BabkaBożaBeware 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Powinnaś przejść się do banku nasienia. Spjerdalaj. Gdyby to ode mnie zależało to ty i twoja stara zostalibyscie przymusowo wykastrowani. Bez odbioru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 513 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, Baba napisał: I żeby nie żyć w przerysowanym świecie, nie czytam dużo książek Bardzo dobrze robisz. Teraz tiktok uczy życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Spjerdalaj. Gdyby to ode mnie zależało to ty i twoja stara zostalibyscie przymusowo wykastrowani. Bez odbioru Tam genetycznie wybierzesz sobie z zamrażarki, sportowca, inteligenta co tam chcesz. Zmodyfikują jak w markecie na życzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, murb napisał: W fabryce nic się długo nie ukryje. tylko tak ci sie wydaje 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: To że w momencie narodzenia dziecka przestajesz odpowiadać tylko za siebie, a odpowiadasz za dziecko, które bez Ciebie sobie nie poradzi niczego nie zmienia. To, że to dziecko ma w połowie geny Twoje, a w połowie swojej matki - i już co byś nie zrobił to zawsze będzie Cię z tą kobietą łączyć to też niczego nie zmienia. To, że kobieta zdecydowała się zajść z Tobą w ciążę, nosić ją 9 miesięcy i urodzić wasze wspólne dziecko też niczego nie zmienia. tak dokladnie jak byl odpowiedzialny toi bedzie jak nie byl to nie bedzie. piszesz jakby ta kobieta dla tego chlopa tak sie poswiecala to dziecko nosila etc. nie rozumiem kompletnie tego zdania przeciez nikt tej kobiety nie zmusza do noszenia dziecka jak nie chce a to brzmi jakby to robila dla kogos. twoja rodzina tez ma podobne do ciebie geny i co w zwiazku z tym dorosles nagle jak masz w rodzinie kolejnego brata czy siostre ? watpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 497 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Nie pisze że byl nieodpowiedzialny wcześniej tylko że jak zostaje ojcem to staje sie bardziej. Nie doczytałam, w takim przypadku to możliwe. 7 minut temu, murb napisał: Bo mu się dziecko urodziło. Nie znasz takich przykładów - facet jeździł na motorze jak wariat. Stópki syncia sprawiły, że w jednej sekundzie wystawił maszynę na sprzedaż. Nie, znowu pojadę libedem, ale akurat jeśli chodzi o nagle pojawiająca się odpowiedzialność u wariatów czy motocyklistów, to znam dokładnie odwrotny przypadek: żona przejęła pasję męża, ma własny motor i jeżdżą razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, sebix libedowski napisał: no mialem napisac ze ma myslenie jak stara baba ze wsi ale sie powstrzymalem pollowa dzieci to nieplanowane po pijaku a tu ludzie dorabiaja do tego jakas glebsza ideologie Ogólnie nie o to też mu chodziło ale niewazne. Ty i tak swoje wiesz zawsze. W każdym razie pjotery i tego typu idjoci powinni być kategorycznie bezplodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 513 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, sebix libedowski napisał: raczj glowa go bolala od gadania baby zeby przsestakl i to bylo powodem poza tym jak ktos ma gen autodestrukcji to sprzeda motor zacznie pic i cpac etc. to bez sensu zamieniac jedno na drugie Libed, dziś jest 19 dzień listopada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, sebix libedowski napisał: moim zdnaiem mezczyzni sie nie zmieniaja a kobiety tak inaczej by nie bylo nieporozumien Każdy sie zmienia pod wpływem różnych wydarzeń w życiu. A dziecko zmienia dużo wiec jest to zmiana nieunikniona i zazwyczaj jest to zmuana na lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, BabkaBożaBeware napisał: W ogóle uważam że każdy kto świadomie chce być w ciąży powinien zrobić cały pakiet badań genetycznych i dopiero potem rozmyślać o dziecku. Najbardziej mnie rozpjerdalaja ludzie którzy mają już jedno dziecko z chorobą dziedziczna poważna i się decydują radośnie na kolejne. Ale to bezdzietni są egoistami. Tak xD albo maja szanse 50% na dziecko ktore bedzie powaznie chore bo sami maja chorobe genetyczna. za takie urodzenia to ci ludzi powinni kary jakies placic moze to by ich powstrzymywalo Edytowano 9 godzin temu przez sebix libedowski 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 319 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Bardzo dobrze robisz. Teraz tiktok uczy życia. Nigdy nie odpaliłam tiktoka i nie wiem z czym się to je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 497 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, sebix libedowski napisał: 10% ludzi wychowuje podoibne nieswoje dzieci i nawet o tym nie wie im tez sie te hormony wydzialaja bo baba sie zdecydowala urodzic i sadza ze dziecko ma polowe ich genow ? Jesli dodać do tego pseudonaukowa obalona teorie z 19 wieku według której wcześniejsi partnerzy seksualni kobiety mieliby wpływać na cechy genetyczne jej późniejszych dzieci, nawet jeśli ojcem biologicznym jest inny mężczyzna to już w ogóle przecietny janusz nie ma szans na własne potomstwo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: Ogólnie nie o to też mu chodziło ale niewazne. Ty i tak swoje wiesz zawsze. W każdym razie pjotery i tego typu idjoci powinni być kategorycznie bezplodni Odwrotnie jest natura sama eliminuje chore osobniki, gatunek ludzki był zdrowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 513 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, sebix libedowski napisał: tylko tak ci sie wydaje tak dokladnie jak byl odpowiedzialny toi bedzie jak nie byl to nie bedzie. piszesz jakby ta kobieta dla tego chlopa tak sie poswiecala to dziecko nosila etc. nie rozumiem kompletnie tego zdania przeciez nikt tej kobiety nie zmusza do noszenia dziecka jak nie chce a to brzmi jakby to robila dla kogos. twoja rodzina tez ma podobne do ciebie geny i co w zwiazku z tym dorosles nagle jak masz w rodzinie kolejnego brata czy siostre ? watpie A Ty nie doceniasz życia fabrycznego. Tu się prowadzi publicznie kalendarzyki malzenskie, ustala owulacje i komisyjnie przeprowadza testy ciążowe. Nie mówiąc już o tym, że się omawia badania spermy męża czy partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Fifofa napisał: Tam genetycznie wybierzesz sobie z zamrażarki, sportowca, inteligenta co tam chcesz. Zmodyfikują jak w markecie na życzenie. i bardzo dobrze wtedy nie byloby ogorow nie wiem co w tym zlego. powinno sie wybierac i selekcjonowac zarodki i badac je skoro mozna sprawdzic czy dziecko nie bedzie mialo mutacji genow odpowiadajacych za jakiegos raka to dlaczego by tego nie robic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: zajść w ciążę można 'przypadkiem' ale czy ją utrzymasz to już jest Twoja decyzja Ale po co zachodzić przypadkiem jak tyle antykoncepcji jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, murb napisał: A Ty nie doceniasz życia fabrycznego. Tu się prowadzi publicznie kalendarzyki malzenskie, ustala owulacje i komisyjnie przeprowadza testy ciążowe. Nie mówiąc już o tym, że się omawia badania spermy męża czy partnera. Myślę najpierw próbuje czy zdrowa. Ocena orgaloptyczna. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 513 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: Nie doczytałam, w takim przypadku to możliwe. Nie, znowu pojadę libedem, ale akurat jeśli chodzi o nagle pojawiająca się odpowiedzialność u wariatów czy motocyklistów, to znam dokładnie odwrotny przypadek: żona przejęła pasję męża, ma własny motor i jeżdżą razem. Wyjątek potwierdza regułę. Często się zdarza, że żony podążają za mężami. To taki naturalny porządek świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Libed, dziś jest 19 dzień listopada. no i ? chodzilem do szkoly wydaje mi sie ze mam dobra pamiec ale nie pamietam z historii zeby tego dnia jakies wiekopomne wydarzenie mialo miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Każdy sie zmienia pod wpływem różnych wydarzeń w życiu. A dziecko zmienia dużo wiec jest to zmiana nieunikniona i zazwyczaj jest to zmuana na lepsze. moim zdaniem dorosli ludzie sie nie zmieniaja co najwyzej czasami dobrze maskuja swoje zachowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1027 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale po co zachodzić przypadkiem jak tyle antykoncepcji jest? ja nie mówię, że trzeba tylko, że to zawsze jest decyzja - a na którym etapie to już inna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1264 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Fifofa napisał: Myślę najpierw próbuje czy zdrowa. Ocena orgaloptyczna. W jaki sposób próbuje? Edytowano 9 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 319 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Każdy sie zmienia pod wpływem różnych wydarzeń w życiu. A dziecko zmienia dużo wiec jest to zmiana nieunikniona i zazwyczaj jest to zmuana na lepsze. Nie mam teraz czasu na szukanie. Kilka dni temu czytałam na wp.pl artykuł/wywiad z położną. Opisywała swoje doświadczenia z porodowki. Mówiła, że odnotowali wzrost narodzin dzieci gdy zaczęto rozdawać 500+ Dodała, że toczyło się to raczej rodzin patologicznych. Mocno okroiłam temat. Może kiedyś na niego trafisz i poczytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 33 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, sebix libedowski napisał: moim zdaniem dorosli ludzie sie nie zmieniaja co najwyzej czasami dobrze maskuja swoje zachowania Mając dziecko muszą się zmienić. Chociażby swoje zachowania bo czy chcesz czy nie twoje życie będzie już pod dziecko przynajmniej przez 18 lat intensywnie. Jeśli tego nie kumasz to też jestes jakiś yebniety. Charakteru nikomu to nie zmieni ale pewne cechy osobowości będą musiały ulec zmianie. No chyba że ktoś jest patola totalna ale my nie o takim marginesie chyba piszemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 513 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Myślę najpierw próbuje czy zdrowa. Ocena orgaloptyczna. Chcesz porozmawiać o spermie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: A Ty nie doceniasz życia fabrycznego. Tu się prowadzi publicznie kalendarzyki malzenskie, ustala owulacje i komisyjnie przeprowadza testy ciążowe. Nie mówiąc już o tym, że się omawia badania spermy męża czy partnera. musisz pracowac w budzetowce tylko tam ludziom sie w pracy nudzi i robia takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 513 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Doświadczone mają wyrobiony smak. To prawda. Potrafią ocenić co mężczyzna jadł na śniadanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebix libedowski 4 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Twojego nasienia nie chcieli. Moje tak. w naturze to jest tak ze pies dopada drugiego psa i sa mlode nie ma w tym twojej zaslugi ze baba wolniej biegala albo ze nikt inny nie chcial. widzialem twoja rodzine wiec sorry ogor ale raczej ci nikt nie zazdrosci i nie chcialby sie z toba zamienic nawet lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 513 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, sebix libedowski napisał: musisz pracowac w budzetowce tylko tam ludziom sie w pracy nudzi i robia takie rzeczy Korpo robią jeszcze lepsze. Tylko w nadgodzinach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Chcesz porozmawiać o spermie? Kobiety raczej to umieją,.więcej napiszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 513 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Baba napisał: Nigdy nie odpaliłam tiktoka i nie wiem z czym się to je. Ja znam tylko ze słyszenia i Leżak o nim często wspomina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach