Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Co Wy byście pomyśleli o około 40-letnim mężczyźnie mającym telefon komórkowy w różowym etui?

Polecane posty

31 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

To, że ktoś zna pochodzenie jakiegoś słowa nie znaczy, że jest znawcą malarstwa.

Jak zwykle z logiki jedynka.

widmok nie ma wyszktałcenia czeba być wyrozumiałym

widmok nie wie że jak ktoś ma wykształcenie średnie albo wyższe zna różne słowa

7 minut temu, mr_Kumpir napisał:

nie tylko w kontekście włosów na plastyce xD

Tak, już doczytała że ta nazwa jest stosowana głównie do określenia koloru włosów.

8 minut temu, mr_Kumpir napisał:

widmok nie ma wyszktałcenia czeba być wyrozumiałym

widmok nie wie że jak ktoś ma wykształcenie średnie albo wyższe zna różne słowa

Nie piszesz jak ktoś wykształcony i może w końcu czeba, to przekonasz wszystkich. 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nie piszesz jak ktoś wykształcony i może w końcu czeba, to przekonasz wszystkich. 😆

dopasowuję się stylem do miejsca

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

dopasowuję się stylem do miejsca

Bełkoczesz jak lipedo i chyba inaczej nie potrafisz co wiele o tobie mówi. 😅

1 godzinę temu, Get Out napisał:

Pierwsze słyszę abym fanem był i nadal wątpię że siedzą tutaj znawcy malarstwa. 😆

Zawsze powołujesz się na jakieś kodeksy więzienne i rzucasz więziennymi tekstami, więc myślałam, że utożsamiasz się z kibolami po wyrokach. No i w sumie do tego pasuje, że wątpisz, ze ktokolwiek tu może mieć choćby podstawowe pojęcie o czymkolwiek innym, a jeśli ma, to natychmiast zostaje przez ciebie ochrzczony znawcą z google. 😄

4 minuty temu, salix napisał:

Zawsze powołujesz się na jakieś kodeksy więzienne i rzucasz więziennymi tekstami, więc myślałam, że utożsamiasz się z kibolami po wyrokach. No i w sumie do tego pasuje, że wątpisz, ze ktokolwiek tu może mieć choćby podstawowe pojęcie o czymkolwiek innym, a jeśli ma, to natychmiast zostaje przez ciebie ochrzczony znawcą z google. 😄

Ziemniak ? Zobacz sobie tak wygląda czytelna wypowiedź już pomijając co o niej myślę. 😁

6 minut temu, salix napisał:

Powoływanie się to zbyt duże słowo , bo to tak jakbym wiedział coś o Egipcie czy innym kraju i to jeszcze nie oznacza że sympatyzuje z tymi miejscami i ich mieszkańcami. 😁

Ogólnie ja nie uznaje żadnych autorytetów zapamiętaj . 😆

12 minut temu, Get Out napisał:

Ziemniak ? Zobacz sobie tak wygląda czytelna wypowiedź już pomijając co o niej myślę. 😁

ale po chój mam tobie coś udowadniać xD

5 minut temu, mr_Kumpir napisał:

ale po chój mam tobie coś udowadniać xD

A czy ja gdzieś pisałem, że masz udowadniać cokolwiek no właśnie  i tylko wyśmiałem twoje manewry, bo zarzucasz mi brak wykształcenia w sytuacji gdy bełkoczesz jak pijany. 😆

2 minuty temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

Get Out dostal bana?

A pamietam salowa pare miesiecy temu jak pisala, ze widmo jest nietykalny xDD i nie da sie go zbanowac ;DD

Uśpione tylko i będzie konto zapasowe. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

A czy ja gdzieś pisałem, że masz udowadniać cokolwiek no właśnie  i tylko wyśmiałem twoje manewry, bo zarzucasz mi brak wykształcenia w sytuacji gdy bełkoczesz jak pijany. 😆

brakiem wykształcenia sam się chwaliłeś więc nic ci nie zarzucam

6 godzin temu, Cztery ponczki tak napisał:

Ale to nie diskmen kup sobie kejsa z ali expres 

Nie ma takiej potrzeby, bo ja nie wychodzę z domu z telefonem bez karty SIM. Ja tak po prostu pytam z ciekawości.

2 minuty temu, Daniel86 napisał:

Nie ma takiej potrzeby, bo ja nie wychodzę z domu z telefonem bez karty SIM. Ja tak po prostu pytam z ciekawości.

A dlaczego nie masz karty sim?

Ja ponad 5 tygodni teraz nie uzywalem telefonu, gdy mnie tu nie bylo i nie pisalem

I dobrze na tym wychodze, gdy nie mam telefonu... Czytam ksiazki, trenuje perkusje, chodze do jazz klubu grac na perkusji... Wiecej mam kontakt z ludzmi w realu

Teraz chyba znowu zostawie telefon u mamy na pare tygodni, i tez nie bede tu tyle siedzial. Te telefony i internety mobilne to za duzy pochlaniacz czasu...

Ja tyle lat spedzilem w telefonie, internety, gry online i wyladowalem na ulicy znowu... Czas zmarnowany, ktory moglem przeznaczyc na nauke perkusji albo ksiazki, to juz dawno temu mialbym 100 ksiazek przeczytane

11 minut temu, Еlciаа napisał:

A dlaczego nie masz karty sim?

Bo internet działa bez niej.

15 minut temu, mr_Kumpir napisał:

Dla niego jeszcze gorsze jest jak jest komuś całkowicie obojętny bo czuje się jak jakaś kontrowersyjna i niesamowicie ciekawa persona, zaraz pewnie zaczna wyzywać od geyow, stara śpiewka:P

Glownie uzywam teraz mojej handheld konsoli z androidem, bo mam na niej metronom, 300gb muzyki na karcie sd, ksiazki z nutami, itp. no i niestety moge na niej laczyc sie z netem, dlatego tu jeszcze zagladam

bo gdybym mial hajs, to kupilbym sobie odtwarzacz mp4 jak kiedys byly creative bez internetu i metronom, i bym odszedl z internetu na zawsze al bo raz na tydzien czy dwa korzystal z laptopa, jak odwiedzam mame xDD

17 minut temu, Daniel86 napisał:

Ziemniak ? Albo tą wypowiedź sobie zobacz jest czytelnie ? Jest i ten gość pisał, że nie do końca jest sprawny psychicznie. To co tobie dolega, że nie potrafisz pisać jak on nawet nie wnikam. 😆

26 minut temu, mr_Kumpir napisał:

Czy czytał byś książkę , albo instrukcje czegoś napisaną w twoim stylu ? No nie sądzę , bo to wygląda jak sen wariata prawda ? I może teraz zrozumiesz o co chodzi.😆

Ja mam konsolke retroid pocket 5 jest zajeebista

do tej pory jak nowa... a nowy joystick mi przysla poczta lezak

zajeebiscie mi gra z niej muzyka jak slucham z moich sluchawek shokz openrun pro 2. nawet mp3 mnie rozpieerdalaja. zakochalem sie w tym dzwieku

a do tego jeszcze gram sobie na moim padzie treningowym yamaha paleczkami vic virth jojo mayer, i slucham muzyki sluchajac tego co pukam na padzie i sie zakochalem

nie potrzebuje juz do dziewczyny do szczescia. teraz mam zajeebiste sluchawki i granie na perkusji <3

28 minut temu, Daniel86 napisał:

No cóż póki mama ciebie wyrecza w rzeczywistości to możesz tak gnic ja już muszę mieć neta sim telefon szary itd

Ja ostatnio jak wieczorem tylko tu zagladalem, to w dzien czytalem wladce pierscieni po angielsku, i zajeebista ksiazka

Podoba mi sie jak enty juz napadly na Sarumana, i Saruman do krola Theodena mu proponuje sojusz, a oni stoja i w ogole... Zajeebiscie sie czyta

Jutro wracam do namiotu, to chyba skonce w tym tygodniu druga czesc... Musze pomyslec o jakiejs nastepnej sadze fantasy

Lubie czytac ksiazki o czarodziejach, elfach i smokach

1 minutę temu, Moderator na kolana rób aa napisał:

Ja mam konsolke retroid pocket 5 jest zajeebista

do tej pory jak nowa... a nowy joystick mi przysla poczta lezak

Ja zamówiłem płytę do ps4 hen będzie mi działać każda gra ps4 

A ja nie musze, i mama ma mnie nie wyrecza

tak naprawde to nie musze miec telefonu... Nie uzywalem teraz telefonu 5 tygodni i fajnie bylo xD

Nie lubie jak mi ludzie truja doope przez telfeon xD. Babcia z Polski na whatsapp mi treuje, ze mam isc do pracy, zebym mial gdzie mieszkac xD

to ja juz podziekuje ;D. wystarczy mi odtwarzacz do sluchania muzyki i metronom ;p

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się