Drugi raz sobie z taką sytuacją nie poradzę. Stara, to stara i basta! ja sie mu nie dziwie mial chlop honor i zapadl sie pod ziemie po takiej wtopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 121 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Malowany napisał: Przypomniało mi się, że dostałem od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Już się nie mogę doczekać. A myślisz, że leśnicy to zabiorą swoje służbowe flinty? Bo Miecz i Chwila gdzieś się ulotnili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 5 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Za moje foty na publiku, chyba mi się należy kilka zdjęć od kobiet tutaj? jak mam byc szczery to ja sie dziwie ze po tej focie ci wysylaja przed ta foto to bym jeszcze zrozumial bo jestes zapawny ale po tej focie i po tym jak przyznales sie ze nie trzymasz moczu to naprawde nie wiem jak innych ale mnie twoje powodzenie szokuje z gina sie nie dziwie sam ci pisalem ze pasujecie do siebie byscie sobie wieczorem przy kafeterii czteropaka zrobili ona pozniej obrzygana ty osikany idealna para moim zdaniem. olej te religijna wariatke i bierz sie za gine pijaczke ona w desperacji szuka chlopa bedziecie sobie pili razem a z iskra to bedziesz mial wieczorami czytanie pisma swietego i bedzie ci lexowe red pillowe prawdy tlumaczyla 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Za moje foty na publiku, chyba mi się należy kilka zdjęć od kobiet tutaj? Najlepiej na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, Szon patrol napisał: Ale co zdrowy chłop ma odmawiać babom? Jak mu sie same pchacie na priw?? Przecież on nie Leżak że nie poda numeru lat przez 5 lat Nic dodać, nic ująć. Chłop to chłop, zwłaszcza jak nie jest w oficjalnym związku. I nie to, że kobiety podobnie postępujące dyskryminuję, bo też nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwkа w Polonezie 0 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, dobra zmiana napisał: ja sie mu nie dziwie mial chlop honor i zapadl sie pod ziemie po takiej wtopie Tadziu banik był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: I na co mi to było Teraz to nie wiem co byś mógł zrobić? Kwiaty i czekoladki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1254 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: KOGO - widziałem na ulicy, - znam, - podziwiam CZYJEGO - zdjęcia nie mam, - szczęścia pragnę, znajomego dzisiaj widziałem Zdjęcia znajomego pragniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 5 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Pfff... Ja dostawałam zdjęcia wacków. Bez pytania, tak na dzień dobry. jakbys tam kiedys z ludząco podobnego nicku do mojego dostala to wyslij mi z laski swojej bo chce zobaczyc co tam moon wysyla podajac sie za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A myślisz, że leśnicy to zabiorą swoje służbowe flinty? Bo Miecz i Chwila gdzieś się ulotnili. Właśnie widzę, cała nadzieja w leśnikach, jakby nie patrzeć to mundurowi na ich obowiązkowości można polegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, Pył na wietrze napisał: A nie jest tak? Skoro i Salowej Coooooo? Salowa też mu słała foty z barłogu? Ahahahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobra zmiana 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwkа w Polonezie napisał: Tadziu banik był napisal czlowiek z jednym postem tak moonie twoje i wrobelka zgloszenia trafily na podatny grunt zwlaszcza wrobelek sie natrudzil tym zglaszaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1005 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: A myślisz, że leśnicy to zabiorą swoje służbowe flinty? Bo Miecz i Chwila gdzieś się ulotnili. poszedłem walizkę wyciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jednak mieli rację. Nie musiałaś tego dodawać Nikt nie wiedział i pewno by się nie dowiedział, gdybyś o tym nie wspomniał. Więc: "mieli rację" jakby nieprawdziwe. Ja się nie wstydzę kulturalnej, epizodycznej rozmowy na pv. A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach