Zero cukru 22 Napisano 4 godziny temu Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 4 godziny temu Dobrze wziąć trochę do domu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 41 Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Pokraka napisał: Pokrako, przeczytałaś moje ostatnie posty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanadyjskie życie 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Pokrako, przeczytałaś moje ostatnie posty? Tyle się nawysilałaś i wszystko jak krew w piach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Tak Od kiedy na wyczyszczony czat bez bloka nie można pisać? Mnie powiewa widownia, Tobie nie, to było walić z pretensjami o tamten mój post na priv. W Twoim interesie było ściągnać tą rozmowę na priv aby inni nie czytali, nie w moim i miałeś możliwość, bloka nie było. Nie masz prawa mieć teraz pretensji do mnie że publiczne to się działo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 4 godziny temu Korci mnie kupić Xboxie do sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1776 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Pokrako, przeczytałaś moje ostatnie posty? Pierwszy tak i pisałam, że liczą się tu odczucia wysyłaczki jej potrzeby i to co jej to daje, obiekt odbierający jest tylko narzędziem do realizacji tych celów. Tak jak ekshibicjonistom wszystko jedno komu pokażą bo ich kreci obnażenie się w miejscu publicznym. Drugiego nie doczytałam. Edytowano 4 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 41 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kanadyjskie życie napisał: Tyle się nawysilałaś i wszystko jak krew w piach. W jednym poście było jedno słowo, a w drugim chyba 2 zdania. Gdy zależy mi, żeby adresat przeczytał, a post jest dłuższy, to klikam "kopiuj", zanim kliknę "odpowiedz". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 4 godziny temu Można w tej sytuacji wręcz się doszukiwać celowego zaniechania tego działania, aby cos na tym zyskać, jako biedna ofiara nielubianej tu baby. Czyli atencję publiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 18 Napisano 4 godziny temu są goście i jest rodzina, zabawa się rozpoczyna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 41 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Pokraka napisał: Pierwszy tak i pisałam, że liczą się tu odczucia wysyłaczki jej potrzeby i to co jej to daje, obiekt odbierający jest tylko narzędziem do realizacji tych celów. Tak jak ekshibicjonistom wszystko jedno komu pokarzą bo ich kreci obnażenie się w miejscu publicznym. Drugiego nie doczytałam. Rozumiem. Ale nie uważasz, że mimo wszystko brak jakichkolwiek standardów w wyborze odbiorcy (leżak, pravol) świadczy o zaburzeniach i zerowej samoocenie? A drugi post to było, że mnie też można powiedzieć, że laska jest 10/10, ale nie chciałabym, żeby własny facet tak komentował Edytowano 4 godziny temu przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Od kiedy na wyczyszczony czat bez bloka nie można pisać? Mnie powiewa widownia, Tobie nie, to było walić z pretensjami o tamten mój post na priv. W Twoim interesie było ściągnać tą rozmowę na priv aby inni nie czytali, nie w moim i miałeś możliwość, bloka nie było. Nie masz prawa mieć teraz pretensji do mnie że publiczne to się działo. Iskra, a co ci daje publiczne szarpanie się o pierwszeństwo do malowanego? Nie możesz tego z nim załatwić prywatnie? Robisz z siebie tylko pośmiewisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanadyjskie życie 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: W jednym poście było jedno słowo, a w drugim chyba 2 zdania. Gdy zależy mi, żeby adresat przeczytał, a post jest dłuższy, to klikam "kopiuj", zanim kliknę "odpowiedz". Czyli oszukujesz w ten sposób SYSTEM. Brawo ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kanadyjskie życie napisał: Czyli oszukujesz w ten sposób SYSTEM. Brawo ty. Carewicz i Śliwka w Majonezie? Zgaduję po czerstwych tekstach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Iskra, a co ci daje publiczne szarpanie się o pierwszeństwo do malowanego? Nie możesz tego z nim załatwić prywatnie? Robisz z siebie tylko pośmiewisko. Już dwa razy oddawała Malowanego - Magdzie i Elci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Iskra, a co ci daje publiczne szarpanie się o pierwszeństwo do malowanego? Nie możesz tego z nim załatwić prywatnie? Robisz z siebie tylko pośmiewisko. A musi cos dawać? Mi jest obojętne czy widownia patrzy czy nie. W jego interesie było na priv akcję zwijać, dobrze to wie i miał możliwość. Zaniechanie w tej sytuacji wysłania tam posta jest bardzo dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Rozumiem. Ale nie uważasz, że mimo wszystko brak jakichkolwiek standardów w wyborze odbiorcy (leżak, pravol) świadczy o zaburzeniach i zerowej samoocenie? Każda ma swój kalkulator dla mnie np malowany to pijak kijem na odległość bym nie tykal na miejscu samicy bo gardze alkoholu i tym smrodem I tak można z każdym tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: są goście i jest rodzina, zabawa się rozpoczyna... Wuj Michał jest za magika, szwagierka walczyka fika Brat szwagra odstawia byka, a zięć torreadorem jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kanadyjskie życie 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Carewicz i Śliwka w Majonezie? Zgaduję po czerstwych tekstach. Próbuj dalej mój drogi Watsonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1776 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Rozumiem. Ale nie uważasz, że mimo wszystko brak jakichkolwiek standardów w wyborze odbiorcy (leżak, pravol) świadczy o zaburzeniach i zerowej samoocenie? A drugi post to było, że mnie też można powiedzieć, że laska jest 10/10, ale nie chciałabym, żeby własny facet tak komentował Nie czuję się kompetentna by oceniać takie postępowanie. Mi facet może powiedzieć, że jakaś laska jest 10/10, nie robi na mnie to wrażenia, możne nie jestem prawdziwą kobietą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: A musi cos dawać? Mi jest obojętne czy widownia patrzy czy nie. W jego interesie było na priv akcję zwijać, dobrze to wie i miał możliwość. Zaniechanie w tej sytuacji wysłania tam posta jest bardzo dziwne To Ty jesteś okrutna i mściwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: bo gardze alkoholu i tym smrodem Szczególnie widać twoją wrażliwość milionera po twoim mieszkaniu cuchnącym 20-leciem palenia fajek i zapachem tego, co masz w kiblu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 4 godziny temu I co Panie moondry, ofiaro? Nie mam racji? Do kogo teraz te szlochy i żale o widownię? Co innego jakbys był na czacie bloknięty, a nie byłeś Przyznaj czemu tego nie wykorzystałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Szczególnie widać twoją wrażliwość milionera po twoim mieszkaniu cuchnącym 20-leciem palenia fajek i zapachem tego, co masz w kiblu. Alkohol capi niemiłosiernie jak pijak sąsiad byl co pije se dwa piwka codziennie to 2 dni wietrzylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: To Ty jesteś okrutna i mściwa. Nie jest mściwa, są kawalerzy do wzięcia jest impreza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 128 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: To Ty jesteś okrutna i mściwa. Przede wszystkim brutalnie szczera i trzymająca się własnych zasad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: I co Panie moondry, ofiaro? Nie mam racji? Do kogo teraz te szlochy i żale o widownię? Co innego jakbys był na czacie bloknięty, a nie byłeś Przyznaj czemu tego nie wykorzystałeś? Iskra a Ty wiesz jakim masz cel z rozkręcaniem tu tu historii pewnego zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Szczególnie widać twoją wrażliwość milionera po twoim mieszkaniu cuchnącym 20-leciem palenia fajek i zapachem tego, co masz w kiblu. Fajek nie czuje capi mi jeszcze samochodowe to muszę prać po tym ciuchy ale to bardziej mam tak z samochodami szwagier on ich nie wietrzy czy coś nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 131 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Alkohol capi niemiłosiernie jak pijak sąsiad byl co pije se dwa piwka codziennie to 2 dni wietrzylem Nie interesuje mnie głębsza licytacja, u którego z was bardziej śmierdzi (ale stawiam, że z pewnością u ciebie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Przede wszystkim brutalnie szczera i trzymająca się własnych zasad. A te zasady to jakie są bo trudno mi ustalić coś konkretnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach