Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Ale zobaczcie, Elcia mówi, że...

Polecane posty

Ja jestem za internetem bez cenzury i systemem też. Napiszę nawet Android raczej cały system gogle ma haki specjalne.

Inaczej niebyło możliwe podsłuchiwanie telefonów co w TV gadają ich PiS podsłuchiwał..za Tuska chyba jest nie lepiej.

Pierniecie coś nie tak w necie mają dostęp  

Edytowano przez Fifofa

Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał:

A jednak znawca bo tlumaczykem pokrace że nie musi używać karty debatowej i na niom czekać tylko jest jeszcze blik z nfc to nawet nie czaila o co chodzi 

O czym wie jakieś 20 milionów ludzi w Polsce. Brawo, wykładasz coraz mocniejsze dowody swojej wiedzy 😄

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

A dla mnie mój czas jest za cenny żeby się uzerac z linuxem na którym coś nie chodzi i trzeba kombinować 

Problem w tym że na Linux wszystko chodzi a to windows jest rozjeeebany po każdej aktualizacji. Ale skąd to możesz wiedzieć jak na XP siedzisz xD

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tak, tak. Pewnie całe forum pamieta twój wielki projekt miniaturka filmu w ikonie folderu. Teraz dochodzi jeszcze że komuś zanistalowaleś Windowsa. Normalnie zaraz cię wezmą do Doliny Krzemowej.

I co masz do moich ikon folderow bardzo ładne wyszły ps1 ps2 ps3 bluray 

A bata se pisze żeby wszystkie na raz ścieżki poprawic w plikach deskop.ini

Rząd wam będzie cenzurował internet, jak wejdziecie na obojętna jaka stronę. Strona nie jest strona tylko portalem z reklamami.

O czym wie jakieś 20 milionów ludzi w Polsce. Brawo, wykładasz coraz mocniejsze dowody swojej wiedzy 😄

Jakoś nikt z forum dyskusyjne nie wiedział tylko dyskusja jak złapać listonosz za jaja bo jej karte debatowom zgubili

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

I co masz do moich ikon folderow bardzo ładne wyszły ps1 ps2 ps3 bluray 

A bata se pisze żeby wszystkie na raz ścieżki poprawic w plikach deskop.ini

Jak mówiłam, Dolina Krzemowa już czeka, a co najmniej cd projekt.

• Haha 2

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Problem w tym że na Linux wszystko chodzi a to windows jest rozjeeebany po każdej aktualizacji. Ale skąd to możesz wiedzieć jak na XP siedzisz xD

Mam xp sp3 i mce 2005 na obu retro pc mff nie siedzę na nich, to komplutery do odpalania gier retro pokroju gta2 3

Laptopa mam win7 on zamyka mój rozdział 2 dekad pc 2000-2020

I mam wszędzie dalej Windowsy 10

Jak mówiłam, Dolina Krzemowa już czeka, a co najmniej cd projekt.

CD projekt poszedł do więzienia inna firma?, jak wyszedł z Kicia założył firmę z napojami Zbyszko 

3 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Prędzej mnie wezmom niz ciebie 

Ale ciebie też nigdzie nie wezmą. Ty na kafeterii masz problem z przekonaniem o swojej wiedzy it, jakbyś usiadł z jakimś managerem z google na rozmowie o pracę można by od razu kręcić tragikomedię 🙂 albo rolki na tik toka.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

7 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Jakoś nikt z forum dyskusyjne nie wiedział tylko dyskusja jak złapać listonosz za jaja bo jej karte debatowom zgubili

Geniusz. Wymyslil płacenie blikiem 😄

Ale ciebie też nigdzie nie wezmą. Ty na kafeterii masz problem z przekonaniem o swojej wiedzy it, jakbyś usiadł z jakimś managerem z google można by od razu kręcić tragikomedię 🙂

Ty jesteś tylko samicom nawet nie jesteś w stanie ocenić kto ma rację tylko myślisz że jeden z nich bo ładniej zdania pisze.

A to tak nie działa w świecie it 

Rymcym ma swoje przekonania nie bierze pod uwagę potrzeb użytkownika a w tym wszystkim nie koniecznie chodzi o to żeby laptopa miał 4cm grubości był z plastiku bez loga apple byle odpalal gry ze stima zrozum że som ludzie którzy kupują nawet macbooki po 43tys bo im pasujom do torebki i ich stać bedaom na nich odpowiadać na maile i brać 40tys za rolke do social media i tak działa świat 

Nie tylko karty graficzne najnowszy system operacyjny Windows i plastik się liczy cena parametry 

To jedna z drogi nie ta którą można iść 

Rymcym to mental emulatory mam kolegę który tylko oryginalne hardware i by zablokowal takiego typa po słowie emulator przecież wystarczy wgrać se na pc

3 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał:

Że niby ten śmieciarz jest minimalist bo tak twierdzi jego suuuka AI zaprogramowana przez gwałciciela spodni siostry na potakiwanie mu we wszystkim? 

🤣🤣🤣🤣🤣 

Tak jestem minimalistom od dobrej dekady ale jeszcze wiele do szlifowania mam ponieważ moje rzeczy zbędne majom dużom wartość na oko minimum jeszcze 90tys zł plus graty po matce też wartości i nie wyrzuce wszystko w miesiąc tracac spory majątek tylko po to żeby od razu mieć 100 rzeczy 

27 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Jak jesteś srakom jak samica to chyba ciężko u jednej to było 500 wirusów nie sciemniam

moja składa kompy tylko laptopów niet 

15 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Tak jestem minimalistom od dobrej dekady ale jeszcze wiele do szlifowania mam ponieważ moje rzeczy zbędne majom dużom wartość na oko minimum jeszcze 90tys zł plus graty po matce też wartości i nie wyrzuce wszystko w miesiąc tracac spory majątek tylko po to żeby od razu mieć 100 rzeczy 

Jesteś biednym człowiekiem liczącym każde 5 zł na zakupach spożywczych. Taka jest prawda choćbyś to nazwał nawet jakimś chińskim fajnie brzmiącym słowem.

31 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Jesteś biednym człowiekiem liczącym każde 5 zł na zakupach spożywczych. Taka jest prawda choćbyś to nazwał nawet jakimś chińskim fajnie brzmiącym słowem.

Straciłem na giełdzie póki się nie odkuje na setki tysięcy złotych depozytu wolę liczyć każde 5zl jak piszesz bo w tym momencie to dla mnie kupić albo nie kupić kabel komponent 

Masz za dużo to możesz dawać się frajerowac hipermarket ja na razie mam na styk wykminie coś typu dropshiping będzie nvm 15-200k mc to będę wrzucal co mi się podoba do koszyka

Obecnie to nie jest mój poziom aby podchodzic lekkomyślnie i tracić na tym fajne fanty które mogę zdobyć za różnice pomiędzy tymi cenami 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się