Brave35 0 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Gay FM napisał: dla porównania dla Leżaka kat B nieosiągalna xD Tak jak dla Ciebie tępy chuuju po gimnazjum xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Niech do ciebie dotrze w końcu ze to zdjecie o którym mówisz jest nie moje tylko z neta. Twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 331 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, RC + napisał: Ojcowie zawsze mają słabość do córek, jak matki do synów. Mam starszą siostrę Mama z niej zrobiła "świętą krowę" Mój tato jest mocno powściągliwy w okazywaniu uczuć. Komplementy, głaskanie i co w szkole, nie w jego stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brave35 0 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Gay FM napisał: To prawda ale ty Przebijasz go w zjeeebaniu Ciebie akurat w tym przypadku nie przebije smażenie gówna na patelni przebiło wszystko XDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, Bożenka LuBicz napisał: Chyba go z Cynikiem pomyliłaś, bo to on właśnie jest skrajnie infantylny i to on przez długie miesiące nieustannie o Klaudiuszu nawalał, nie Bicu. Też możliwe bo ja jednak aż tyle o Klaudiuszu nie nadaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 13 Napisano 3 godziny temu Pravik nadaje z tego samego oddzialu co salowa i gina xD Wszyscy trzej jada na tych samych lekach i maja urojenia ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 13 Napisano 3 godziny temu Nie jestem cynikiem, moj nick cynicfm to przez to ze jestem fanem zespolu Cynic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brave991 0 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Gay FM napisał: A no tak słynny Adam a wcześniej Pan Franciszek z Kursant Myślę jednak że Leżak jednak bylbym gorszym przypadkiem od nich Ty byłeś najgorszym kursantem w historii całej szkoły jazdy w Skierniewicach xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 2 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Scoop napisał: Wczoraj w namiocie sobie strzelilem selfie, gdzie tu widzisz lysa pale, pravol? Kup sobie okulary Nice try, cynik. A teraz pokaż gniazdo na czubku głowy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 331 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Pokraka napisał: To fajnie Szczerze? Trochę tak. Były momenty, że nie rozumiałam rozpieszczania siostry przez mamę. Chwilami czułam się wręcz pokrzywdzona? Dla mnie prośby czy polecenia rodziców były ważne, ona zlewała wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Gay FM napisał: A no tak słynny Adam a wcześniej Pan Franciszek z Kursant Myślę jednak że Leżak jednak bylbym gorszym przypadkiem od nich Ja jestem domatorem lubie siedzieć w domu z moimi konsolkami mieszkam w ścisłym centrum miasta w śródmieściu pracę planuje giełdzie lub biznes z domu podróżować do pracy codziennie dla mnie to ostateczności i po co mi utrzymywać samochód jak som taxowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Brave35 napisał: Ciebie akurat w tym przypadku nie przebije smażenie gówna na patelni przebiło wszystko XDDDD No nie, przez te wszystkie lata leżak go przebił w różnych dziwnych akcjach ale to prawda że to już legenda kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 13 Napisano 3 godziny temu Niestety nie pokaze, bo nie mam jak. Ale od kilku miesiecy uzywam niezly szampon do wlosow i odzywka, 200zl komplet no i nawet zakola mi zniknely ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 3 godziny temu Elka taka wychudzona teraz to widzę xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 3 godziny temu Szprychy som dobre ale muszom się poruszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Ja jestem domatorem lubie siedzieć w domu z moimi konsolkami mieszkam w ścisłym centrum miasta w śródmieściu pracę planuje giełdzie lub biznes z domu podróżować do pracy codziennie dla mnie to ostateczności i po co mi utrzymywać samochód jak som taxowki Trzynasty znowu masz jakieś urojenia i mitomańskie. Mieszkasz na podlasiu i jestes bezrobotnym nieudacznikiem. Nawet na te taxowki cie nie stać od kiedy emerytura matki odeszła Edytowano 3 godziny temu przez Gay FM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Gay FM napisał: tu ładnie Spojrzenie jak jakiegoś schwartzcharakteru xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, big buu napisał: No nie, przez te wszystkie lata leżak go przebił w różnych dziwnych akcjach ale to prawda że to już legenda kafe To prawda Leżak jest nr 1 w spierrdoleniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 13 Napisano 3 godziny temu Ja mam 6pack na brzuchu od plywania i aerobow w basenie Fajnie, ze nie mam wielkiego becola jak janusze z wasem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 40 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Scoop napisał: Niestety nie pokaze, bo nie mam jak. Ale od kilku miesiecy uzywam niezly szampon do wlosow i odzywka, 200zl komplet no i nawet zakola mi zniknely ;). Filip jak myślisz czy seks z innymi mężczyznami chroni przed wypadaniem włosów czy wręcz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Gay FM napisał: Trzynasty znowu masz jakieś urojenia i mitomańskie. Mieszkasz na podlasiu i jestes bezrobotnym nieudacznikiem. Nawet na te taxowki cie nie stać od kiedy emerytura matki odeszła Stać bujam się normalnie ale w tym miejscu mam dwa razy dentysty i kupiłem 3 konsole i komodę 2500 pójdzie i tak a miałem żyć za 1000, więc wolałem do urzędu skarbowego 4 bilety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 3 godziny temu Słaba sprzedaż płyt w listopadzie i tak to wygląda trzeba szukać oszczędności skończę robić zęby to wracam na taxowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 13 Napisano 3 godziny temu Nie wiem swiniak, ja nie jestem toba, srunem albo pravikiem, ze daje duupy za puszke piwa albo benzyne do samochodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 509 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Słaba sprzedaż płyt w listopadzie i tak to wygląda trzeba szukać oszczędności skończę robić zęby to wracam na taxowki Lepiej wykupić bilet miesięczny MPK... skoro mieszkasz w Warszawie, czy jakimś innym większym mieście, to masz przystanki wszędzie, to raz, a dwa, autobusy co kilka minut, także szkoda kasy złotówom dawać. Edytowano 3 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gay FM 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Scoop napisał: Nie wiem swiniak, ja nie jestem toba, srunem albo pravikiem, ze daje duupy za puszke piwa albo benzyne do samochodu nawet na wykopie pisal że jestes pedalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 13 Napisano 3 godziny temu Mnie sie przedwczoraj snilo, ze ojciec mojego ex wspollokatora mi przyniosl moje skradzione plyty w wielkiej torbie, chyba z 200 plyt Fajny sen. Ale nie jest zle, bo mam teraz zajeebiste sluchawki bezprzewodowe shokz openrun pro 2 i znalazlem niezle strony do sciagania muzyki, mam 300gb muzyki na karcie sd, z czego 100gb jeszcze nigdy nie sluchalem xD Chociaz tesknie za tym, jak sobie puszczalem elektro z mojej wiezy technics i wielkich glosnikow JVC, to bylo cos. Moze kiedys zostane znanym perkusista, bede mial hajs i sam mieszkal znowu, to sobie kupie nowe glosniki i znowu bede sluchal muzyki 24/7 glosno xDD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2f09b14636 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Scoop napisał: Nie wiem swiniak, ja nie jestem toba, srunem albo pravikiem, ze daje duupy za puszke piwa albo benzyne do samochodu Ty ciągniesz druta za pojarę z tego co mi wiadomo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1802 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Baba napisał: Szczerze? Trochę tak. Były momenty, że nie rozumiałam rozpieszczania siostry przez mamę. Chwilami czułam się wręcz pokrzywdzona? Dla mnie prośby czy polecenia rodziców były ważne, ona zlewała wszystko Moja mama rozpieszczała mego brata a tata siostrę, trzeciego rodzica nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Lepiej wykupić bilet miesięczny MPK... skoro mieszkasz w Warszawie, czy jakimś innym większym mieście, to masz przystanki wszędzie, to raz, a dwa, autobusy co kilka minut, także szkoda kasy złotówom dawać. Mi się nie opłaca miesięczny droższy niż moje potrzeby taxi, ja zazwyczaj nie korzystam to som sporadyczne przypadki kiedy mam sprawy urzędowe szpitalne czy rodzinne teraz sprzedaje ziemię i robię zęby to trochę tych kursow było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Gay FM napisał: Mieszkasz na podlasiu i jestes bezrobotnym nieudacznikiem. Nigdy nie byłem ani bezrobotny ani na podlasiu. Kiepski jestem tesz z geografii nawet nie kojarzę gdzie to jest lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach