Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ile masz minut na piechotę do najbliższego pzystanku? To bez znaczenia taxi mam pod klatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Mnie nigdzie nie zawineli w ogole, sliwka skoncz bredzic A wspollokator nie ma raju, bo musi brac leki, a ja nie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na co ci tyle gier, jak do garnka nie masz co wsadzić? Bo to moja pasja tak jak u ciebie fotografia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał: Musisz się pogodzić znany jestem z taxi w rodzinie każdy się dziwi ale tak postanowiłem mając 25 A mając 30 że tylko sony zero szajsu i się swoich postanowień staram trzymać No to masz mocne tornado w głowie żeby oszczędzać na spuszczaniu kupy ale jeździć taksówkami. Ale i tak ci nie wierzę, ściemniasz, zmyślasz, i tu ci się bajka robi całkowicie nierealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: To bez znaczenia taxi mam pod klatke To gdzie ty mieszkasz jeśli przystanek masz daleko od klatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Ja kocham muzyke i ciesze sie, ze moi krewni placili za szkole muzyczna tyle lat, teraz sobie trenuje na stare lata i nie narzekam xD A wy normiki praca i srafe do usranej smierci. Ja sobie chociaz jeszcze koncerty pogram i muzyke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No to masz mocne tornado w głowie żeby oszczędzać na spuszczaniu kupy ale jeździć taksówkami. Ale i tak ci nie wierzę, ściemniasz, zmyślasz, i tu ci się bajka robi całkowicie nierealna. Tak mamy inne priorytety Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: To gdzie ty mieszkasz jeśli przystanek masz daleko od klatki? Nie mam daleko ale to bez znaczenia przecież powiedziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Bo to moja pasja tak jak u ciebie fotografia I las 🪶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I las 🪶 U mnie i sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Szon patrol napisał: nie lubisz takich jazgotliwych krzykaczek? Znów szukasz guza, a potem będzie płacz, że hejt? Wybierz sobie jedną rolę bo nie da się być jednocześnie napastnikiem i ofiarą, youtubowa myślicielko. Ja nie chodzę i nie wypytuję ludzi, czy lubią takie fałszywe, podłe baby z urojeniami milionerskimi jak ty, dolaryna, a do tego jeszcze podrzucasz pytania z tezą, żeby od razu narzucić swoją narrację gratulacje, prawdziwa mistrzyni manipulacji z ciebie. 2 godziny temu, kris888 napisał: Dokładnie. Bodziec wizualny najpierw. Nie znam faceta, który oglądałby się za kobietami, które mu się nie podobają, a niektórym to trzeba tłumaczyć. 2 godziny temu, murb napisał: Ludzie są różni, mają różne potrzeby, różne rzeczy im się podobają. Ludzie się też zmieniają. Spotykasz szałowego bruneta, bierzesz z nim ślub a po 10 latach wypadają mi włosy. To co z nim zrobić? Przestać kochać bo nie ma włosów? Nie miałam na myśli koncentrowania się wyłącznie na wyglądzie, bo wiadomo że wygląd prędzej czy później kazdemu zacznie się sypać ale fajnie, gdy po iluś latach ktoś wciąż będzie przypominał siebie, a nie skończył jako zapuszczony jegomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał: Tak mamy inne priorytety Nie mam daleko ale to bez znaczenia przecież powiedziałem Słabe te twoje bajeczki. Ale zmyślaj sobie dalej rozbijanie się taksami, w międzyczasie biorąc 20 długopisów na allegro żeby odesłać 19 i oszukać system. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Słabe te twoje bajeczki. Ale zmyślaj sobie dalej rozbijanie się taksami, w międzyczasie biorąc 20 długopisów na allegro żeby odesłać 19 i oszukać system. No ale zobacz jak ludzi dopa boli że stać mnie na taxi od tuzina lat więc czy nie warto dla mnie warto bo beke mam z tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: No ale zobacz jak ludzi dopa boli że stać mnie na taxi od tuzina lat więc czy nie warto dla mnie warto bo beke mam z tego Ale nie stać cię na spuszczanie kupy. To nie ból doopy ludzi, tyllko mało kto jest aż takim pelikanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu Taxowkarze tesz majom "chyba pierwszy raz robię kurs do ops taxi" a ja na to się należy dodatek energii elektrycznej to po to jadę nie a on hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale nie stać cię na spuszczanie kupy. To nie ból doopy ludzi, tyllko mało kto jest aż takim pelikanem. Spoko każdy kieruje swojom kasom jak uważa to energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Ja mam zdrowe nogi, dlugie zgrabne i umiesnione i kaloryfer na brzuchu xD Dzieki temu ze nie stac mnie na auto i wszedzie chodze na piechote B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: I las 🪶 W którym lesie straszysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Szansa na miliony tak napisał: No ale zobacz jak ludzi dopa boli że stać mnie na taxi od tuzina lat więc czy nie warto dla mnie warto bo beke mam z tego Skoro stać cie na taksi, to dlaczego pobierasz zasiłek z Mopsu i dary z Kościoła? Twoje opowieści trochę się nie kleją. A może Moon cię wozi, skoro jest taksówkarzem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 523 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: W którym lesie straszysz? Bory Tucholskie kawalerze. Duże oczy widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scoop 17 Napisano 5 godzin temu Ja sobie czasem paraduje po lesie w samych gaciach, pelna prywatka Super sprawa, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Skoro stać cie na taksi, to dlaczego pobierasz zasiłek z Mopsu i dary z Kościoła? Twoje opowieści trochę się nie kleją. A może Moon cię wozi, skoro jest taksówkarzem? Nic nie pobieram na początku dali 2x dodatek do prądu co pół roku jakieś 530zl kupiłem sobie gre i tablet za to a podatku giełdzie miałem 600 wiec tylko odzyskalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Szansa na miliony tak napisał: Taxowkarze tesz majom "chyba pierwszy raz robię kurs do ops taxi" a ja na to się należy dodatek energii elektrycznej to po to jadę nie a on hahaha Znaczące, że w oczach kierowcy taksówki od razu wylądowałeś w kategorii klienta pomocy społecznej w praktyce to pewnie taki sam 'cel' jak każdy inny urząd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, big buu napisał: On jest nielogiczny więc to jak najbardziej możliwe. I by kupił lepsze jedzenie Amiast fajek gdyby był rozsądny Moje finanse osobiste ciężko zrozumieć bo to som wystrzaly bywa posucha a potem cyk 50tys z giełdzie bywa posucha a potem cyk 40tys z ziemi będzie posucha a potem cyk 500tys z trejda i wtedy bujam się taxi nawet po cole 0,5l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1276 Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, Szansa na miliony tak napisał: Zobacz jak ai mnie urządziła przecież mam lepiej już teraz Milion za to coś chyba że w centrum Warszawy to może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Znaczące, że w oczach kierowcy taksówki od razu wylądowałeś w kategorii klienta pomocy społecznej w praktyce to pewnie taki sam 'cel' jak każdy inny urząd. Tak na serio jak już chcesz wiedzieć to mu powiedziałem że się czepiajom i jadę odmówić pomocy bo to jeszcze było jak matka zyla Te energii elektrycznej zrobiłem online a po śmierci na info co mogą dać podwiozl mnie szwagier Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 503 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Bory Tucholskie kawalerze. Duże oczy widac Madzia niczym zwierz zdrów przemierza knieje od Bałtyku po Tatry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 562 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Szansa na miliony tak napisał: Moje finanse osobiste ciężko zrozumieć bo to som wystrzaly bywa posucha a potem cyk 50tys z giełdzie bywa posucha a potem cyk 40tys z ziemi będzie posucha a potem cyk 500tys z trejda i wtedy bujam się taxi nawet po cole 0,5l Ale na taksę zawszę cię stać, mhm. Dobra, żal słuchać tych nieudolnych ściem. Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Scoop napisał: Ja sobie czasem paraduje po lesie w samych gaciach, pelna prywatka Super sprawa, polecam Tak jak te kobiety przy drogach w lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szansa na miliony tak 10 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Milion za to coś chyba że w centrum Warszawy to może. Tak to widzi ai tak w wawie takie zwykłe to banka remont generalny na beż tiktoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Madzia niczym zwierz zdrów przemierza knieje od Bałtyku po Tatry. A czemu się nie chcesz przyznać że jesteś poetka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach