bocibot 57 Napisano 3 godziny temu Jak wachasz koło doopy panna taka siaka owaka to i powąchaja ciebie nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: moze to komplement w jego wykonaniu? Nie po prostu on tak piszę bo sam jest kurdupel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: pisała cos wiecej niz 1.90m? Wklęsłe piersi z tyłu płaska, ogòlnie założy dżinsy nie odruznisz od chłopa. Nie mi oceniać co komu się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: A on wie, że chciałbyś być jeszcze większa? Chyba pisalam to przy nim, Nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wklęsłe piersi z tyłu płaska, ogòlnie założy dżinsy nie odruznisz od chłopa. Nie mi oceniać co komu się podoba. kolejna deska w żalami do facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Jacy wy jesteście mierni ja jebė xD czasami nawet przez sekundę mi jest zal waszych bab ale potem dociera do mnie ze one was świadomie wybrały i żal zamienia się w politowanie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 57 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie widzę żadnej naboznosci w podejściu sąsiadujących mi bab wobec swoich Januszkow, tylko tutaj niektóre takie dziwne jakby byli bóstwami a one miały się przed nimi kulic Edytowano 3 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Chyba pisalam to przy nim, Nie pamiętam. wieksza tzn grubsza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Jedyny pocisk incela to jestes plaska i jesteś niedorÿchana wymiennie ze stara panna i bezdzietnica xD no czy my jesteśmy dorośli? Wy się macie za kogoś inteligentnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: kolejna deska w żalami do facetów Bardzo prawdopodobne ma to i tamto Baba z sisiakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Jacy wy jesteście mierni ja jebė xD czasami nawet przez sekundę mi jest zal waszych bab ale potem dociera do mnie ze one was świadomie wybrały i żal zamienia się w politowanie xD za bardzo latasz w fanatazjach, faceci juz tak mają ze lubią sobie poperdolić dla zabicia czasu. a ty juz sie widzisz z bukietem w białym welonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: za bardzo latasz w fanatazjach, faceci juz tak mają ze lubią sobie poperdolić dla zabicia czasu. a ty juz sie widzisz z bukietem w białym welonie. Zapisz się na jakąś terapie. Naprawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Bardzo prawdopodobne ma to i tamto Baba z sisiakiem. nie ma faceta, siada jej psycha co widać i słychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: wieksza tzn grubsza? Wyższa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wyższa. ile masz wzr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ile masz wzr? 172. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nie ma faceta, siada jej psycha co widać i słychać Ma za dużo hormonów męskich najprawdopodobniej się też goli. Kobiecości sam widzisz brak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 57 Napisano 3 godziny temu Jakby dzietna jakaś była jak jego szlora to już zainteresowania by nie było u knurów rozplodowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: 172. wysoka jak na kobiete, ile chciałabys miec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Ja pjerdole xD. Im brzydszy paszczur męski tym większa krytyka każdej nawet najpiękniejszej hahahah. Rzucam klatwe niech wam chùje nie stają a baby zdradzają z lepszymi od was. Tfu smiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Ja pjerdole xD. Im brzydszy paszczur męski tym większa krytyka każdej nawet najpiękniejszej hahahah. Rzucam klatwe niech wam chùje nie stają a baby zdradzają z lepszymi od was. Tfu smiecie Ta pięknością nie przesadzaj Halloween już był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ma za dużo hormonów męskich najprawdopodobniej się też goli. Kobiecości sam widzisz brak 1. brak kobiecosci bo ją ubierali w spodnie i kazali bawic sie samochodami 2. brak kobiecosci przykrywany agresją wobec facetów jako żal za brak siusiaka 3. brak kobiecosci bo wali testo w doope, na siłce ale masa nie idzie i sie juz musi golić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: wysoka jak na kobiete, ile chciałabys miec? Chciałam zawsze mieć 5 cm więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Ja pjerdole xD. Im brzydszy paszczur męski tym większa krytyka każdej nawet najpiękniejszej hahahah. Rzucam klatwe niech wam chùje nie stają a baby zdradzają z lepszymi od was. Tfu smiecie nie przesadzaj, do pięknosci ci daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: 1. brak kobiecosci bo ją ubierali w spodnie i kazali bawic sie samochodami 2. brak kobiecosci przykrywany agresją wobec facetów jako żal za brak siusiaka 3. brak kobiecosci bo wali testo w doope, na siłce ale masa nie idzie i sie juz musi golić Brak kobiecości to są zaburzenia hormonalne może jakies sterydy bierze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chciałam zawsze mieć 5 cm więcej. w szpilkach byś wtedy miała ponad 1.80m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Brak kobiecości to są zaburzenia hormonalne może jakies sterydy bierze. ktos jej zły towar sprzedał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: w szpilkach byś wtedy miała ponad 1.80m Fakt trochę za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 57 Napisano 3 godziny temu Uo matko kobiecością się nie amenuje przed ojdzami bicz pliz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: ktos jej zły towar sprzedał Zresztą jakby była nawet jakoś tako dawno by znalazła. Tak szuka na siłę, może kogoś znajdzie potem porzuci. Brak instyktòw kobiecych. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach