Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Opłaty zrobione tak

Ale genialna chata pacz jeżyk

Polecane posty

Przed chwilą, miszluft napisał:

Przecież napisała pozytywniejsza wersje dla jeża. Ze nie jest głupia tylko pali glupa. Lepiej nie być głupim i być zaburzonym bo zawsze można coś na terapii ‚przepracować’ a z głupim już nic sie nie zrobi 

Ta sama ...yczna metoda jak twoja czyli kij i marchewka żeby coś wskórać i pohejcić zarazem i zmienilibyście już te zdartą płytę, bo nudne jak flaki. Hehe 

4 minuty temu, SusieBannion napisał:

Twoje posty miały wydźwięk także finansowy według mnie. 

Mam mały domek i nigdy bym nie chciała czegoś tak dużego.

Przed chwilą, miszluft napisał:

Widmok ze swoja inteligencja i kultura osobista jest zdecydowanie łakomym kaskiem nie dziwota ze sie na niego kobiety tutaj tak ‚pchają’ na niego 😂 stanowi istne bożyszcze tutaj niczym Nick Carter z BSB

Mocne słowa jak na hejtere która jak się nie kłóci to się dusi. Hehe 

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

"Nie chcieć" oznacza wybór i możliwość, którą się celowo odrzuca (ale stać nas na nią). 

1 minutę temu, SusieBannion napisał:

Biedak nigdy nie miał possanego (miękkiego w ogóle ssają chociaż prostytutki?), więc trzeba się pochylić nad frustracją 😎

Pamietam jak jeżyk nie wierzyła ze to pravik 😛 ciekawe czy jej wyznał ze ma trudności ze sprzętem 😃

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Bo kłopotliwa stodoła i weź to ogrzej, posprzątaj , a w dodatku cienka deska że ściany cieńsze niż okna i bardziej na garaż pasuje. 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Mocne słowa jak na hejtere która jak się nie kłóci to się dusi. Hehe 

Przynajmniej nie stalkuje ludzi z forum na fb i nie wypisuje do znajomych tej osoby ze ow użytkownik sypia z córkami. Nie wiem czy ktokolwiek na tym forum przebił te akcje.

niedziwne ze siedzisz zasrany w pampersie za torami będąc stalkerem i zwykła urwa. I trzęsiesz portkami na sam dźwięk słowa policja c*pko.

dlatego Jezyku ty nie masz prawdziwych fot tego amanta, on ma 20letnia paranoje wystalkowania nie zaryzykowałby tego;) jak mowi klasyk ‚za dużo brudu za uszami’.

1 minutę temu, miszluft napisał:

Pamietam jak jeżyk nie wierzyła ze to pravik 😛 ciekawe czy jej wyznał ze ma trudności ze sprzętem 😃

Jak się kiedyś potężnie upali, niczym w czasach na ero, to może i jeżowa będzie miała szansę przeczytać zwierzenia o impotencji i ostrych masochistycznych skłonnościach Krzysia 😎

1 minutę temu, sxcxd napisał:

małe masz doswiadczenie skoro nie wiesz ze tak sie da i pewnie kolejna kłoda, co nigdy sama nic nie zainicjuje

Płaska piersi nie ma wcale więc nie każdemu pod nią stanie. Hehe 

• Haha 1

1 minutę temu, sxcxd napisał:

małe masz doswiadczenie skoro nie wiesz ze tak sie da i pewnie kolejna kłoda, co nigdy sama nic nie zainicjuje

No nie mam doświadczenia, mam doświadczenia ze sprzętem który staje od razu i jak kamień 🙂 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Płaska piersi nie ma wcale więc nie każdemu pod nią stanie. Hehe 

Pravik nawet nie zrozumiał ;D

Bo kłopotliwa stodoła i weź to ogrzej, posprzątaj , a w dodatku cienka deska że ściany cieńsze niż okna i bardziej na garaż pasuje. 😁

Dokładnie. Teraz małe domy na topie. Ludzie nie chcą mieszkać z rodzicami i dziadkami jak kiedyś mieszkali.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Dokładnie. Teraz małe domy na topie. Ludzie nie chcą mieszkać z rodzicami i dziadkami jak kiedyś mieszkali.

A wiesz, że są ludzie, których stać na duże domy bez rodziców i dziadków? 😉 

3 minuty temu, SusieBannion napisał:

Jak się kiedyś potężnie upali, niczym w czasach na ero, to może i jeżowa będzie miała szansę przeczytać zwierzenia o impotencji i ostrych masochistycznych skłonnościach Krzysia 😎

A Google wujas jeszcze to pamieta czy tutaj tez ten głupi ma wyjątkowe szczęście? 😛

Edytowano przez miszluft

2 minuty temu, miszluft napisał:

Przynajmniej nie stalkuje ludzi z forum na fb i nie wypisuje do znajomych tej osoby ze ow użytkownik sypia z córkami. Nie wiem czy ktokolwiek na tym forum przebił te akcje.

niedziwne ze siedzisz zasrany w pampersie za torami będąc stalkerem i zwykła urwa. I trzęsiesz portkami na sam dźwięk słowa policja c*pko.

dlatego Jezyku ty nie masz prawdziwych fot tego amanta, on ma 20letnia paranoje wystalkowania nie zaryzykowałby tego;) jak mowi klasyk ‚za dużo brudu za uszami’.

Trzymajmy się faktów i póki co to jedynie twój narzeczony stalkuje ludzi po czym pisze skargi do księdza. Albo robi foty otyłym babom żeby później je hejtować w sieci. Hehe 

16 minut temu, SusieBannion napisał:

Twoje riposty mają poziom dziecka dosłownie. I wątpię, by to byczy. 

Nie razi mnie to twoja opinia, gdyż ja tu nie przyszedłem pisać pracy habilitacyjnej ani nawet magisterskiej xD

15 minut temu, miszluft napisał:

Z Gienka sie już rozstali? 😛 a podobno iskry leciały na kowbojkach 🤪

Nie wiem kto to gienka

Trzymajmy się faktów i póki co to jedynie twój narzeczony stalkuje ludzi po czym pisze skargi do księdza. Albo robi foty otyłym babom żeby później je hejtować w sieci. Hehe 

Napisał stalker zanim to jeszcze było modne 🙂

Ciebie na pewno stać gdyby nie sponsor płaska decho . Hehe 

Wiem ale wielu nie chce takich i woli małe nawet jak stać.

Przed chwilą, big buu napisał:

Nie wiem kto to gienka

Gina od drina 😛

A Google wujas jeszcze to pamieta czy tutaj tez ten głupi ma wyjątkowe szczęście? 😛

A wiesz, że nie wiem, nie sprawdzałam 😄 Nie ma potrzeby tego kopiować, jeżowa i tak powie, że "nie czytała", bo spała ;D 

A Google wujas jeszcze to pamieta czy tutat tez ten głupi ma wyjątkowe szczęście? 😛

Kilka miesięcy temu jeszcze można było znaleźć 🙂

14 minut temu, miszluft napisał:

Przecież napisała pozytywniejsza wersje dla jeża. Ze nie jest głupia tylko pali glupa. Lepiej nie być głupim i być zaburzonym bo zawsze można coś na terapii ‚przepracować’ a z głupim już nic sie nie zrobi 

Jak się lubią to trzeba im kibicować 😉

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Napisał stalker zanim to jeszcze było modne 🙂

Napisał amator przedszkolaków aż za babę się przebrał żeby go nikt nie skojarzył. Hehe Przyznałeś się płaskiej że jesteś AO czy obsrałeś zbroje. 

2 minuty temu, Get Out napisał:

No to przecież trzymam sie faktow, wypisywales do znajomych człowieka na fejsbuku ze swoimi kazi obsesjami.

otyla baba bez twarzy wstawiona na Kafe to mimo wszystko nie jest napisanie do znajomych realnego człowieka ze jest peedofilem. Tak wiem, jesteś za tępy by to zrozumieć. Na szczęście twoje iq nie jest tu potrzebne od tego jest prawo i temu srasz pod siebie bo powinienes za to odpowiedzieć urwo.

• Haha 1

O, mam 😄

gość dziś 8Widmo8 dziś Cześć Agnieszka. Przytulałaś mnie, mówiłaś że będąc impotentem to duży plus, bo żadna kobieta nie będzie mieć władzy nademną. Innymi słowy nie zmanipuluje mnie ciрom i co za tym idzie nie owinie mnie sobie wokół palca. Leżałem w kałuży krwi przywiązany do kaloryfera identycznie jak kiedyś jako dziecko i udawałem martwego emocjonalnie. Sam sie raniłełem bo głową mogłem uderzać w kaloryfer i aby nie dać satysfakcji prętom metalowym zbrojeniowym o średnicy 10 milimetrów i długości jakieś 60 cm. które dzierżyłaś w dłoniach. Bałaś sie mnie odwiązać bo nie byłem sobą i wiedziałaś, że tylko symuluje zgon. Zgasiłaś światło. Obudziła mnie fala zimnej wody którą wylałaś na mnie z plastickowego wiadra 10 litrowego które zakupiłem kiedyś w dyskoncie w celu bo mi sie kolor podobał. Nie chciałem współpracować, ani mój mały penis nawet nie drygnął pomimo widoków które mi serwowałaś aby mnie złamać bym zaczął zeznawać. Cała sytuacja wprawiała Cie w zakłopotanie co było widoczne dla mnie. Wróciłaś ze strzykawką i całe pomieszcze wirowało po specyfiku który mi podałaś domięśniowo.

• Haha 2

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Kilka miesięcy temu jeszcze można było znaleźć 🙂

Chyba już ułomie nie nauczysz się robić skrinów. Hehe 

Napisał amator przedszkolaków aż za babę się przebrał żeby go nikt nie skojarzył. Hehe Przyznałeś się płaskiej że jesteś AO czy obsrałeś zbroje. 

Będziesz oglądał dziś starożytnych kosmitów? 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się