BelleFleur 1 Napisano 1 godzinę temu W świecie, w którym tempo życia nieustannie przyspiesza, a społeczeństwa gloryfikują wielozadaniowość i „hustle culture”, idea pełnego zaangażowania w rodzinę i dom może brzmieć anachronicznie. A jednak — istnieje coś fascynującego w koncepcji bycia housewife u wpływowego, bogatego mężczyzny. Po pierwsze, jest to manifest zaufania i wzajemnego szacunku: w relacji, w której mężczyzna pozwala partnerce całkowicie oddać się sferze domowej, odzwierciedla to głęboką świadomość wartości, jaką wnoszą w życie codzienne relacje i emocjonalne bezpieczeństwo. Nie jest to wyraz pasywności, lecz strategicznej harmonii — partnerka staje się centrum życia domowego, kształtując rytm i komfort wszystkich wokół. Po drugie, daje to przestrzeń do realizacji własnych pasji i projektów w luksusowym wymiarze. Czas i środki, które wcześniej były ograniczone przez konieczność pracy zawodowej, teraz mogą być poświęcone sztuce, literaturze, edukacji dzieci, podróżom i eksplorowaniu własnej kreatywności. To subtelna forma wolności — paradoksalnie dzięki podporządkowaniu się jednej, ale znaczącej roli. Po trzecie, bycie housewife w takich warunkach to także ćwiczenie wyrafinowanej sztuki wpływu. To nie tylko organizacja domu czy planowanie życia codziennego, ale delikatne kształtowanie sfery społecznej, estetyki otoczenia i kultury własnego domu. Właściwie rozumiana, ta rola staje się laboratorium władzy miękkiej — sposobem na subtelne kształtowanie świata w zgodzie z własnym gustem i wartościami. Ostatecznie, w tym modelu życia kryje się głęboka elegancja: połączenie wolności wyboru, luksusu, spokoju ducha i intelektualnej satysfakcji z tworzenia codzienności, która jest pełna harmonii. Jest w tym coś niemal poetyckiego — przypomnienie, że luksus nie zawsze mierzy się pieniędzmi, ale jakością życia, którą można świadomie kształtować. Dzień dobry ;) Kawka wypita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu A to co za precle z ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelleFleur 1 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: A to co za precle z ai Witaj wieczorna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BelleFleur napisał: Witaj wieczorna Nimfetka chcesz udawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelleFleur 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Nimfetka chcesz udawac Przypominam Ci tylko, że sprawa jest ciągle w toku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BelleFleur napisał: Przypominam Ci tylko, że sprawa jest ciągle w toku xD To mówisz że taka masz sieczke w głowie nadal. No nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu To prawda że jakiegoś incela z wykopu zarwalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelleFleur 1 Napisano 1 godzinę temu Jest tutaj Mara, Poetka? Co u nich słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BelleFleur napisał: Jest tutaj Mara, Poetka? Co u nich słychać? Mamuty mutanty przedpotopowe dawno wymarłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelleFleur 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: To prawda że jakiegoś incela z wykopu zarwalas? Zapoznaj się lepiej z art. 190a i 212 KK. Tyle mam Ci do powiedzenia. Nie mam zamiaru szargać swojego (i tak już) nadszarpniętego zdrowia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BelleFleur napisał: Zapoznaj się lepiej z art. 190a i 212 KK. Tyle mam Ci do powiedzenia. Nie mam zamiaru szargać swojego (i tak już) nadszarpniętego zdrowia xD Aha. Czyli nie mamy o czym rozmawiać jednak. Zdrowiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu Żenada xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu Nie ma jak postraszyć kodeksem licząc że druga strona to totalny muł z prawa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 8 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, BelleFleur napisał: Witaj wieczorna Jest tutaj nieudolna twa naśladowczyni, pani Rowlands. Wiecznie nayebana. Kreuje sie na znawczynie humanizmu niestety nie załapała podstaw ortografii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Jest tutaj nieudolna twa naśladowczyni, pani Rowlands. Wiecznie nayebana. Kreuje sie na znawczynie humanizmu niestety nie załapała podstaw ortografii A gdzie wyznania miłości owsik? Gdzie twoje nagie jaja w tym idealnym momencie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelleFleur 1 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: Nie ma jak postraszyć kodeksem licząc że druga strona to totalny muł z prawa xD „Za każdym uśmiechem kryje się echo dawnych win, które w końcu odnajdą swoją drogę.” Puszkin Takie jak Ty karmią się ludzką krzywdą, ale na wszystkich przyjdzie pora. Śmiej się, śmiej xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, BelleFleur napisał: „Za każdym uśmiechem kryje się echo dawnych win, które w końcu odnajdą swoją drogę.” Puszkin Takie jak Ty karmią się ludzką krzywdą, ale na wszystkich przyjdzie pora. Śmiej się, śmiej xD " te które najgłośniej dra ryja że przyjdzie moja pora na zapłatę za urojone przewiny te otrzymują kokosa w łeb jako pierwsze" Babka Boża z kafeterii Edytowano 1 godzinę temu przez BabkaBożaBabet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 63 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Jest tutaj nieudolna twa naśladowczyni, pani Rowlands. Wiecznie nayebana. Kreuje sie na znawczynie humanizmu niestety nie załapała podstaw ortografii Chyba żarty sobie tubko robisz, bym miała inspirować się szczękette. Pamiętam tą wariatke jeszcze z kowbojek, straszyła wszystkich policją bo jej mówili, że ma dużą żuchwę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu Haa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu Ale gust macie podobny Dariusz Byczy iks de Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Chyba żarty sobie tubko robisz, bym miała inspirować się szczękette. Pamiętam tą wariatke jeszcze z kowbojek, straszyła wszystkich policją bo jej mówili, że ma dużą żuchwę. No tak to trochę wyglada ale wypadasz na marna imitacje zwłaszcza z tymi byczorami z polskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: No tak to trochę wyglada ale wypadasz na marna imitacje zwłaszcza z tymi byczorami z polskiego. Nie podlizuj się bo skończysz jak Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelleFleur 1 Napisano 1 godzinę temu No nic, idę dokończyć Lermontowa, nic tu po mnie xD Wpadnę później, może będzie nieco czystsza atmosfera i pojawi się Mara albo Poetka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Nie podlizuj się bo skończysz jak Dawid Po co miałabym sie podlizywać nimfie? Ja już z nią swoje przejścia miałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BelleFleur napisał: No nic, idę dokończyć Lermontowa, nic tu po mnie xD Wpadnę później, może będzie nieco czystsza atmosfera i pojawi się Mara albo Poetka Poetka wyhejtowana a mara wpada dość regularnie w porywach do codziennie. Ma nick yeya czy coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Po co miałabym sie podlizywać nimfie? Ja już z nią swoje przejścia miałam To co ty za zyeb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelleFleur 1 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: Chyba żarty sobie tubko robisz, bym miała inspirować się szczękette. Pamiętam tą wariatke jeszcze z kowbojek, straszyła wszystkich policją bo jej mówili, że ma dużą żuchwę. Kolejna psychopatka Pochwal się swoją, pewnie pokrytą wypryskami i brodawkami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: To co ty za zyeb? Gadalas ze mną wczoraj w nocy czyż nie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 8 Napisano 1 godzinę temu Napisałam do ciebie z pewnym pytaniem ale zes sie obsrala to teraz sie glow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał: Gadalas ze mną wczoraj w nocy czyż nie?:) Myślisz że mnie podpuscisz? Jak napiszesz kim jestem to ci odpowiem zgodnie z prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach