Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lady Rowlands

Caryca-Garsonica

Polecane posty

Przed chwilą, miszluft napisał:

To nie jest żadna manipulacja bo całe forum ma cie za krretyna prócz nielicznych owieczek z ktorych i tak większość tez wie ale udaje ze nie wie.

skoncz na pale wklejać ten tekst o liczbie mnogiej bo on w 90proc nie pasuje do kontekstu 

Tak tak ty i śliwkowy plus jakiś przygłup ukrywający się pod nowym nickiem , to całe forum , to całe społeczeństwo krеtynko. Hehe 

11 minut temu, Onaaaa napisał:

Mam pełno jego zdjęć i nawet tapetę sobie z nich zrobiłam nad łóżkiem 😆

Ty naprawdę biedna myslisz ze dostałaś prawdziwe foty? Pogadaj z klaudiuszem (nadija) to ci powie jak bardzo prawdziwe są rzeczy i fakty którymi dzieli sie widmok 😃

Edytowano przez miszluft

1 minutę temu, Get Out napisał:

Tak tak ty i śliwkowy plus jakiś przygłup ukrywający się pod nowym nickiem , to całe forum , to całe społeczeństwo krеtynko. Hehe 

Zaciąłeś sie z tym hehe? Brzmisz jak naćpany 

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

co to są obażany ? masz na myśli obwarzanki hiperpoprawny lingwisto ?

Takie wałki tłuszczy na udach i to w rajtuzach było podane. Hehe 

2 minuty temu, miszluft napisał:

Mocne słowa o tym alkoholu jak na laske która pisze tu dosłownie zarzygana, bełkocze, wyje do synów i amantow, pisze o cielęcych ozorach, potem przeprasza i pisze ‚usuń To’. No rzeczywiscie to ja tutaj mam problem, nie radze sobie i zrzucam go na kogos innego 😃

Ty jesteś nienormalna, ale to już wiem od dawna. Amanci i codzienne picie to wymysł protistów pokroju królika, libeda, czy ciebie. Syn jest ale zwierzęcy. A o ozorach cielęcych nie słyszałaś? Taka światowa przecież, a we Francji to był (zwłaszcza kiedyś) bardzo znany i ceniony przysmak. Spójrzmy inaczej - to ty tworzysz tutaj elaboraty na kilkanaście linijek, bo Jeż miała czelność (och, jak ona mogła) zaśmiać się czy tam obrzydzić niemoralnym zachowaniem twojej forumowej koleżanki. 

• Like 1

4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

wystarczy po ugotowaniu wrzucić do lodowatej wody na moment i skóra z ozora schodzi jak rękawiczka

Fuj jak to można jeść.

Dzieki za info 😃ale ginie raczej chodziło o francuski pocałunek i język amanta który porównuje z obrzydzeniem do ozora cielęcego wpychanego na sile. No imprezy takie raczej z rodzaju na grubo 😃

to zawsze można spróbować tego samego triku z amantem 🙂 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Ty naprawdę biedna myslisz ze dostałaś prawdziwe foty? Pogadaj z klaudiuszem (nadija) to ci powie jak bardzo prawdziwe są rzeczy i fakty którymi dzieli sie widmok 😃

Kupa nie jest dobrym przykładem, bo posługiwała się kradzionymi fotami. Hehe 

Wygląda na tych zdjęciach na prawdziwego 🙂

• Haha 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Fuj jak to można jeść.

jeszcze mi się nie zdarzyło 😄 

ale wiem jak się przyrządza 

poliki wołowe to też smakołyk

a w jednym europejskim kraju proponowali mi głowę owcy - najsmaczniejsze oko (mniam)

to ja jednak wtedy zostałem przy kotletach 😄 

Zaciąłeś sie z tym hehe? Brzmisz jak naćpany 

Brakuje argumentów tutce co ? Hehe 

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Ty jesteś nienormalna, ale to już wiem od dawna. Amanci i codzienne picie to wymysł protistów pokroju królika, libeda, czy ciebie. Syn jest ale zwierzęcy. A o ozorach cielęcych nie słyszałaś? Taka światowa przecież, a we Francji to był (zwłaszcza kiedyś) bardzo znany i ceniony przysmak. Spójrzmy inaczej - to ty tworzysz tutaj elaboraty na kilkanaście linijek, bo Jeż miała czelność (och, jak ona mogła) zaśmiać się czy tam obrzydzić niemoralnym zachowaniem twojej forumowej koleżanki. 

Tworzysz te tematy z dùpy dokładnie po to żeby każdy myślał że chlejesz i się puszczasz głównie. O to ci chodzi. Gdyby ci nie zależało na atencji i pieprzeniu na Twój temat to pisałabyś normalnie. Najpierw robisz z siebie krėtynke a potem jak ktoś Ci pociśnie to się rzucasz bluzgajac ze ktos ma z toba problem. Masz ty rozum i godność człowieka? A może tak cie wychowali starzy że tobie wolno więcej względem ludzi ale vice versa to już niekoniecznie? Załóż se pluszowy pamiętnik jeśli czujesz potrzebę uzewnętrzniania myśli abstrakcjnych ale nie możesz się pogodzić z odzewem ludzi. Bo forum to forum.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Fuj jak to można jeść.

Są kraje podobno , że w restauracji jest posiłek z ludzkiego truchła i Japonia chyba . 

3 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

Tak tak wymysł te tematy które tu wstawiałaś dosłownie co 2 dni i ktorych byłam niejednokrotnym świadkiem staly sie niebyłe w momencie jak wytrzeźwiałaś 😃no nie, to tak nie działa.

ja alkohol pije, alkoholiczka nie jestem, ale nigdy nie doprowadziłam sie do takiego stanu żeby bełkotać już nie wspominając sie o tarzaniu sie w barłogu z jakimiś randomami którzy akurat zapukali do drzwi. Co wiem przecież tylko dzieki twojej uprzejmości i twojego ‚pamiętniczka Kafe’.

skoncz te żenadę alkusie 

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

jeszcze mi się nie zdarzyło 😄 

ale wiem jak się przyrządza 

poliki wołowe to też smakołyk

a w jednym europejskim kraju proponowali mi głowę owcy - najsmaczniejsze oko (mniam)

to ja jednak wtedy zostałem przy kotletach 😄 

Czyli stchorzyłeś 😆

Oka też bym nie zjadła, raz jadłam tylko ślimaka bo zostałam zmuszona. 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Tutka teraz oszaleje całkiem . Hehe 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Tak tak wymysł te tematy które tu wstawiałaś dosłownie co 2 dni i ktorych byłam niejednokrotnym świadkiem staly sie niebyłe w momencie jak wytrzeźwiałaś 😃no nie, to tak nie działa.

ja alkohol pije, alkoholiczka nie jestem, ale nigdy nie doprowadziłam sie do takiego stanu żeby bełkotać już nie wspominając sie o tarzaniu sie w barłogu z jakimiś randomami którzy akurat zapukali do drzwi. Co wiem przecież tylko dzieki twojej uprzejmości i twojego ‚pamiętniczka Kafe’.

skoncz te żenadę alkusie 

Przecież ty codziennie jesteś pod wpływem stąd twoja agresywna postawa i szukanie na siłę kłótni. Hehe 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Tutka teraz oszaleje całkiem . Hehe 

No masz głowę i nogi i ręce no to prawdziwy bo jakby był robot to bym zauważyła 😆

6 minut temu, Lady Rowlands napisał:

O ozorze pisałaś ze jakis fagas ci wciskał ale ci sie nie podobało i porównałaś to do ozora cielęcego. Wiec przestań łżeć alkoholiczko

Powiem ci ze w paleniu glupa dołączyłaś do odpowiedniej drużyny 😀 chyba trzeba zacząć cie skrinowac ale Ewka na bank coś ma, bo tez zaczela to robić jak zaczęłaś wykręcać sie sianem

albo byłaś tak narabana ze nawet nie wiesz jak bardzo tu wtedy bredzisz 

zglos Sie na leczenie bo doprowadzanie sie do takich stanów nie przystoi nawet millenialsowi 😃

jeszcze chcesz mi coś pwoiedziec o moim problemie ?😃

2 minuty temu, BabkaBunioBoża napisał:

Tworzysz te tematy z dùpy dokładnie po to żeby każdy myślał że chlejesz i się puszczasz głównie. O to ci chodzi. Gdyby ci nie zależało na atencji i pieprzeniu na Twój temat to pisałabyś normalnie. Najpierw robisz z siebie krėtynke a potem jak ktoś Ci pociśnie to się rzucasz bluzgajac ze ktos ma z toba problem. Masz ty rozum i godność człowieka? A może tak cie wychowali starzy że tobie wolno więcej względem ludzi ale vice versa to już niekoniecznie? Załóż se pluszowy pamiętnik jeśli czujesz potrzebę uzewnętrzniania myśli abstrakcjnych ale nie możesz się pogodzić z odzewem ludzi. Bo forum to forum.

A ty mi jajogłowa - bo kto jak kto - nie będzie umoralniających gadek prawić. Jesteś parodią człowieka. Jeżeli jakikolwiek luźny, niezobowiązujący temat założę to sobie sama dopowiadasz, że piję. A o puszczaniu nie wspomne. To, że ty masz niespełnione fantazje i popęd, to nie mój problem, bo dla mnie ta sfera jest w życiu póki co zbędna i nie zanosi się na zmianę. Odstaw narkotyki, bo pieprzysz jak potłuczona - zresztą jak zwykle.

6 minut temu, Onaaaa napisał:

No wyobrażam sobie ze postać na zdjęciach nie jest z plasteliny. Ale niezupełnie o to mi chodziło 😃

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

No masz głowę i nogi i ręce no to prawdziwy bo jakby był robot to bym zauważyła 😆

Ty też jesteś w posiadaniu tychże atrybutów plus premium długie włosy i takie tam . Hehe 

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

A ty mi jajogłowa - bo kto jak kto - nie będzie umoralniających gadek prawić. Jesteś parodią człowieka. Jeżeli jakikolwiek luźny, niezobowiązujący temat założę to sobie sama dopowiadasz, że piję. A o puszczaniu nie wspomne. To, że ty masz niespełnione fantazje i popęd, to nie mój problem, bo dla mnie ta sfera jest w życiu póki co zbędna i nie zanosi się na zmianę. Odstaw narkotyki, bo pieprzysz jak potłuczona - zresztą jak zwykle.

O tym właśnie napisalam. Jesteś zwykla chamka z ostra tendencja do przetwarzania wypowiedzi na własną skrzywiona modlę. Masz cos z salowej. Wypieranie się własnych zachowań jest co najmniej dziecinne. Ale pewnie w twoim łbie jestes ideałem chodzącym.

8 minut temu, Lady Rowlands napisał:

"Synu... synku... wybacz mi... kocham cie synku... co ma zrobić?... Usuńcie to!" 🤣

Brzmialo zupelnie jakbyś pisała do ukochanego chomika 🤣🤣🤣

"Mamo ja nie chce mamo... niech mnie nie dotyka... dddllcpent ekscwpegg... blaaa blaaa...Usuńcie to!" A to zupelnie jakbyś była trzeźwa i wcale wlasnie nie posuwana przez jełopa z tindera 🤣🤣🤣

No wyobrażam sobie ze postać na zdjęciach nie jest z plasteliny. Ale niezupełnie o to mi chodziło 😃

No raczej chodziło ci o to żeby skłócić i poróżnić ludzi którzy się dogadują. Hehe 

1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał:

"Synu... synku... wybacz mi... kocham cie synku... co ma zrobić?... Usuńcie to!" 🤣

Brzmialo zupelnie jakbyś pisała do ukochanego chomika 🤣🤣🤣

"Mamo ja nie chce mamo... niech mnie nie dotyka... dddllcpent ekscwpegg... blaaa blaaa...Usuńcie to!" A to zupelnie jakbyś była trzeźwa i wcale wlasnie nie posuwana przez jełopa z tindera 🤣🤣🤣

Jezu to jest straszne może ona pottzebuje pomocy a my sie śmiejemy:p

albo jak babka twierdzi udaje bo nie wierze ze można sie tak stoczyc

• Haha 1

Widmok chyba bota odpalił bo przecież on ciężko pracuje i spi o tej porze, jezyk mówił 😃

16 minut temu, miszluft napisał:

A czemu mamy wierzyć pyzie, która podawała się za swoją siostrę przez kilka lat aż została  zdemaskowana? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się