Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Brat pisał, że na wschodzie Polski już odśnieżają...

Polecane posty

11 minut temu, Gay FM napisał:

dla porównania dla Leżaka kat B nieosiągalna  xD

Tak jak dla Ciebie tępy chuuju po gimnazjum xDDD

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Niech do ciebie dotrze w końcu ze to zdjecie o którym mówisz jest nie moje tylko z neta.

Twoje

4 minuty temu, RC + napisał:

Ojcowie zawsze mają słabość do córek, jak matki do synów. 😉

Mam starszą siostrę 😁 Mama z niej zrobiła "świętą krowę" 🤣 Mój tato jest mocno powściągliwy w okazywaniu uczuć. Komplementy, głaskanie i co w szkole, nie w jego stylu. 

13 minut temu, Gay FM napisał:

To prawda ale ty Przebijasz go w zjeeebaniu 

Ciebie akurat w tym przypadku nie przebije smażenie gówna na patelni przebiło wszystko XDDDD

3 godziny temu, Bożenka LuBicz napisał:

Chyba go z Cynikiem pomyliłaś, bo to on właśnie jest skrajnie infantylny i to on przez długie miesiące nieustannie o Klaudiuszu nawalał, nie Bicu. 

Też możliwe bo ja jednak aż tyle o Klaudiuszu  nie nadaje :classic_biggrin:

Pravik nadaje z tego samego oddzialu co salowa i gina xD

Wszyscy trzej jada na tych samych lekach i maja urojenia ;]

Nie jestem cynikiem, moj nick cynicfm to przez to ze jestem fanem zespolu Cynic 

9 minut temu, Gay FM napisał:

A no tak słynny Adam a wcześniej Pan Franciszek z Kursant 😄

Myślę jednak że Leżak jednak bylbym gorszym przypadkiem od nich

Ty byłeś najgorszym kursantem w historii całej szkoły jazdy w Skierniewicach xDDDD

11 minut temu, Scoop napisał:

Wczoraj w namiocie sobie strzelilem selfie, gdzie tu widzisz lysa pale, pravol?

Kup sobie okulary 

Nice try, cynik. A teraz pokaż gniazdo na czubku głowy 😂

• Haha 1

8 minut temu, Pokraka napisał:

To fajnie 😊

Szczerze? Trochę tak. Były momenty, że nie rozumiałam rozpieszczania siostry przez mamę. Chwilami czułam się wręcz pokrzywdzona? Dla mnie prośby czy polecenia rodziców były ważne, ona zlewała wszystko 🤣 

10 minut temu, Gay FM napisał:

A no tak słynny Adam a wcześniej Pan Franciszek z Kursant 😄

Myślę jednak że Leżak jednak bylbym gorszym przypadkiem od nich

Ja jestem domatorem lubie siedzieć w domu z moimi konsolkami mieszkam w ścisłym centrum miasta w śródmieściu pracę planuje giełdzie lub biznes z domu podróżować do pracy codziennie dla mnie to ostateczności i po co mi utrzymywać samochód jak som taxowki 

3 minuty temu, Brave35 napisał:

Ciebie akurat w tym przypadku nie przebije smażenie gówna na patelni przebiło wszystko XDDDD

No nie, przez te wszystkie lata leżak go przebił w różnych dziwnych akcjach ale to prawda że to już legenda kafe 

Niestety nie pokaze, bo nie mam jak.

Ale od kilku miesiecy uzywam niezly szampon do wlosow i odzywka, 200zl komplet 😉

no i nawet zakola mi zniknely ;). 

3 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał:

Ja jestem domatorem lubie siedzieć w domu z moimi konsolkami mieszkam w ścisłym centrum miasta w śródmieściu pracę planuje giełdzie lub biznes z domu podróżować do pracy codziennie dla mnie to ostateczności i po co mi utrzymywać samochód jak som taxowki 

Trzynasty  znowu masz jakieś urojenia i mitomańskie. Mieszkasz na podlasiu i jestes bezrobotnym nieudacznikiem. Nawet na te taxowki cie nie stać od kiedy emerytura matki odeszła

Edytowano przez Gay FM

8 minut temu, Gay FM napisał:

tu ładnie 

Spojrzenie jak jakiegoś schwartzcharakteru xD 

3 minuty temu, big buu napisał:

No nie, przez te wszystkie lata leżak go przebił w różnych dziwnych akcjach ale to prawda że to już legenda kafe 

To prawda Leżak jest nr 1 w spierrdoleniu 

Ja mam 6pack na brzuchu od plywania i aerobow w basenie 😜 

Fajnie, ze nie mam wielkiego becola jak janusze z wasem

2 minuty temu, Scoop napisał:

Niestety nie pokaze, bo nie mam jak.

Ale od kilku miesiecy uzywam niezly szampon do wlosow i odzywka, 200zl komplet 😉

no i nawet zakola mi zniknely ;). 

Filip jak myślisz czy seks z innymi mężczyznami chroni przed wypadaniem włosów czy wręcz  przeciwnie 🤔

Przed chwilą, Gay FM napisał:

Trzynasty  znowu masz jakieś urojenia i mitomańskie. Mieszkasz na podlasiu i jestes bezrobotnym nieudacznikiem. Nawet na te taxowki cie nie stać od kiedy emerytura matki odeszła

Stać bujam się normalnie ale w tym miejscu mam dwa razy dentysty i kupiłem 3 konsole i komodę 2500 pójdzie i tak a miałem żyć za 1000, więc wolałem do urzędu skarbowego 4 bilety 

Nie wiem swiniak, ja nie jestem toba, srunem albo pravikiem, ze daje duupy za puszke piwa albo benzyne do samochodu 

2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał:

Słaba sprzedaż płyt w listopadzie i tak to wygląda trzeba szukać oszczędności skończę robić zęby to wracam na taxowki 

Lepiej wykupić bilet miesięczny MPK... skoro mieszkasz w Warszawie, czy jakimś innym większym mieście, to masz przystanki wszędzie, to raz, a dwa, autobusy co kilka minut, także szkoda kasy złotówom dawać.

Edytowano przez RC +

Nie wiem swiniak, ja nie jestem toba, srunem albo pravikiem, ze daje duupy za puszke piwa albo benzyne do samochodu 

nawet na wykopie pisal że jestes pedalem

Mnie sie przedwczoraj snilo, ze ojciec mojego ex wspollokatora mi przyniosl moje skradzione plyty w wielkiej torbie, chyba z 200 plyt

Fajny sen. Ale nie jest zle, bo mam teraz zajeebiste sluchawki bezprzewodowe shokz openrun pro 2 i znalazlem niezle strony do sciagania muzyki, mam 300gb muzyki na karcie sd, z czego 100gb jeszcze nigdy nie sluchalem xD

Chociaz tesknie za tym, jak sobie puszczalem elektro z mojej wiezy technics i wielkich glosnikow JVC, to bylo cos.

Moze kiedys zostane znanym perkusista, bede mial hajs i sam mieszkal znowu, to sobie kupie nowe glosniki i znowu bede sluchal muzyki 24/7 glosno xDD 

• Haha 1

Ty ciągniesz druta za pojarę z tego co mi wiadomo. 😄 

• Haha 1

8 minut temu, Baba napisał:

Szczerze? Trochę tak. Były momenty, że nie rozumiałam rozpieszczania siostry przez mamę. Chwilami czułam się wręcz pokrzywdzona? Dla mnie prośby czy polecenia rodziców były ważne, ona zlewała wszystko 🤣 

Moja mama rozpieszczała mego brata a tata siostrę, trzeciego rodzica nie było. 😏

1 minutę temu, RC + napisał:

Lepiej wykupić bilet miesięczny MPK... skoro mieszkasz w Warszawie, czy jakimś innym większym mieście, to masz przystanki wszędzie, to raz, a dwa, autobusy co kilka minut, także szkoda kasy złotówom dawać.

Mi się nie opłaca miesięczny droższy niż moje potrzeby taxi, ja zazwyczaj nie korzystam to som sporadyczne przypadki kiedy mam sprawy urzędowe szpitalne czy rodzinne teraz sprzedaje ziemię i robię zęby to trochę tych kursow było 

12 minut temu, Gay FM napisał:

Mieszkasz na podlasiu i jestes bezrobotnym nieudacznikiem.

Nigdy nie byłem ani bezrobotny ani na podlasiu. Kiepski jestem tesz z geografii nawet nie kojarzę gdzie to jest lol

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się