salix 481 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Pył na wietrze napisał: Nie muszę wierzyć, ja wiem że nie jest żaden problem znaleźć laskę do swojego wieku na sex, gdy się nie odstrasza wyglądem i można postawić drinka. Ale z drugiej strony chyba nie wiesz, jak łatwo jest znaleźć faceta na szybki numerek to naprawdę żaden problem, ba, nawet specjalnie szukać nie trzeba jak się nie straszy wyglądem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Że można tu pisać nie po to, żeby znaleźć męża. Wykluczone, nie podważaj fundamentów kafeterii. To jest oczywiste jak to, że tu każdy ma dystans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Ale ta młodzież dzisiejsza to jest. Seks za drinka??? Przysługa za przysługę, drink to tylko preludium za free 3 minuty temu, Pokraka napisał: Trzeba mieć jeszcze odwagę i umieć zagadać. I nie jak totalny creep. Nie będę cię przekonywać bo nie mam w tym żadnego celu. Jednak znikąd się nie wzięło zjawisko inceli. Wiadomo, nie zapominam o tym, ale większość nie ma z tym problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Codziennie czymś zaskakuje nawet stare baby. A kiedy człowiek sobie myśli - to już jest szczyt to się okazuje, że się srodze mylił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, murb napisał: To na privach nie gada się wyłącznie o seksie i nie wysyła wyłącznie nagich zdjęć? Coś takiego. Zaskoczona jestem. Jak mi napiszesz, że się jeszcze nie pisze po to, żeby szukać męża to ja nie wiem co zrobię. Po co komu mąż? Już lepiej fredke sobie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A kiedy człowiek sobie myśli - to już jest szczyt to się okazuje, że się srodze mylił. Ano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Wykluczone, nie podważaj fundamentów kafeterii. To jest oczywiste jak to, że tu każdy ma dystans. A jak tak sobie z Tobą dłużej rozmawiam to chyba żony szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Po co komu mąż? By mnożyć szczęście przez 2 a problemy dzielić przez 2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Na forum było moje zdjęcie i nikt tego nie wykorzystał. Fakt, pół gęby i z kontrastem, ale jednak. Wiele osob z forum dyskusyjnego namierzylo mnie na fejsie czy NK i świństwa nie zrobili, a tam zdjęcie moje i mojej rodziny. Wystarczy się pomylić co do 1 osoby, pod wpływem miłej chwili. Mi już nie zależy zbytnio na niczym, ale ludzie mają inne życie, jest się czym przejąć w razie problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Ano Nie patrz w górę bo tam wisi lustro a w tym lustrze my się odbijamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A jak tak sobie z Tobą dłużej rozmawiam to chyba żony szukam. Jej i to tak dzięki mnie? Wsydzem się, ale przyjemnie mi to łechce ego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Ale z drugiej strony chyba nie wiesz, jak łatwo jest znaleźć faceta na szybki numerek to naprawdę żaden problem, ba, nawet specjalnie szukać nie trzeba jak się nie straszy wyglądem. Skąd wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie patrz w górę bo tam wisi lustro a w tym lustrze my się odbijamy. Wiem! Co spojrzę to blask Twej urody mnie oślepia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Ale z drugiej strony chyba nie wiesz, jak łatwo jest znaleźć faceta na szybki numerek to naprawdę żaden problem, ba, nawet specjalnie szukać nie trzeba jak się nie straszy wyglądem. Nie problem, chyba że zależy na dużo młodszym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: On ma już moje zdjęcie i to mu wystarczy za wszystkie zdjęcia. Nawet te z widokiem gór. Albo morza. Zawsze to by miał jakieś urozmaicenie a nie tylko ty w sypialni i na kołdrze i na poduszcze i na podłodze i na suficie. Boję się o niego by nie zwariował że wszędzie cie widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Jej i to tak dzięki mnie? Wsydzem się, ale przyjemnie mi to łechce ego. Wydajesz się idealną kandydatką. Gdybyś nie była zajęta to bym zweryfikowała swoje preferencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: Ale z drugiej strony chyba nie wiesz, jak łatwo jest znaleźć faceta na szybki numerek to naprawdę żaden problem, ba, nawet specjalnie szukać nie trzeba jak się nie straszy wyglądem. Szacun! Ale że Ty?! Forum naprawdę zadziwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Wiem! Co spojrzę to blask Twej urody mnie oślepia. To może i dobrze, bo takie tu rzeczy piszemy, że jednak trochę mi wstyd. Jakbym goniła za rozumem i nie mogła go dopaść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 50 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Po co komu mąż? Już lepiej fredke sobie kupić Kot ma bardziej szorstki język Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: By mnożyć szczęście przez 2 a problemy dzielić przez 2. To musiałby być jakiś kosmita. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Wiem! Co spojrzę to blask Twej urody mnie oślepia. Czyli w lustrze odbija się tylko Brum. Reszta jakby w cieniu pochowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Szacun! Ale że Ty?! Forum naprawdę zadziwia. Pokraka pisała, że szydło wychodzi z worka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1005 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, murb napisał: Że można tu pisać nie po to, żeby znaleźć męża. a to nie jest marzenie i szczęście każdej kobiety? coś słabo się zapoznajesz z tutejszą literaturą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Kot ma bardziej szorstki język Nie chcę Cię martwić ale zoofilia jest w naszym kraju nielegalna. Chyba nie chcesz mieć na karku obrońców praw kotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Pokraka pisała, że szydło wychodzi z worka. Dlatego napisałem, że szydełkuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: a to nie jest marzenie i szczęście każdej kobiety? coś słabo się zapoznajesz z tutejszą literaturą Stare baby mają inne marzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 6 godzin temu (edytowany) W dobie łatwego dostępu do świeżych jędrnych du.. babeczek młodzian ma sięgać po gumiaste wypieki sprzed tygodnia? Ja wiem kobity że głupio nam to przyznać jak się nie jest 20-30, ale nie ma sensu się oszukiwać. A zresztą.. przede wszystkim babki szukają w necie po prostu atencji, a nie coś więcej, potwierdzenia atrakcyjności, zwłaszcza jak się nie jest już młodą, tak to widzę. Edytowano 6 godzin temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Stare baby mają inne marzenia. Kubek kawy, kawałek sernika i ploteczki do rana. Osiedlowy monitoring. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Czyli w lustrze odbija się tylko Brum. Reszta jakby w cieniu pochowana. Ta reszta bez odbicia to może wampir są. Ci leśnicy wydawali mi się podejrzani od samego początku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Wystarczy się pomylić co do 1 osoby, pod wpływem miłej chwili. Mi już nie zależy zbytnio na niczym, ale ludzie mają inne życie, jest się czym przejąć w razie problemu. A mi bardzo zależy na tym, żeby nie przekraczać wyznaczonych przez siebie granic i nie pozwolić na to innym. Nie robię ludziom krzywdy i nie mam się czego wstydzić. Nie rozdaje adresu poczty, numeru telefonu, tym bardziej nudli. Bleeee. Na samą myśl o moich ewentualnych nudeskach mnie odrzuciło. Nigdy wam tego nie zrobię!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach