Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Brat pisał, że na wschodzie Polski już odśnieżają...

Polecane posty

6 minut temu, big buu napisał:

Starość nie radość  ale jak ktoś ma bliżej niż  dalej to może się zawsze pocieszać...

Nie chodzi o pocieszanie, nikt nie wie ile pożyje... nawet tej starości może nie dożyć ale jeśli miałby wybór między umieram jutro, a chce dożyć później starości to ta starość może już nie będzie aż tak straszna jak o niej młodzi gadają .)

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A na ciebie jakie lecą?

Każde w każdym wieku 😎🤟

10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A na ciebie jakie lecą?

na niego lecą tylko muchy

• Haha 1

9 minut temu, murb napisał:

Patrzysz w szklana kulę, że wiesz co myślą Grażyny?

Na współczesne kobiety też działa mocno popkultura i stereotypy, tylko nie rozumieją że ten mityczny milf to raczej wyjątek i specyficzny typ kobiety 

6 minut temu, yeya napisał:

Nie chodzi o pocieszanie, nikt nie wie ile pożyje... nawet tej starości może nie dożyć ale jeśli miałby wybór między umieram jutro, a chce dożyć później starości to ta starość może już nie będzie aż tak straszna jak o niej młodzi gadają .)

Tylko że przeważnie jest nieciekawa i zawsze kończy się tak samo niestety.

Generalnie na pewno młodość jest lepsza ze względu na chociażby zdrowie. Nie oszukujmy się. 

Aczkolwiek są osoby, które dość długo wygladają relatywnie młodo i są sprawne fizycznie, jasne.

5 minut temu, gnomee napisał:

na niego lecą tylko muchy

No widzisz a ty odstraszasz nawet muchy 😂

Edytowano przez big buu
  • Haha 1

4 minuty temu, gnomee napisał:

sama byś na niego poleciała

Na szczęście nie jestem brunetem 😆

10 minut temu, big buu napisał:

Tylko że przeważnie jest nieciekawa i zawsze kończy się tak samo niestety.

Generalnie na pewno młodość jest lepsza ze względu na chociażby zdrowie. Nie oszukujmy się. 

Aczkolwiek są osoby, które dość długo wygladają relatywnie młodo i są sprawne fizycznie, jasne.

Nie wiem czy przeskok jest aż tak diametralny u większości ludzi, jak zdrowie siadzie to wiadomo, że to wpłynie na całokształt, ale na zdrowiu można podupaść w każdym wieku. Starość bywa różna, ale trochę też od nas zależy jaka będzie... nawet na zdrowie mamy większy lub mniejszy wpływ.  

23 minuty temu, big buu napisał:

Każde w każdym wieku 😎🤟

Desperatki. 

53 minuty temu, gnomee napisał:

78 albo 70 tak płaska pisała

🚑Wezwać? Już jadą do Łyszkowic powiat łódźki. 

Dam ci radę, bo mnie stalkujesz, a za krótki dla mnie jesteś 😅Zgłoś się na najbliższy oddział zamknięty i tam wypiszą ci recepty lub hospitalizacja będzie. 

Masz 35 lat, hejtujesz ludzi w sieci, piszesz bzdury i nawet nie pracujesz. 

Zaraz dzwonię do twojego proboszcza Praviku 👋

56 minut temu, gnomee napisał:

Jak 90% Grażyn  40+ w Polsce

I 80 %alkoholików z Łyszkowic 😉

25 minut temu, big buu napisał:

Na współczesne kobiety też działa mocno popkultura i stereotypy, tylko nie rozumieją że ten mityczny milf to raczej wyjątek i specyficzny typ kobiety 

Taaa,  Ty to stereotypów nie powielasz. 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Czyli żadne 😄

Milfy lecą na każdego więc jest dla niego nadzieja. 😁

• Haha 1

12 minut temu, murb napisał:

To jednak lepiej nie być Milfem i nie lecieć na każdego 😂

Niesamowite że stary, durny przepaskudny facet czuje się lepszy od starych bab zero samokrytyki, ale za to 100 % przekonania, że jest 'lepszy' od wszystkich bab. Talent naprawdę godny podziwu szkoda tylko, że kompletnie bezużyteczny.

6 minut temu, salix napisał:

Niesamowite że stary, durny przepaskudny facet czuje się lepszy od starych bab zero samokrytyki, ale za to 100 % przekonania, że jest 'lepszy' od wszystkich bab. Talent naprawdę godny podziwu szkoda tylko, że kompletnie bezużyteczny.

To akurat nie on na tym zdjęciu, ale bicu też du.py nie urywa - nabity karzeł tłusty, włochaty z obłą twarzą 😉 Pamiętam, że nawet kilka lat temu potrafił wyskoczyć na przykład do mnie i bełkotać coś o "milfach". Byłam młoda, zakochana bynajmniej nie w takim pokurczu incelskim i jakiś świniak do mnie wyskakiwał z tymi dziwnymi tekstami 😄 

Edytowano przez KróliczekZły

23 minuty temu, murb napisał:

Zwłaszcza w ciasnych butach 🫴😄

8 minut temu, KróliczekZły napisał:

To akurat nie on na tym zdjęciu, ale bicu też du.py nie urywa - nabity karzeł tłusty, włochaty z obłą twarzą 😉 Pamiętam, że nawet kilka lat temu potrafił wyskoczyć na przykład do mnie i bełkotać coś o "milfach". Byłam młoda, zakochana bynajmniej nie w takim pokurczu incelskim i jakiś świniak do mnie wyskakiwał z tymi dziwnymi tekstami 😄 

Ewa młoda to ty byłaś w poprzednim stuleciu, przeciez już na ero kilka lat temu pisali że masz ok 50 lat

1 minutę temu, Gay FM napisał:

Ewa młoda to ty byłaś w poprzednim stuleciu, przeciez już na ero kilka lat temu pisali że masz ok 50 lat

Pravol, pisz te swoje ułomne teksty bez cytowania mnie, inaczej będę cię zgłaszać (mówiłam ileś razy - won). 

13 minut temu, KróliczekZły napisał:

Ja się w ogóle dziwię, że po tych dennych tekstach ktos jeszcze próbuje z tym świniakiem prowadzić kulturalną rozmowę zamiast sprowadzic go na ziemię.

Edytowano przez salix

21 minut temu, salix napisał:

A co Ci to jak on się czuje. 😁

23 minuty temu, Pokraka napisał:

To jednak lepiej nie być Milfem i nie lecieć na każdego 😂

Milfy górom! 😁

8 minut temu, murb napisał:

A co Ci to jak on się czuje. 😁

Zwisa mi jego samopoczucie dopóki nie wysrywa mizoginicznych tekstów, to mnie to kompletnie nie interesuje.

30 minut temu, KróliczekZły napisał:

Widzę mocny wściek u ciebie nawet o najmniejsze piersi u mężczyzn...to nawet przykre 🥴

19 minut temu, salix napisał:

Ja się w ogóle dziwię, że po tych dennych tekstach ktos jeszcze próbuje z tym świniakiem prowadzić kulturalną rozmowę zamiast sprowadzic go na ziemię.

Właśnie nie widzę, żeby ktoś był zainteresowany rozmową z nim, on te swoje stereotypowe przemyślenia wrzuca niesprowokowany, ma jakąś obsesję, tak samo jak na punkcie kobiet, które uważa za młode (stąd łażenie za Klaudiuszem, czy Bagno). Nigdy nie widziałam, żebyśmy "my milfy" go prowokowały. Ja sama na przykład nigdy na niego nie zwracałam żadnej uwagi (ani negatywnie, ani pozytywnie), a regularnie natykam się na jakieś teksty o sobie, a nawet tematy o sobie (na przykład wkleja jak przedszkolak jakiś filmik z jakąś rudą laską nieatrakcyjną i pisze, że to ja, facet lat ok. 40-tu). To chyba jego sposób na bycie bliżej z "obiektem", jedyny, jaki jest możliwy u niego. 

Edytowano przez KróliczekZły

1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie siedziałbyś na kafeterii, nie ma szans 🙂

Haha, powodzenie i obsesja na punkcie 'klaudiusza'? No jasne, całkiem logiczne.😏😂

• Haha 1

Przed chwilą, big buu napisał:

Widzę mocny wściek u ciebie nawet o najmniejsze piersi u mężczyzn...to nawet przykre 🥴

To taki przykład właśnie ⬆️

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się