Lady Rowlands 61 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A później jęczysz że cię hejtują. Mógłbyś przestać za mną łazić? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 71 Napisano 2 godziny temu Temat zdrad lub pozwalania na nie to temat mega odległy dla osoby, która nigdy nie była w żadnym związku. Ja nie widzę powodu, żeby zdradzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 378 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, taka_pokraka napisał: A ja "Zdradziłam siebie pół Zachłannie pragnąc szczęścia Wysłałam Boga gdzieś Na bardzo długi spacer" Ważne, żebyś charakter dobry miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 85 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Nom a brutalist to jest taki minimalist i beton że extrime minimalist by się odnalal nawet ja bym miał problem wyeksponować rtv w takim domu bo tam nawet bywa że łóżka nie ma tylko beton i materac Tam była w tym mieszkaniu taka stara wykładzina, jak PRL-owska, mimo, że Niemcy zachodnie i prawie w rynku mieszkał. No i trochę słabo to wyglądało, ale ten właściciel bardzo spoko gość i brat mu zaproponował, że zrobi podłogę, jak się umówią na zniżkę, a ten się zgodził i jeszcze co mógł i umiał to pomagał. Także zrobiło się całkiem przyjemne mieszkanko po tej wylewce. PS. To jest ten lokal co ci kiedyś pisałem, że w sypialni jak się położyłeś na łóżko to miałeś widok na prysznic jak na TV... taki niemiecki low key pervers apartment Edytowano 2 godziny temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 378 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Mgła napisał: To prawda, choć tak faktycznie to samemu się nie jest nigdy, nawet jak nikogo obok nie widć, dlatego można pracować z Bogiem, tylko pozwolić Mu wejść w to życie rodzinne, nie odwracać się od Niego z tego, czy innego powodu. Jest łatwiej wtedy na duchu, nawet jak jest ch.. ciężko. A szczęście tu wypracowane tak trwać będzie i po drugiej stronie. Mi bardzo zależy na tym, aby spotkać tam niektórych ludzi z mojego życia i dzielić tamto szczęście z nimi, bo zawsze lepiej jest z kimś bliskim szczęście dzielić, wtedy jest x2 większe. Nie wierzę w "drugą stronę". 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Mógłbyś przestać za mną łazić? Przestań szkalować ludzi to nie będzie powodów do "łażenia". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 2 godziny temu Bog, praca, I zeby miec co do gara wlozyc, no I zeby miec na chleb I do chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie wierzę w "drugą stronę". Czyli jednak w Boga nie wierzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 4 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, taka_pokraka napisał: Ostatnie dni na forum były dziwne, tez się zastanawiałam czy nie odpocząć, ale świąteczny budżet by nie wytrzymała gdybym teraz zaczęła wytapiać czas na wyprzedażach zamiast tu Ogarnij świąteczne porządki albo wrzuć sobie jakąś komedię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 378 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nawet nie wiedziałem że tak się da Zrobiłam ci zrzut ekranu z Samsunga. Pierwszy lepszy z brzegu https://zapodaj.net/images/487781146fc7b.jpg 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 16 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Baba napisał: Ważne, żebyś charakter dobry miała No i uj bombki strzelił. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 267 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Lady Rowlands napisał: Ja tam szanuję czyjąś wiarę, ale sama jestem agnostyczka. A która jeszcze tak postępuje? Nie wdając się w szczegóły, każdy robi coś złego, mówiłam o sobie. Nie wiem czy wśród wierzących tu osób jest ktoś, kto może sobie więcej zarzucać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 61 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Przestań szkalować ludzi to nie będzie powodów do "łażenia". Więc daj mi dobry przykład i przestań pierwsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 201 Napisano 2 godziny temu Ja wolę przebaczenie od ludzi bo nawet nie wiem co to ten Bog, może jakiś makaron po lsd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, RC_+ napisał: Tam była w tym mieszkaniu taka stara wykładzina, jak PRL-owska, mimo, że Niemcy zachodnie i prawie w rynku mieszkał. No i trochę słabo to wyglądało, ale ten właściciel bardzo spoko gość i brat mu zaproponował, że zrobi podłogę, jak się umówią na zniżkę, a ten się zgodził i jeszcze co mógł i umiał to pomagał. Także zrobiło się całkiem przyjemne mieszkanko po tej wylewce. PS. To jest ten lokal co ci kiedyś pisałem, że w sypialni jak się położyłeś na łóżko to miałeś widok na prysznic jak na TV... taki niemiecki low key pervers apartment Będę robił przynajmniej podłogi beton ale kiedy nvm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 16 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Ogarnij świąteczne porządki albo wrzuć sobie jakąś komedię... Siedząc w pracy porządków nie ogarnę, obejrzeć teoretycznie bym coś mogła, ale jednak na innych oknach coś dłubię pracowego wiec ze skupieniem słabo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 378 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Czyli jednak w Boga nie wierzysz. Nie czas ani miejsce by o tym rozmawiać. Nie chcę kontynuacji. W bardzo wielkim skrócie. Bóg, to dla mnie dobro w całej okazałości i chcę by w moim życiu, postępowaniu było go jak najwięcej wobec innych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: Ja wolę przebaczenie od ludzi bo nawet nie wiem co to ten Bog, może jakiś makaron po lsd Nie wiem po co jako samica rozkminiasz swojom egzystencji jesteś od popychania i kurzy wycierania to korzystaj po co se dokładać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1065 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Daniel86 napisał: Temat zdrad lub pozwalania na nie to temat mega odległy dla osoby, która nigdy nie była w żadnym związku. Ja nie widzę powodu, żeby zdradzać. zawsze mógłbyś zostać tym lubianym kochankiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 85 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Będę robił przynajmniej podłogi beton ale kiedy nvm Obejrzyj sporo filmików na YT jak to robią fachmani, to sporo błędów da się uniknąć dzięki temu. Generalnie nie jest szczególnie trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Daniel86 napisał: Temat zdrad lub pozwalania na nie to temat mega odległy dla osoby, która nigdy nie była w żadnym związku. Ja nie widzę powodu, żeby zdradzać. Niektórzy potrzebujom do tego religii nie idzie uwierzyć co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 201 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Ludzie są odpowiedzialni za siebie za swoje zło a nie Bóg i muszą to udźwignąć nie ma takich że sobie żongluje macicom kootem piore pieniądze w pralce srram na ulicy a potem hihi mam dobra reputacja idę do nieba kochani bo mi wyzerowali Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu Idę się kąpać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Baba napisał: Samsunga Powiedz elce że już jest samsung potrójnie składany po rozłożenie 10" tablet z4 wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Kocopoł napisał: Ludzie są odpowiedzialni za siebie za swoje zło a nie Bóg i muszą to udźwignąć nie ma takich że sobie żongluje macicom kootem piore pieniądze w pralce srram na ulicy a potem hihi mam dobra reputacja idę do nieba kochani bo mi wyzerowali A wiesz, że to zerowanie to najpierw może być 100 lat czyśćca, które bardziej piekło przypomina niż niebo? Tak sobie cyk do nieba wejść od razu to chyba bardzo nieliczni mogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1065 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: A wiesz, że to zerowanie to najpierw może być 100 lat czyśćca, które bardziej piekło przypomina niż niebo? Tak sobie cyk do nieba wejść od razu to chyba bardzo nieliczni mogą. nie mów, że nie wiesz czym jest odpust? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 201 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: A wiesz, że to zerowanie to najpierw może być 100 lat czyśćca, które bardziej piekło przypomina niż niebo? Tak sobie cyk do nieba wejść od razu to chyba bardzo nieliczni mogą. No ale sobie pójdą do spowiedzi i czują się czyści i zayebisci i mogą już ludzi pouczać że gorzej postępują i robia więcej niemoralnych rzeczy bo są niewierzący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, RC_+ napisał: Obejrzyj sporo filmików na YT jak to robią fachmani, to sporo błędów da się uniknąć dzięki temu. Generalnie nie jest szczególnie trudne. H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 201 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Skoro Buk jest na obraz człowieka to cały ludzki stolec znaczy populacja jest lepszym sędzia jego postępowania na ziemi a UJ nie wnikam bo nie rozumiem tych tematów psychotycznych i Zara będę miała halucynacje, to chyba trzeba ćpać Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 85 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: H Powiem ci szczerze, że myślę coraz poważniej o składaku, już ta technologia jest na tyle dojrzała, że da się z powodzeniem latami taki fon używać. Najbardziej mnie interesują flipy. Jak złożysz to masz tylny ekran do powiadomień, podglądu statusów itp, otwierasz i masz standardowy fon... Jedynie co mnie wstrzymuje to te wspomniane wyżej nakładki na Androida. Bardzo lubię czysty Android, bez tych wszystkich udziwnień... więc Google, Motorola itp... szkoda, że Samsung nie ma takiej opcji w domyśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach