Opłaty zrobione tak 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Milionerskie święta. W sumie to tak bo będę miał dostęp do każdej gry ps4 na rzutniku 130 85 lub 32 tv Ale jeszcze chce coś sobie kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 81 Napisano 1 godzinę temu Musicie to zobaczyć kupcie swoim pociechom https://vm.tiktok.com/ZNRRV1vMq/ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 1 godzinę temu A wiesz, Leżak, że 26 grudnia to piątek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 621 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: W sumie to tak bo będę miał dostęp do każdej gry ps4 na rzutniku 130 85 lub 32 tv Ale jeszcze chce coś sobie kupić Lepiej byś wypadał w necie gdybyś udawał normika z jakimiś tam dochodami i nietuzinkowym hobby. Na milionerstwie wywracasz się co chwila. Ale jak tam juz wolisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 10 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kris888 napisał: A wiesz, Leżak, że 26 grudnia to piątek... I co w związku z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 10 Napisano 1 godzinę temu A stypiara xD będzie odwolane wiadomo bo co 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 10 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Lepiej byś wypadał w necie gdybyś udawał normika z jakimiś tam dochodami i nietuzinkowym hobby. Na milionerstwie wywracasz się co chwila. Ale jak tam juz wolisz. Ja mam dusze milionera nie normika nie robie nic pid kobiety tylko dla siebie wbrew pozorom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 0 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: No i też prezenty rekompensują mi czas jaki poświęcam, bo jak goście są, to nie robi się tego co zwykle czyli jakieś filmy, albo gry na plejaku. Kwestia nastawienia i korzyści . Hehe Jacy goście butaprenie Nawet siora cię nie zaprosi, bo nie jestes akceptowany w tamtej rodzinie i co najwyżej możesz zarobić fangę na pryszczaty ryj od jej męża Potem ci przywiezie resztki z wigilii żebys nie siedział o suchym pysku, posiedzi chwilę i wraca do siebie, takie będziesz miał świeta mitomanie jak co roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 0 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Ja mam dusze milionera nie normika nie robie nic pid kobiety tylko dla siebie wbrew pozorom Kolejny Ciotka nie zaprosi bo się ciebie wstydzą, będziesz sam sobie kupował prezent i śpiewał pastorałki na kafeterii jak co roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 570 Napisano 1 godzinę temu Dlatego warto dbać o dobre relacje w rodzinie, zarówno tej bliższej jak i dalszej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 81 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał: Kolejny Ciotka nie zaprosi bo się ciebie wstydzą, będziesz sam sobie kupował prezent i śpiewał pastorałki na kafeterii jak co roku Co w tym zabawnego? Samotność to przykra rzecz. Szkoda, że go nikt nie zaprosił, ale Leżak, jak to Leżak, poradzi sobie. Mam nadzieję, że chociaż w Wigilię będziecie się na tym forum szanować i nie kłócić wszyscy, którzy tu zawitają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 25 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał: Normalnie święta u mnie i już tak nie zazdrość munek. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 0 Napisano 59 minut temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Normalnie święta u mnie i już tak nie zazdrość munek. Hehe Jak skasował treść bo zgłasza do usunięcia Nie bój się butapren jeż to kupi, ale nikt poza nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 0 Napisano 59 minut temu 6 minut temu, RC_+ napisał: Co w tym zabawnego? Samotność to przykra rzecz. Szkoda, że go nikt nie zaprosił, ale Leżak, jak to Leżak, poradzi sobie. Mam nadzieję, że chociaż w Wigilię będziecie się na tym forum szanować i nie kłócić wszyscy, którzy tu zawitają... Czy ja ci wyglądam na swiętego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 375 Napisano 58 minut temu 4 minuty temu, RC_+ napisał: Mam nadzieję, że chociaż w Wigilię będziecie się na tym forum szanować i nie kłócić wszyscy, którzy tu zawitają... I taka postawa mną trzepie od środka. To jakby chłop okładał babę pięściami prawie cały rok, a w dniu św Walentego podarował jej bukiet czerwonych róż z napisem i love you. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 25 Napisano 57 minut temu 15 minut temu, choroszczy jukon welcome napisał: Kolejny Ciotka nie zaprosi bo się ciebie wstydzą, będziesz sam sobie kupował prezent i śpiewał pastorałki na kafeterii jak co roku Ale przyznaj projektujesz, bo pisał że sam sobie poradzi ,a ty się masturbujesz że sam święta spędzi jakbyś Amerykę odkrył. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 25 Napisano 55 minut temu 2 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: To o Jeż też jesteś zazdrosny i ten jad cię udusi. Oczywiście że kasuje te bezedury ukrowe, bo jedno kliknięcie i cię nie ma. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 81 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: I taka postawa mną trzepie od środka. To jakby chłop okładał babę pięściami prawie cały rok, a w dniu św Walentego podarował jej bukiet czerwonych róż z napisem i love you. Kontekst. Wigilia -> rodzinny czas -> dowalanie komuś, że jest samotny, czy nie dogaduje się z rodziną w ten akurat dzień. Ja wiem, że moje nadzieje są płonne i że będzie tu raban jak co dzień. Ale pisać sobie mogę, klawiatura ma sporą tolerancję naciskową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 535 Napisano 54 minuty temu 6 minut temu, Get Out napisał: Normalnie święta u mnie i już tak nie zazdrość munek. Hehe Przecież ty nie umiesz gotować, tylko makaron wzbogacasz twarogiem to jak ty zamierzasz przygotować święta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 25 Napisano 53 minuty temu 4 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: Czy ja ci wyglądam na swiętego? Skądże bo całe święta będziesz skakał do ludzi. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 25 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, salix napisał: Przecież ty nie umiesz gotować, tylko makaron wzbogacasz twarogiem to jak ty zamierzasz przygotować święta? Daj skrina gdzie tak pisałem czy znowu dajesz tezy z gie jak ci wygodnie. Poza tym od kiedy to nie można nic kupić. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 54 Napisano 51 minut temu Większości dań i tak nie lubię z wigilijnego stołu, ale atmosfera i rodzinny zjazd to już atrakcja. Chcę dostać diabełka odpustowego tego co wystawia jęzor haaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 535 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Get Out napisał: Daj skrina gdzie tak pisałem czy znowu dajesz tezy z gie jak ci wygodnie. Poza tym od kiedy to nie można nic kupić. Hehe Hehe już widzę jak wyskakujesz z kilku tysięcy na katering świąteczny. Hehe. Gdybyś potrafił gotować to bys ciągle nie wzbogacał makaronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 25 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, salix napisał: Hehe już widzę jak wyskakujesz z kilku tysięcy na katering świąteczny. Hehe. Gdybyś potrafił gotować to bys ciągle nie wzbogacał makaronu. A kiedy ja jadłem makaron z tydzień temu i nigdzie nie pisałem o kateringu więc znowu strzelasz ślepakami. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 140 Napisano 39 minut temu 3 godziny temu, Onaaaa napisał: E tam i tak prawie nic nie zjem. Ta jasne wolne jak ciągle trzeba cóś robić. A klimat świat fajny jeśli jest sie dzieckiem. po prostu Widmok przyłazi na gotowe obeżreć rodzinę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 375 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, RC_+ napisał: Kontekst. Wigilia -> rodzinny czas -> dowalanie komuś, że jest samotny, czy nie dogaduje się z rodziną w ten akurat dzień. Tu akurat masz moje pełne zrozumienie. I gdyby nie ta wszechobecna komercja, pewnie ci samotni inaczej by ją odczuwali. Nie myślę w tej chwili o forum. Mówię ogólnie. Jeśli już chcemy o to zahaczyć, to właśnie nasza obecność w te dni najlepiej oddaje rzeczywistość. Najeść się, kupić dużo prezentów i po kolacji sruuu ...lanka w necie. Przyznaję się bez bicia. Bardzo rzadko chodzę do kościoła, szemrany ze mnie katolik, dlatego nie odstawiam w te dni "szopki". Gotuję więcej, bo to wolne dni od pracy i sklepy pozamykane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 375 Napisano 35 minut temu 19 minut temu, RC_+ napisał: Kontekst. Wigilia -> rodzinny czas -> dowalanie komuś, że jest samotny, czy nie dogaduje się z rodziną w ten akurat dzień. Ja wiem, że moje nadzieje są płonne i że będzie tu raban jak co dzień. Ale pisać sobie mogę, klawiatura ma sporą tolerancję naciskową Tu akurat masz moje pełne zrozumienie. I gdyby nie ta wszechobecna komercja, pewnie ci samotni inaczej by ją odczuwali. Nie myślę w tej chwili o forum. Mówię ogólnie. Jeśli już chcemy o to zahaczyć, to właśnie nasza obecność w te dni najlepiej oddaje rzeczywistość. Najeść się, kupić dużo prezentów i po kolacji sruuu ...lanka w necie. Przyznaję się bez bicia. Bardzo rzadko chodzę do kościoła, szemrany ze mnie katolik, dlatego nie odstawiam w te dni "szopki". Gotuję więcej, bo to wolne dni od pracy i sklepy pozamykane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 621 Napisano 33 minuty temu 19 minut temu, RC_+ napisał: Kontekst. Wigilia -> rodzinny czas -> dowalanie komuś, że jest samotny, czy nie dogaduje się z rodziną w ten akurat dzień. Ja wiem, że moje nadzieje są płonne i że będzie tu raban jak co dzień. Ale pisać sobie mogę, klawiatura ma sporą tolerancję naciskową Niedowalanie komuś bo jest samotny czy nie dogaduje się z rodziną, a udawanie miłego dla hejtera obrażającego i pomawiającego ludzi cały rok to dwie różne rzeczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 174 Napisano 33 minuty temu Wtrące się podobno dużo tutaj osòb, nie wierzy w Boga. Więc i Wigilię też nie wierzą. Komuniści też nie obchodzą Wigilli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 25 Napisano 28 minut temu 10 minut temu, mr_Kumpir napisał: po prostu Widmok przyłazi na gotowe obeżreć rodzinę xD Czy ty chcesz powiedzieć, że nic nie jesz u rodziny, bo znowu nie wiadomo jak interpretować ten pijacki bełkot. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach