murb 580 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Nie mogę się nadziwić, ze twoja obsesja na jego punkcie ma zastosowanie w absolutnie każdej rozmowie. Libed miecz się w tobie zakochał. W dzisiejszej rozmowie to ja wywołałam Libeda. Miecz się odniósł do mojego posta. Więc jeśli ktoś się w Libedzie zakochał to tym kimś jestem ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 980 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Oraz jeszcze jedna rzecz ale nie zawsze wkładam kij w mrowisko. Dajesz, Maleńka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Masz na myśli samogwаłt? Kiełbasę, czujny obserwatorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dajesz, Maleńka Hejt, Mieczu, hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Kiełbasę, czujny obserwatorze. Czujny bo rodzice w pracy i mam pełny dostęp do komputera. Lubię pisać na 27" bo nie muszę używać okularów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Seks, samogon i palcówka. Oraz jeszcze jedna rzecz ale nie zawsze wkładam kij w mrowisko. Lubię ale uczę się też trzymania paluszków z dala od klawiatury. I to są zdrowe tematy do rozmowy i ekscytacji, po co stosować jakieś mechanizmy przeniesienia i kłócić się na tematy polityczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 517 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: Ten post napisałaś wyraźnie na wyrost. On też nigdy o mnie nie zapomina, ciągle pisząc, że nudzę. Z tym się akurat zgadzam. Nie dorastam do pięt jego poczucia humoru. Po prostu nie rozumiem go. Szczerze mówiąc to nie zauważyłam, żeby kiedykolwiek zaczynał dzień od naprowadzających wszystkich pytań w stylu ‚a wiecie kto najbardziej nudzi' w przeciwieństwie do ciebie. 4 minuty temu, murb napisał: W dzisiejszej rozmowie to ja wywołałam Libeda. Miecz się odniósł do mojego posta. Więc jeśli ktoś się w Libedzie zakochał to tym kimś jestem ja. Muszę się cofnąć byłam przekonana że to jak zwykle sprawka miecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Muszę się cofnąć byłam przekonana że to jak zwykle sprawka miecza. Widzisz jak czasami wpadamy w sidła własnych stereotypów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Masz na myśli samogwаłt? Palcówka, to popularna na kresach wschodnich dojrzewająca podsuszana kiełbasa z surowego mięsa, cienka, tradycyjnie napełniało się ja mięsem upychając palcem, stąd nazwa. Palce lizać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Czujny bo rodzice w pracy i mam pełny dostęp do komputera. Lubię pisać na 27" bo nie muszę używać okularów. Rozmiar telewizora do mnie nie przemawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Widzisz jak czasami wpadamy w sidła własnych stereotypów. A właściwie to czy lepiej jest mieć dwa monotypy czy jeden stereotyp - pytam bo chciałbym na Ali zamówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Palcówka, to popularna na kresach wschodnich dojrzewająca podsuszana kiełbasa z surowego mięsa, cienka, tradycyjnie napełniało się ja mięsem upychając palcem, stąd nazwa. Palce lizać To ta palcówka jest surowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Palcówka, to popularna na kresach wschodnich dojrzewająca podsuszana kiełbasa z surowego mięsa, cienka, tradycyjnie napełniało się ja mięsem upychając palcem, stąd nazwa. Palce lizać Captain Obvious? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: A właściwie to czy lepiej jest mieć dwa monotypy czy jeden stereotyp - pytam bo chciałbym na Ali zamówić. Bezpieczniej jest dywersyfikować więc dwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Bezpieczniej jest dywersyfikować więc dwa. Masz na myśli żeby nie trzymać jajek w koszyku? Racja, w majtach będzie im wygodniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: To ta palcówka jest surowa? Powinna być, przynajmniej tradycyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Captain Obvious? Po prostu zazdrościsz nam palcówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Po prostu zazdrościsz nam palcówki Myślę, że nawet bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Po prostu zazdrościsz nam palcówki Będę starszy to sam zrobię palcówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 517 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Widzisz jak czasami wpadamy w sidła własnych stereotypów. Ale miałam rację inicjatorem był miecz, który rzucał pytania naprowadzające, a ty się włączyłaś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 980 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, salix napisał: Szczerze mówiąc to nie zauważyłam, żeby kiedykolwiek zaczynał dzień od naprowadzających wszystkich pytań w stylu ‚a wiecie kto najbardziej nudzi' w przeciwieństwie do ciebie. Każdy ma swoje grono tutejszych "przyjaciół". Jest sens narzucania się? Nie ma. Lubisz zaistnieć? Zaistniałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Masz na myśli żeby nie trzymać jajek w koszyku? Racja, w majtach będzie im wygodniej. Można w koszyku byle nie w jednym, dywersyfikacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Masz na myśli żeby nie trzymać jajek w koszyku? Racja, w majtach będzie im wygodniej. Chyba straciłam wątek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Myślę, że nawet bardzo. właśnie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Można w koszyku byle nie w jednym, dywersyfikacja Dywersyfikacja? Jak ta z torami niedawno kapitanie O.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 980 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Ale miałam rację inicjatorem był miecz, który rzucał pytania naprowadzające, a ty się włączyłaś. Boże! Przez takich jak Ty nie chce mi się już tutaj pisać. Serio. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Ale miałam rację inicjatorem był miecz, który rzucał pytania naprowadzające, a ty się włączyłaś. Ale pytanie naprowadzające nie sugerowało Libeda a wręcz jasno wskazywało odpowiedź. Możemy się dalej spierać ale nie wiem czy jest sens. Choć oczywiście brodzenie w tematach bez sensu jest moją ulubioną rozrywką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1824 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Będę starszy to sam zrobię palcówkę. I tego właśnie zazdrościsz, że Ty będziesz musiał zrobić sobie sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 580 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Boże! Przez takich jak Ty nie chce mi się już tutaj pisać. Serio. Miłego dnia Koleżanka napisze, że jej to nie wzrusza. Przepowiadam przyszłość. 2 minuty temu, Pokraka napisał: właśnie widzę Każdy ma jakieś hobby albo obsesję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 517 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Miecz napisał: Każdy ma swoje grono tutejszych "przyjaciół". Jest sens narzucania się? Nie ma. Lubisz zaistnieć? Zaistniałaś. Naprawdę uważasz, że ja ci się narzucam? Gdzie dokładnie? Poza tym jak zwykle nie na temat. Edytowano 3 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach